fiv la cluj 5
Raspunsuri - Pagina 7
uratica spune:
of Doamne..nu aviu somn nici azi si vizitai si eu alte subiecte..sa vad macar cateva reusite..insa peste tot dau de certuri,ironii..nu stiu..e ceva in aer..cred!sper sa treaca perioada asta aiurea si sa ne apucam de treaba asa cum trebuie!
si gravidutelor..nu ne lasati!!!
criadema!help!da-ne o mana de ajutor!!
eu una cred ca ma duc la fund de tot!mi-a dat lumea peste cap tot optimismul!auzi chestie..imi zice cineva.."pacat ca tu nu vrei copii!pacat ca nu vei sti ce inseamna si nu te vei bucura niciodata de tot ce iti ofera ei..."

.va dati seama cum e sa iti musti limba,sa suporti si sa te abtii sa dai o replica la chestia asta?Doamne cat de greu mi-a fost sa ma abtin..nu stiu cum am facut sa nu imi curga lacrimile instantaneu!!!
deci fetele..m-a apucat o jale..asa ca..in seara asta o sa

pana nu mai pot!!sa ma descarc!si exact asa cum zicea claudia79,daca nu ma insel..in subiectul nou deschis..cu clisee... o sa plang pana o sa ud perna si o sa trebuiasca sa o intorc pe partea cealalta!!!asa cum am facut de atatea ori!
fetele..deci..daca maine nu mai dau pe-aici sa stiti ca ma duc sa-mi fac o operatie si la cap!ca sa fie meniul intreg..
mara..sper sa nu citesti mes asta..nu vreau sa te intristez acum inainte de tratament..si sper ca nici madutz si bruni sa nu se supere pe mine!!o sa-mi revin..nu stiu ce Dumnezeu m-a apucat!!

si numai bine la toate!
brunadria spune:
daaaa? deci nu raspunzi la tel? ca asa bolnava vin la tine si te bat!!!!
nu fi suparata!!!! o sa fim bine toate!!!!
o sa avem copii multi si o sa fim fericite, stai sa scapam de asteptari!!!
deci ne am inteles!!! da?
maddutz spune:
of, of, mai mai!
drept cura terapeutica, uratica, eu in seara asta m-am uitat la album miss odiseea sarcinii! am vazut acolo la burtici....de mi s-a facut pofata! vreau burtica!...cu bebe. ca de aia fara bebe...am! si tare as vrea sa scap de ea!
uratica, nu trebuia sa te superi. cine ti-a spus vorbele alea, iti voia binele. daca tu ai zis la toata lumea ca nu vrei copii, lumea reactioneaza ca atare. persoana respectiva voia cumva sa te sensibilizeze la bucuria si frumuseatea de a fi parinte. nu cred ca erau vorbe rautacioase. in sinea ta trebuia sa zambesti strengareste si sa-i spui in gand ca....cine rade la urma rade mai bine

brunadria, ne vedem maine la un suc. aduc si aulin-ul cu mine ![]()
brunadria spune:
fetelor gata cu intristarea!!!! pai nu se mai poate asa!!!
eu de exemplu spun tuturor ce pb am..eu nu m am confruntat cu pb ...dar am prieteni minunati care ma inteleg si ma incurajeaza, si familia la fel ...si sincer nici nu as pune la suflet rautatile celorlalti, pt mine nu ar conta...sincer...
asa ca fetelor haideti sa luam partea frumoasa a vietii, consultati va cu familia , va intelege cel mai bine, prietenii adevarati la fel va vor fi alaturi..restul nu conteaza!!!
maddutz ce ma bucur ca o sa te cunosc
,sa ma suni neaparat , daca nu te caut prin oras!!!! sper sa nu fie cazul sa ma pui pe drumuri..
uratica spune:
gata gagici..am tras o portie de plans,m-am mai linistit un pic..
multumesc ptr suport!
si madutz..nu am spus nimanui ca nu vreau bebe!iar chestia asta am primit-o gratuit de la o tipa si un tip care au facut primul copil la 17 ani,acum au 3 pe care abia ii cresc-ii lasa cand la ai lui,cand la ai ei!!!si carora li se pare absurd ca exista persoane care pana la varsta asta-atat de inaintata nu are copii!!!nu m-a intrebat daca nu pot avea..sau altceva..ci mi-au trantit-o in nas direct!si pe un ton acuzator!!!asta m-a deranjat cel mai tare!!!au atins o coarda sensibila..ptr ca de regula intuiesc ff bine si stiu ce raspunsuri sa dau!ma mobilizez repede!insa acum a fost o rautate!!care a continuat!!exact cu ce zicea madutz.."iti vei duce copilul la gradi si va zice lumea ca l-a adus bunica!".."nu intelegem femeile astea care vor copii la 40 de ani..de parca femeia nu a fost facuta ptr a face copii!!".."ce se mai plang cele de 30-40 de ani ca nu pot avea copii(aici ma incadrez si eu!!!deci a fost intentionata aluzia!!!)?asa merita!!ptr ca nu au vrut sa ii faca la timpul lor!"..
iar la faza asta am cedat nervos!!!nu am mai rezistat si le-am zis ca trebuie sa plec..ca trebuie sa ma intalnesc cu cineva si ca ei ar trebui sa se ocupe de copii lor,nu de soarta altora!!!
daca era ceva neintentionat..daca nu era o rautate..stiam si puteam sa ii fac fata!!!insa asa...sa ti-o spuna niste inculti,fara locuri de munca,care traiesc pe spatele altora..dar care au COPII!!!va zic eu ca doare cumplit de tare!!!
dar,trebuie sa imi revin!!maine ma trezesc de dimineata..si fac terapie prin shopping!!ma duc prin oras..si poate imi trece starea asta!!
si bruni,scuze ca nu am raspuns..eram in sedinta de plans!!si..nu stiam nici cine ma suna..nu eram in stare sa raspund printre lacrimi..scuze!!si te
dulce!
promit ca imi revin!!ptr ca am de realizat cel mai frumos vis din viata mea!si anul asta imi va da si mie Doamne Doamne o minune,un ingeras!!la fel si voua!!
distractie placuta maine fetele!aveti grija..la cat sunteti de frumoase,sa nu va rapeasca cineva!!!ca eu am nevoie de voi!doar vedeti ca m-am scrantit la cap!!
brunadria spune:
scumpa mea te rog sa ti revi , si nu mai fi trista din cauza altora, avem de rabdat alte suferinte pt realizarea lui bebe, care merita!! crede ma ca nu merita sa i bagi in seama pe acesti oameni!!!
fii tare asa cum esti de obicei!!!
dimineata sa fi la apel , in forma!!!
uratica spune:
promit iubita!!
mereu am fost o fire vesela si optimista!si asa cum iti ziceam si tie..garantat fiecare dintre noi a indurat lucruri mult mai grele!!!asa ca..nu-mi ramane decat sa ma ridic si sa merg inainte!
e adevarat..nu merita sa punem la suflet!si e atat de aiurea..in fiecare dintre noi exista o tarie si o vointa de fier!!!!putem indura operatii peste operatii,diagnostice dezastruoase,cate si mai cate!!!insa..suntem atat de vulnerabile uneori si suntem distruse,puse la pamant doar cu cateva cuvinte!!
as fi preferat sa fi trecut printr-o alta operatie,decat sa aud aberatiile alea care mi-au macinat pur si simplu sufletul!!
dar,ma vindec!nu am incotro!de maine o sa fiu ca noua!!cu un aulin ptr cap si unul ptr inima!

uratica spune:
buna fetele!
m-am trezit si eu acum..am adormit pe la ora 4...
sunt ok..ma duc sa fac o terapie prin shopping sa-mi revin de tot!
fetele,distractie placuta!
mara72 spune:
Uratica, nu te lasa coplesita de tristete, da-le incolo de rautati, vei mai avea parte de astea ca asa e in viata.E normal sa mai ai momente de disperare si eu sunt optimista dar cu toate astea din cind in cind mai cad in depresie si ma apuca jalea ca nu am inca copii. Si sunt mai mare decit tine
da nu ma las.Tu esti inca tinara si apoi e optiunea fiecaruia in viata cind face copii, unii ii fac la 20 de ani altii la 40. Si eu stiu ca DD a vazut prin cite ai trecut ca sa poti face un copil si o sa ti-l daruiasca exact in momentul in care o sa considere ca trebuie sa il ai. Si mai stiu ca anul asta o sa fii graviduta asa ca nu te necaji. Crede-ma ca toate avem parte de mici rautati din astea, de intrebari iscoditoare si de sfaturi mai mult sau mai putin prietenesti.De ex. ieri am iesit din birou sa merg la baie si o colega binevoitoare s-a grabit sa ma intrebe daca sunt cumva insarcinata ca aveam o bluza mai larga pe mine. Trebuie sa fii tare si sa nu pui la suflet. Asa ca nu mai fii tristuta, bine ?
uratica spune:
multumesc draguta..
tocmai asta ziceam si eu..suntem atat de vulnerabile uneori..e ciudat!ti-am zis as prefera sa trec printr-o operatie decat sa ascult asemenea aberatii..dar imi trece!!
o sa schimb un pic atmosfera..poate merg si eu la baia mare
!macar acolo nu ma cunoaste decat bruni si madutz daca tot e pe-acolo
si poate te intalnesc si pe tine mara pe-acolo!si stiu sigur ca voi nu imi reprosati ca nu am odrasle pana la varsta asta!!
dar..nu mai vreau sa vorbesc despre rautatile altora,ci vreau sa trec peste!ptr ca nu merita nimeni sa-mi amarasc eu viata asa aiurea!!gata!o sa-mi vad eu de ale mele..o sa bat orice graviduta si orice mama cu copil ce-mi iese azi in cale
si rezolv problema!glumeam...asta doar asa ca sa ma incurajez..fac haz de necaz!
ma duc in oras acum..sa-mi cumpar o doza mare de optimism!!daca nu..trec pe aulin
!!

fetele!!