fiv la cluj 5
Raspunsuri - Pagina 6
brunadria spune:
ce fac fetele?
uratica nu esti singura, mai sunt si eu pe aici...
invat de maine incep cu examenele...si am o hemorahie si dureri de burtica de stau doar in pat...cica e normal dar nu mai stiu ce inteleg drii astia prin atata normal...ca eu am niste intepaturi de zici ca ma inteapa cineva cu acul tot timpul...
offff, am luat nourofen dar vad ca degeaba si nu m as duce aici in baia mare la doctor ca tare ma tem ca astia nu stiu ei mare lucru...
asa ca sunt prin casa...tu cum esti ti a trecut starea de rau?
uratica spune:
bruni..eu dupa a 2a operatie am sangerat o luna!pana mi-au venit rusii a 2a oara!si la fel..au zis dr-ii ca e ok..si asa a fost!ptr ca acum nu mai am nici o problema..dureri de burtica si eu mai aveam..dar au trecut..ptr ca beam mult ceai..nu stiu ce leg are..dar beam ceai de coada soricelului-cica e bun dupa operatii,interventii..eu asa am scapat!incearca..
si..bafta la examene!sa vii cu coronita!!
si eu sunt inca la pat..am frisoane..dar macar mi-au trecut starile de rau!off off..parca noi suntem gravidutele!
saracele fete..oare ele ce mai fac?mai pot?
la toate!
brunadria spune:
sper sa mi treaca si mie , sa revin la normal,sa ma apuc si eu de treaba, ca imediat e un an de la ultimul fiv si eu tot nu avansez,m am saturat de operatii si de asteptari...vb lui maddutz si mara imediat mai imbatranesc cu un an si eu stau tot pe loc la capitolul bebe...
tu cand iti faci testul papanicolau?
eu cum termin cu examenele merg in franta la control , fac testul si sper sa incep analizele...apoi decid mai departe incotro merg pt fiv..desi tind sa optez pt cj,, ca nu mai am rabdare...
nu stiu ce mai fac gravidutele noastre..sunt pe ultima suta de metri ..cred ca stau in patuc...
vad ca ne plangem noi mai tare decat ele...
uratica spune:
bruni..eu fac papanicolau luna viit..am zis sa mai astept un pic..ca sa imi tai singura din elan..nici eu nu mai am rabdare si m-am saturat de operatii,analize,tratamente..insa trebuie sa mergem inainte!anul asta trebuie sa reusim!!
asa ca..trebuie sa-i dam bataie!!!
maddutz spune:
salutare fetele! 
multumesc de urari! 
![]()
![]()
brunadria, cum te simti? cand am dureri de genul asta iau un plic de aulin, sau o tableta si ma linisteste urgent. nurofenul mi se pare apa de ploaie
de cand am descoperit aulin-ul am uitat ce inseamna durerile menstruale (sau premenstruale) 
uratica, tu cum te simti? cred ca e ceva in aer. si mie mi-a fost rau. de ieri seara a inceput. si azi am vomat si aveam ameteli. abia acum spre seara mi-am revenit, si deja ma simt foarte bine! ...sper c ti-ai revenit si tu intre timp, daca nu, sper sa se intample cat mai curand! 
brunadria spune:
ce se intampla fetelor cu noi?cred ca vremea e de vina...
maddutz mie mi a zis dr sa iau doliprane sau nourofen daca am ceva dureri , dar e adevarat ca nici nu si mai fac efectul , e ca si cum n as fi luat nimic , o sa mi iau aulin, poate imi mai revin..
fetelot trebuie sa ne facem bine si sa i dam bataie ca asa nu se poate...
uratica spune:
madutz..si mie tot de ieri mi-a fost rau..am varsat intr-una!dar cel mai naspa a fost ca toata lumea imi zicea..sigur e bebe!!!!imi venea sa-i bat pe toti!!cred ca as fi fost singura femeie ce ramane insarcinata cu anticonceptionale!!de asta eram si cu moralul la pamant!m-au disperat!
sper ca tu nu ai trecut si prin asa ceva!
acum mi-am mai revenit si eu..insa nervii nu mi-au trecut!
as lua si eu un "aulin" ptr nervi!!dar,dupa ce ca sunt dusa..asta mi-ar mai trebui!sa aiba aulinul efecte secundare si sa o iau razna de tot!!cred ca ar trebui sa-mi iau niste extasy...![]()
sa pot sa rad la intrebarile altora despre bebe!!
of of mai mai!sper si eu bruni sa ne revenim..si sa incepem odata operatiunea bebe!
ptr toate fetele!mai ales ptr cele gravidute!pupici pe burtici!!
maddutz spune:
hihihihi...uratica, poti lua un aulin, poate are efect placebo si te calmeaza si cu nervii
si in plus....nu ar fi chiar exclus sa faci bebe cu anticonceptionale! acestea ofera protectie cam 95-98%. nu ai fi nici prima nici ultima! cel mai distractiv a fost cand am auzit ca s-a nascut un bebelas cu steriletul in mana!
nu stiu cat adevar era in faptul ca era cu steriletul in mana, dar cert este ca au fost destule cazuri de sarcina si cu sterilet
deci, orice e posibil! chiar sa ne reuseasca, si noua, viitoarele FIV-uri! si daca suntem nascute sub o stea norocoasa, poate se intmpla vreo minune si ramanem natural pana la FIV! ![]()
azi sunt intr-o faza optimista.
ups....uratica, voi lipsi la ape zilele urmatoare. voi fin in baia mare si nu stiu daca voi avea acces la net! asa ca...saaa-mi dai invoire ![]()
uratica spune:
iubitica..te invoiesc binenteles si iti multumesc mult ptr mes!!sper sa iau un pic din optimismul tau de acum!!sincer mi-as dori si eu sa plec..dar e destul de frig afara si nu vreau sa risc,acum inainte de a incepe pregatirea ptr bebe!si fii sigura ca toate suntem nascute sub o stea norocoasa!si o sa avem parte de ea anul asta!si de ce nu?sa ai gura aurita si sa ramanem gravidute pana la fiv!
insa de faza cu steriletul sau anticonceptionalele..nu stiam!ar fi ceva!!!interesant...pai fetelor..inseamna ca noi de asta nu am ramas insarcinate pana acum..ptr ca nu am luat anticonceptionale niciodata!
brunadria spune:
heiii eu stau in povesti cu vecinele si voi povestiti de zor aici...
eu cred ca de fapt sunt la cm acuma , logic asa ar trebui, dar cum nimic nu mi se mai pare logic nu mai stiu ca sangerez de 2 saptamani dar dureri am numai de azi mai tare...o sa mi iau maine aulin, hihi rad de uratica...
maddutz te astept in vizita daca vi in baia mare iti las nr de tel pe pm..
uratica ar fi o faza sa fi gravi...ce m as bucura!!!
va pupic pe toate...