Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Fetelor, daca ati avut contractii nedureroase, ce vi s-a recomandat? Eu de cateva zile simt ca atunci cand ma ridic sau aplec mi se intareste burta si parca coboara, am tendinta sa o tin sa nu-mi cada. Astea sunt contractii? Tare speriata sunt! Pana maine nici nu am unde sa merg. E grav daca nu merg imediat la medic? Adica e tarziu daca astept pana maine? Sunt de foarte scurta durata, de ordinul secundelor si nu-s foarte dese. Poate 3-4 pe zi? Abia azi m-am gandit ce ar putea fi. Si culmea e ca saptamana trecuta am fost la medic si totul a fost in ordine, a verificat si colul si contractiile. Imi vine sa plang! Ce sa fac?

In primul rand, incearca sa te linistesti ca daca te agiti poti sa-ti faci rau, si ti-o spun din proprie experienta. Eu am avut niste contractii, dureroase insa, pe care nu am stiut sa le gestionez si am facut un ditai atacul de panica... de nu mai stia sotul ce sa-mi faca. Contractiile nedureroase sau Braxton Hicks sunt normale, pregatesc uterul penru marele evenimiment si in general nu afecteaza colul, insa din cate am vazut fiecare organism reactioneaza aftel si sunt situatii in care fetele nici nu au stiu ca au contactii si s-au trezit cu colul deschis. Eu zic sa te relaxezi si daca nu ai mai mult de 3-4 pe zi si daca nu ai nici o durere poti sa stepti pana la urmatoarea programare ca sa discuti cu medicul. parerea mea

Carmen 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Inapreda, si eu vreau sa imi iau dupa ce vine bebe Leg Magic. Am citit pe forum pareri despre el si pare a fi eficient. Si vreau sa reiau, de asemenea, si masajul, si ceva sport...Acum stau si ma intreb, oare o sa am forta necesara sa ma tin de plan? Ma gandesc ca dupa 9 luni de desfrau, e posibil sa o gafez, pe de o parte, pe de alta parte, tot ce am nevoie e o oglinda uriasa in hol sa constientizez ca am ajuns cat China. Am si eu celulita, la fel ca si voi, de la genunchi in sus...din plin Alina.n, daca e sa ma iau dupa semnatura ta, as zice ca est deja in luna a 7-a. Esti in saptamana 27, care e prima din a saptea luna.mababei, si eu ii pun muzica bebelinei mele, si inca nu imi dau seama daca ii place sau nu, dar stiu sigur ca misca si e foarte activa atunci. Noi ascultam in special piese din colectia Cutiuta Muzicala, am invatat deja si versurile, si ma mai trezesc si pe la birou fredonand: "Si pe soare si pe ceata / Boboceii mei de rata /Ziua-ntreaga stau pe lac / Si se scalda, mac, mac, mac" Cocufan, foarte interesant citatul din articolul citit de tine. Trebuie sa vad cum fac sa tin minte ce scrie acolo si sa pun in practica. Ma pun pe invatat in luna a noua Ana-Maria 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

interesanta treaba cu 2 bagaje...dar tre sa il intreb si eu pe dr ce crede ca am nevoie cu adevarat in prima zi...ca dup-aia...e sotul in concediu, mama sigur isi ia citeva zile libere..

cit de des sughite bebe la voi? si cam cit tine o repriza?

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Uf! Asta-mi lipsea... am racit! Ma simt ca naiba, dar asta rabd eu cum rabd, mai rau e ca vaz ca incep sa fac si un pic de febra... Acum am 37.6grdC... dar presimt ca mai creste

Denisa-Madalina 26+ cu Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

Cum stati cu poftele ciudate?

Mie imi place chimionl gol, frunze de patrunjel/spanac, cuisoare dar deobicei mananc cate putin cand le folosesc in buca. De cand sunt gravida de nu stiu cate ori m-am dus la frigi sa-mi iau frunze de patrunjel sau spanac, la fel am mers sa-mi iau doar pt ca-mi era pofta chimion si cuisoare din dulap.
Alte chestii mai ciudate n-am avut.
Ah si ceapa rosie sau verde as manca tot a doua zi. Acum sunt la serviciu si mi-e burdusit sertarul cu seminte si samburi, fructe proaspete si uscate, biscuiti si alte cele si nu-mi sta gura-n loc nici un pic. Toata ziua ciugulesc dar ma amagesc ca semintele si samburii au fibra, vitamine....la biscuiti,napolitane si cioco n-am nici o scuza decat ca-mi plac muuult de tot si asta nu tine de gravidie.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

timi eu am o pofta nebuna dupa dulciuri, desi in prilele 3-4luni nici nu voiam sa aud de ele acum sunt la polul opus.Am ajuns sa pap si o cioco pe zi uneori

26+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Uf! Asta-mi lipsea... am racit! Ma simt ca naiba, dar asta rabd eu cum rabd, mai rau e ca vaz ca incep sa fac si un pic de febra... Acum am 37.6grdC... dar presimt ca mai creste

Denisa-Madalina 26+ cu Adela

Uff nasol cu raceala, baga repede ceva lamaii si miere ca sunt tare bune , sa te faci repede bine

26+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
cit de des sughite bebe la voi? si cam cit tine o repriza?

la noi inca nu sughite bebelina,tu cate sapt ai?

26+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

azi am implinit 30
e adevarat, nici eu nu am simtit-o pina de curind, dar alte fete se distrau de mult ca la ele sughit bebeii...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Inapreda, si eu vreau sa imi iau dupa ce vine bebe Leg Magic.
Alina.n, daca e sa ma iau dupa semnatura ta, as zice ca est deja in luna a 7-a. Esti in saptamana 27, care e prima din a saptea luna.
Ana-Maria

25+

fetele, ce este Leg Magic?
eu stiam ca la 28 sapt intrii in luna 7, uite eu ma ghidez dupa acest site http://baby2see.com/pregnancylength.html

26+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

pisigri si eu ma gandeam ca inca nu o simt sughitand cum zic fetele, deci mai e timp.
felicitari pt cele 30 saptamani

26+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput