Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Uf! Asta-mi lipsea... am racit! Ma simt ca naiba, dar asta rabd eu cum rabd, mai rau e ca vaz ca incep sa fac si un pic de febra... Acum am 37.6grdC... dar presimt ca mai creste

Denisa-Madalina 26+ cu Adela

Incearca sa bei niste ceai cu lamaie si miere... vreun litru asa.... papa niste portocale, ceva vitamina C, iar pentru febra din cate stiu poti lua .....parca paracetamol simplu max 1 g/zi- sa ma corectati daca gresesc, ca nu mai stiu sigur . iti doresc multa sanatate

Carmen 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

15: buletinul

Eu insist pe 2 bagajele pt spital:
1 pt prima zi si unul ulterior pe care sa-l aduca sotul
Mi se pare mult mai practic asa.

27+ Damian Codrut Andrei

Si eu imi fac 2 bagaje pt maternitate. In primul bagaj imi pun lucurile necesare pt nastere si pt bebe pampers, 1 rand de haine, o paturica...si restul il pun pe tati sa ni-il aduca a doua zi. O prietena de a mea a nascut acum 2 saptamani si a zis ca te muta de 3 ori, pana ajungi in salonul in care vei sta.

30+Ariana

poze

Dar cat d emult se sta in Ro in spital?

Aici la nasterea precedenta a doua zi la pranz am plecat acasa. Am semnat o hartie ca vreau acasa si mi-au trimis zilnic o moasa la domiciliu timp de 2-3 zile sa vada cum e bebe, cum sunt eu, sa se asigure ca pun copilul la san corect (ca sa evit ranile, pe care tot le-am facut) etc.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

in Bucuresti la majoritatea spitalelor se sta 2 zile la nastere normala si 3 la cezariana. daca nu sunt probleme, evident...

Mami de fetita si de baietel 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Eseea asa ne dorim toate sa nu fie pb si sa ajungem cat mai repede acasa cu bebelusii.
Mie inca nici acum parca nu-mi vine sa cred ca am reusit sa raman insarcinata si a avem deja 7 luni

fetelor pe unde sunteti?ma duc la somnic

26+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Multumesc frumos pt raspunsuri, sper sa avem toti bebei sanatosi sa fim si noi bine si sa venim cat mai iute cu ei acasa. Sa vedeti ce sentiment minunat e si cand vii cu puiul tau acasa...mmmm eu am plans. de fapt imi venea sa plang si la spital cand am iesit pe usa dar erau niste prieteni si am rusit sa ma abtin da acasa.....mi-am dat drumul.

La citatul ce l-a dat Cucufan aici te mai incurajeaza sa faci dusuri calde (cat de calde vrei). La spital au mai multe dusuri unde poti sa mergi sa te relaxezi, primul dus ce l-am facut a fost minunat dar pe urma n-a mai fost asa de eficient. Totusi mergeam ca imi mai luam gandul de la durere si era placut sa stau sub jet.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Georgiana310 in cluj am inteles ca se gasesc scutece e finet gata facute la carrefour dar si eu mi-am cumparat ca si Maria_k de la magazin material (lat de 1.5m), le tai si le duc la tivit. Asa pot sa imi fac ce dimensiuni vreau eu.
In rest ce pot sa zic...celulita nu lipseste dar bagam masaj dupa.
hainutele nu am de gand sa le spal inca...mi se pare prea devreme..doar mai avem aproape doua pana sa venim acasa amandoua (sper sa nu fie mai devreme... ).
despre n-avem ce vorbi ca sunt lucruri sfinte (suntem pe tusa din august de cand ne-a pus dl dr. interdictie)
Maria_K sper sa imi mai zici si mie cate ceva dupa ce nasti..se pare ca suntem la aceeasi clinica dar tu esti un pic mai inaintata.
Somn usor sa aveti

Cristina 30+ si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Fetelor,

Am pus poze proaspete cu airbag-ul meu de aproape 19 kg !!! sper sa le dau jos la fel de repede precum le-am pus !!!

32+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna seara fetelor!

Nu mai vorbiti de lucruri sfinte, precum celulita, ca eu si asa aveam excedent inainte, acuma sunt ca o gogoasa
Iar de pofte, ma alatur Alinei, cu muulta cioco, dulciuri de orice fel, oricand, oricate

Poze nou-noute, de astazi - http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/Saptamana3031?authkey=nL8qPpjPViA#

Astazi nu mi-a fost bine deloc, contractii, dureri, bebe chircita intr-un loc. Ma gandesc sa nu fie de la calciul pe care am inceput sa il iau azi, prescris de medic. O sa o sun maine sa vad daca mai iau sau nu.

Pupici pe burtici

30+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pisik, esti super draguta si sexi !!!

Cine e fotograful ?? ca sunt superbe toate pozele !!!! si profesionale !!!

32+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

novus,pisik super pozicile , eu am mai dat o raita prin frigider , nu va zic ca mi s-a facut pofta instantaneu de gogosi...da de unde la ora asta.
acum chiar ma bag la somn, va pup

26+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Novus, multumesc de aprecieri
Fotograful e sotul meu, are atestat de fotograf, a absolvit un curs si este f pasionat. O sa ii spun ca a fost admirat, tare o sa se mai umfle in pene

De kg tale nu mai zic, ca eu nu le vad decat pe burtica, tare norocoase sunteti voi slabutele

30+ Ana Bianca

Mergi la inceput