Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 10
inapreda spune:
Diana, eu folosesc cu rezultate "spectaculoase" crema epilatoare de la Farmec. Nu produce iritatii si lasa pielea...neteda ca-n palma
Gina 28+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian
Va fi oare Thomas Kristian??
Poze
AMR
danonique spune:
Buna!Nu am mai scris de vreo saptamana din cauza ca sunt cam prost dispusa.De 10 zile sunt consemnata la pat din cauza colului scurtat si deschis.Citind din urma am vazut ca sunt fete care stau de foarte mult timp in pat deci nu ar trebui sa ma plang dar cu 2 pitici acasa e cam greu.Si la sarcina anterioara am avut probleme si am stat in pat asa ca ar trebui sa fiu obisnuita.Un pupic tuturor viitoarelor mamici.Citesc din urma si revin.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 28+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
carmenada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lysbeth scutecul de finet il foloseste sa-l pui pe umar inainte sa il bati pe bebelus pe spate casa dea afara aerul. Sigur regurgiteaza putin lapte dupa operatiunea asta. In schimb dak faci operatiunea asta de fiecare data dupa ce mananca are sanse mai mici sa-ti faca colici Referitor la sex: eu am facut pana cu o zi sau doua inainte de nastere data trecuta. De ce nu mai trebuie sa facid e la 32 de saptamani? Mie nu mi-a zis nimeni nik pana acum Oricum acum nu am chef nici sa ma pici cu ceara dar sunt curioasa:p 27+ Damian Codrut Andrei |
aaaaa, merci de informatie, stiam ca puiutii trebuie pusi sa scoata aerul, dar mai departe nu m-am gandit .
In legatura cu dupa sapt 32, din cate am inteles eu, este recomandat sa se folosesca "latex" (in nici un caz ca trebuie scos din program) pentru ca, "zemurile" domnului contin niste substante care pot declansa nasterea prematura.
Carmen 27+
danonique spune:
citat din mesajul lui petrean Seara buna...raportez si eu o vizita la dr...bebei cu 1650 grame..respectiv 1780...si mi s-au mai dat 4 sapt maxim..cat sa ajung la 36..asta cu repaos la pat..si "plimbari"de 10 minute zilnicsa ne-ajute Dumnezeu... Bogdana 30+si + Andrei Luca -15.12.2006 POZE |
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 28+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
alina.n spune:
citat din mesajul lui aris26 neatza carmenada - LA MULTI ANI! eu am schimbat preefiiixul!!!! 30+ poze AMR 10 saptamani |
Felicitari Aris, abia asteptam si noi sa ajungem la 30 dar pana atunci vineri o sa intram in luna 7.
26+ cu Maria
Vine barza!
danonique spune:
Am vazut ca vorbeati despre bagajul ptr maternitate.Sa nu uitati aparatul foto,camera video si telefonul ptr ultimele poze de gravida si ptr primele poze ale lui bebe.Si eu mi-am facut doua bagaje:unul mai mic ptr sala de nastere si unul mai mare ptr zilele urmatoare.
poze albert
carmenada spune:
citat din mesajul lui aris26 neatza carmenada - LA MULTI ANI! 30+ poze AMR 10 saptamani |
Aris si s-ar putea sa mai fi facut cineva confuzia.... acuma am vazut....merci... dar nu eu sunt sarbatorita de azi. ci carmencar.... eu mai am trei saptamani pana sa va ofer tort aniversar . Totusi va ofer la toate, ca tare imi sunteti dragi o si o pizza ......tortul luna viitoare....
Carmen 27+
Ciresica5 spune:
Pupici pe burtici,
Anamariame, eu am citit ca ceaiul de zmeura se poate bea din saptamana 38, pentru ca provoaca contractii si grabeste nasterea. Ma gandesc ca de la s. 32-33 ar fi cam devreme...
Georgiana, scutecele din finet se gasesc peste tot pe la magazinele cu hainute pt. bebe. Eu am cumparat din Pasajul Lipscani cu 6 Ron buc.
Maria, felicitari pentru micuta Casandra, sa fie mare si sanatoasa! Multumim pentru listuta de spital!
Rivali, eu mi-am facut analiza pt. streptococ B la Cantacuzino!
AMR - 10 SAPTAMANI
30+ cu Albert Nicolas
alina.n spune:
citat din mesajul lui lysbeth 15: buletinul Eu insist pe 2 bagajele pt spital: 1 pt prima zi si unul ulterior pe care sa-l aduca sotul Mi se pare mult mai practic asa. 27+ Damian Codrut Andrei |
Si eu sunt de aceeasi parere, nu cred ca avem nevoie de prea multe in pima zi.Eu la cezariana de ex o sa fiu pb in prima zi la salon fara bb.
26+ cu Maria
Vine barza!
alina.n spune:
citat din mesajul lui dyana27 fetele, celulita servesc si eu o portie maaaaare, pe coapse si fund; dar am alta problema, mai grava decat celulita: m-am dat cu cremite antivergeturi de la mustela pe sani cu coborare pe maini, pe burtica cu coborare pe solduri si aripioare.........si unde vredeti ca au aparut 6 vergeturi vinetii????? pe partea interna a coapselor. pai cine s-a gandit sa se dea pe acolo cu crema?????????? stiti voi, zona in care se freaca piciorusele unul de altul cand esti grasan. acuma tot frec la ele cu mustela, dar odata aparute.....nu mai pleaca (da' macar sa nu-si cheme si rudele). pe unde m-am dat cu cremite, sa stiti ca n-au aparut, dar sunt convinsa ca sunt la stadiul de "inca" nu au aparut, ca vad ca am predispozitie spere ele. o sa incerc sa fac masaj mai mult, eventual sa-mi bag sotiorul la masaj, dar pe burtica stiti voi, trebuie sa ne facem singure sa nu-l deranjeze pe bebe, pe sani daca-l pun....vai mama lui ca de cand e pe pauza de..... as fi chiar sadica, ar mai ramane pulpitele si pentru el. diana 27+ David Gabriel poze si filmulet 4D bebe mic |
Si eu sunt lafel de la genunchi in sus numai celulita, si mai rau acum pe sani mi-au aparut vergeturi
26+ cu Maria
Vine barza!