FIV 210

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Am revenit si eu, va pup pe toate si mi.a fost un dor de voi enorm.
Ne.am mutat intr-un alt oras si am fost total izolati. De acum sper sa imi fac datoria de fivoasa alaturi de voi.

Catalina am vazut ca s.a intamplat iar nenorocirea, offff mi s.a strans inima in mine, Doamne nu am cuvinte sincer...nu am cuvinte....

Iana mari condoleante pentru taticul tau, imi pare rau tare tare

Mihaele cate analize ai mai facut, m-am speriat....pumnii stransi si sa se lase cu gemenasi la ET.

Ioanatugs, imi pare rau tare de tot ca s.a repetat povestea, eu cred ca mi.as pierde mintile trecand prin ce treceti voi

Raluca, Dariaioana FELICITARI!!!! Sarcini usoare si la termen cu bebei sanatosi si frumosi

Maria08 FIV reusit iti doresc, iti tin pumnii coleguta de suferinta

Muffinuta ma bucur tare ca leutul este bine, mi.e dor de mesajele tale, sarcina usoara si la termen

Fetelor sa ma iertati, stiu ca sunteti multe carora nu le.am spus nimic dar am fost desconectata total 2 luni, si am sa ma dau pe brazda.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Blanche25 multumesc iubita! Si eu credeam ca voi innebuni daca mi se intampla la fel si a doua oara, insa se pare ca omul se obisnuieste si cu suferinta. Nu avem ce face decat sa mergem inainte si sa incercam acum cat suntem tineri. Mereu visam ca pina la 35 de ani sa am doi copii....iar eu la aceasta varsta am pierdut doua sarcini. Acum nici nu mai vreau sa raman insarcinata pina nu gasesc ceva cauze....de frica sa nu se repete istoria...

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

fireyes poate nu m-ai inteles bine.Am vrut sa spun ca pe viitor ( candva,dupa alte incercari daca Doamne fereste va fi tot asa) ar fi bine sa te gandesti la ovocite donate.Adica eu una privind in viitor vad si partea plina a paharului ( ca la urmatorul fiv voi reusi) ,dar vad si partea goala a paharului ( ca nu o sa mai am ovocite,sau ca dupa 4 fiv-uri organismul meu nu va vrea sa mai reactioneze pozitiv la tratament astfel incat voi fi nevoita sa accept situatia si sa ma indrept spre adoptie).Stiu ca e de neconceput ideea ca unele dintre noi cele de pe acest forum nu ne vom indeplini visul de a avea coopiii nostri niciodata,nu sunt nici rea,nici dura,ci doar realista.Nu cred ca poate garanta cineva ca absolut toate vom reusi candva,totul e sa facem fiv-uri pana putem.Nu exista garantii,numai DD stie.Bineinteles ca si eu pana o sa am cu ce si pana o sa pot o sa incerc,la fel o sa faci si tu si fiecare probabil,netinand cont de riscurile la care ne supunem,asta e alegerea fiecareia.Daca te-am suparat fiindca mi-am dat cu parerea imi cer scuze,nu am avut intentia nici o clipa sa te supar,dimpotriva,am vrut sa iti spun ca oricat de neagra ar parea situatia,tot mai exista sanse ca fii fericita candva intr-un fel sau altul.Si eu mi-as dori din tot sufletul un copilas care sa semene cu sotul meu sau si cu el si cu mine etc,dar daca DD nu ne va da atunci vom gasi undeva un sufletel care va fi ca si copilul nostru si din pacate si alte fete de pe lista aspirantelor vor ajunge mamici adoptive.In fine,nu o mai lungesc,eu am avut numai intentii bune si mai devreme sau mai tarziu poate o sa ma intelegi la fel cum au facut-o Catank si Ellanik carora le multumesc.Sa dea DD ca la urmatorul FIV,cu alt tratament sa fii cea mai fericita graviduta,totul e posibil,iti doresc multa bafta si DD sa te ajute si pe tine si pe noi toate!
P.S. Mie personal nu imi place absolut deloc sa mi se spuna "data urmatoare sigur va fi bine,data urmatoare sigur vei reusi etc" , mi se par vorbe aiurea, cuvantul asta "sigur" e in plus pe aici,ce va fi nimeni nu stie cu siguranta ,numai DD....

KITTA m-a mirat foarte mult reactia ta,nu mi-a venit sa cred ca ai vorbit asa cu mine si mai ales ca nu ai dreptate deloc.Nu am dat-o-n bara cu nimic,am fost realista si sincera si chiar cu tot sufletul am dat un sfat, m-am pus in locul lui Fireyes ( ca nu sunt deloc departe de situatia ei sau chiar a ta sau a altor fete cu mai multe fiv-uri nereusite).Mi s-ar parea normal ca niste femei in toata firea sa fie si optimiste,dar si cu picioarele pe pamant.Adica trebuie sa te gandesti la toate variantele posibile pana si la cea mai urata si anume ca oricate incercari ai face si oricate feluri de tratamente sunt unele fete care nu vor reusi,altele vor reusi dupa doua sau mai multe incercari,altele reusesc din prima si tot asa,iar alegerea e a fiecareia normal,dar daca nici cu parerea nu avem voie sa ne dam pe acest forum atunci eu nu mai am nimic de spus.Chiar am observat ca in ultima vreme esti suparata rau ( ai toate motivele,te inteleg),am vazut ca i-ai vorbit urat si Ioaneitugs dar nu am intervenit,te rog frumos incearca sa intelegi ceea ce am vrut eu sa ii spun lui Fireyes si mai ales pentru faptul ca stii foarte bine prin cate am trecut si eu chiar nu cred ca e cazul sa imi spui ca e "usor sa dau sfaturi cand nu sunt in situatia ei".Nu e deloc usor pentru mine in nici un fel si sunt foarte aproape de situatia ei,poate trebuie sa iti reamintesc ca la ultimul fiv,al 4-lea am avut doar 2 ovocite,deci data urmatoare poate nu voi mai avea nici un ovocit,asa ca....in fine....consider ca ai o perioada nasoala si am sa trec cu vederea.Iti doresc toate cele bune!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kora
Iana
Ellanik, am o burta maaaaareeee. Azi am fost din nou la eco pt dublu test, cel in care se depisteaza sansele ca, copilasii sa aiba malformatii. Copilasii au fiecare peste 6 cm si azi erau unul langa celalalt. Plus ca fiecare mai are saculetul lui, asa ca... parca as fi in luna 4-5, cred.

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Moni ce vesti minunate!!!!!!Tine-o tot asa!

Am fost si eu ieri la o eco in zi 14 de cm la o clinica nou deschisa in zona unde locuiesc.D-na dr. era "medic de familie cu specializare in ecografie generala" asa ca nu am foarte mare incredere,dar zicea ca endometrul meu e trilaminar,mi-a aratat pe ecran,acum nu stiu ce sa mai zic,dar pana nu vede dr. Cocei cu ochii dansei ce si cum,nu sunt sigura de nimic.Endometrul era cica de 9,5 la eco endovaginala si de 12 la eco transvaginala cum ii zicea dansa la eco pe burtica.Foliculi din pacate nu aveam decat un amarat de 7,5mm pe OD,in rest totul arata bine.A si cica a mai vazut doua chisturi minuscule de tip naboth de 0,75 mm fiecare la intrarea in col care zicea dansa ca nu au importanta,dar pentru mine totul are importanta acum.Voi vedea ce si cum dupa ce voi ajunge si la dr. Cocei.Cam atat despre mine deocamdata.

Ralucapaun stiu ca esti trista intr-un fel,dar trebuie sa te bucuri pentru bebe din burtica acum.Sa creasca mare si frumos si sanatos!Doamne ajuta!

maria08 la incep[utul stimularii,in zi 2 trebuie sa faci estradiolul,FSH si LH.E bine sa faci tot atunci si TSH.Alte analize de sange se fac inaintea inceperii tratamentului ( pentru rubeola,HIV,VDRL etc). Progesteronul pe cm natural,in zi 21 nu are relevanta pentru stimularea fiv care va urma ( asta mi-a spus dr. Cocei).La Fiv e importanta valoarea progesteronului cu o zi inainte de ziua ET-ului.Bafta maxima!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Moniland felicitari pentru burtica mare!
KoraPop

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_40 spune:

buna fetelor,
ma bucur mult pt fetele care deja au 'burtica', parca as avea eu!:) apropo de don d'ovo sau adoptie, mie nu-mi intra deloc in cap variantele astea (poate am nevoie de mai mult timp pt 'prelucrare'), cu toate ca prietenele mele si membri ai familiei ma sfatuiesc! dc nu mi-ar spune ei, apropiatii, mi-as zice ca 'ele n'ar alege varianta asta in locul meu', dar asa, ma determina sa meditez mai mult la variantele astea! oricum, eu is hotarata sa lupt pana la ultimul ovocit!
lilianafi: multumesc pt mesaj, pt incurajare, face f mult!
fetelor, voiam sa va intreb, e un pic jenant, dar ma rog; 1. mie dupa un fiv imi apare CM, mai devreme (de obicei am la 30-33 z), iar ieri (z26) am avut o hemoragie teribila (si mai am inca), si dureri, mama mia, sa mor si nu alta! si... 'chiaguri'-scuze- n-am putut sa dorm azi-noapte, am vrut sa sun la clinica azi sa intreb, dar n-am apucat! sa fie oare faptul ca am avut un trat mai puternic, si am 'bombardat' ovarele prea tare??
pupici si mult curaj, multa sansa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Moniland felicitari pt burticutza.
Nicole_40 nu te lasa!Si eu as face la fel in locul tau.Insa s-ar putea sa iti iei o papara.Cum poti sa zici ca iti este jena sa zici aici de snage si cheaguri si alea alea.Aici nu exista asa ceva!Nu are de ce sa iti fie jena.
KoraPop si Kitta impacare impacare...vretzi sa bag iar poezia?Azi conform celor scrise ieri, nu mai sunt vesela si nici optimista.Sunt ca in bancul ala cu " o zi da una nu.Astazi nu!".Gata!Ce-a fost a fost.E normal sa se inteleaga gresit cand ai un spatiu limitat de scris si cand nu ti se poate vedea expresia fetei.Fiecare a avut intentii bune insa poate a fost inteleasa gresit.Gata! S-a dus!
Va pup!

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Buna tuturor fetelor

N-am mai trecut de mult pe la acest subiect (de la ultimul fiv, mai exact) asa ca evident sunt o multime de fete noi pe care ... nu le mai cunosc Va doresc insa tuturor bafta si mai ales fetelor care sunt acum in FIV.

As vrea sa va intreb de o clinica despre care a scris si lilianaFi, respectiv clinica AZVUB din Bruxelle.
Si eu am optat pt aceasta clinica si m-as bucura daca vreo una din voi are detalii
nicole_40 - am vazut ca esti in Belgia insa nu ai PM activat asa ca te rog daca ai timp poate scrii cate ceva despre asta / Multumesc

Pentru toate fetele pe care le-am regasit aici

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, probabil la AZVUB Bruxelles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Buna seara!
Se pare ca incet incet intru si eu in linie dreapta spre Fiv 2.Am fost azi la control si daca imi iese uraplasma negativa luni pe 26 ian incep inhibarea cu diphereline.
Problema mea cea mare este ca se pare ca ovarele mele intra "la apa",adica sunt micsorate fata de lunile anterioare.Ca si alte fete de pe aici,desi am 30 de ani sunt considerata de dr ca low response.Habar nu am de ce mi se micsoreza ovarele,credeti ca dupa ovulatie sunt mai mici?Sau faptul ca nu am fost la toaleta inainte de ecografie?Dr mi-a zis ca probabil genetic sunt programata astfel si poate am avut si ceva inlamatii in trecut.....oricum sunt debusolata.Luna trecuta aveam 3 foliculi pe ov drept..
Dupa inhibare se pare ca voi incepe stimularea prin z5-6 a ciclului urmator cu "doar" 6 fiole de menopur.Am intrebat-o pe dr de ce nu in z 2 si mi-a zis ca nu conteaza in ce zi a ciclului incepi atata vreme cat esti inhibata..
Nu stiu ce m-as fi facut fara acest forum si fara voi,probabil ca eram intr-o negura si o nesiguranta totala....
Desi mi-am propus sa fiu ffffff optimista de aceasta data simt ca ma cuprinde amarul

Mergi la inceput