FIV 210

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor. Am si eu o mare rugaminte la voi. As dori sa-mi fac un papa-nicolau la Giulesti si nu stiu un nr de telefon. Cel de pe prima pagina nu mi se formeaza.Merci frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Buna dimineata fete dragi!

Nicol40 ...si eu am auzit de schema cu clomid+...si stiu fete care au reusit sa aiba embrionasi si mai apoi copilasii lor chiar poor risponder de 40 ani..asa ca nu se stie niciodata...atita timp cit e o speranta noi incercam...si mie mi-a sugerat o dr.de aici ovo...inerc sa ma obisnuiesc cu ideea citind mult despre experientele fetelor si sentimentelor pro si contra....dar cit timp mai pot incerca mai incerc...zic ca acum fac ultimul fiv si apoi trec la ovo...dar cine stie...nici eu nu mai cred pt ca schimb ideea de la zi la zi ....deci ultima noutate:pe 17 feb.voi fii la bruxel pt prima vizita cu un dr.extern de la azvub ...eu inca mai sper...trebuie sa speri si tu...atit cit mai avem ovocitute ..poate s-o gasi unul bun...cred ca importanta e si stimularea...hai te pup si cu D-zeu inainte!

aaaa....fetelor....cit priveste biserica...un preot roman de la biserica ro.din fi.-it.,mai deschis la minte a zis ca nu e nici un pacat fiv-ul....dupa fiecare fiv nereust mi-a citit si chestia aia (nu mai stiu cum se numeste:molifta???)care mi-a citit-o dupa toate avorturile...deci...eu una sint superlinistita din acest punct de vedere

Numai bine tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Elena, stelutele tale, sa se zbenguie sanatoase in burtica pana se face momentul de dat ochii cu lumea!
Daaa, tare sper sa fie molipsitoare si sa ma pricopsesc si eu!

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna,
Florela: Tin pumnii ca joi sa ai o veste buna!! Si peste 2 saptamani la fel!!
Elenada: Ce frumos trebuie sa fie sa-i vezi la echo!!! O sarcina fara probleme in continuare!
Raluca: Daca Bunul Dumnezeu a vrut asa nu ai puteai sa te impotrivesti nicicum. Iti doresc ca bb pe care-l ai in burtik sa fie sanatos si sa se nasca la termen.
Nicole, Fireyes ,Kita: Chiar daca e mai greu, trebuie sa ramaneti pozitive! Intr-un fel sau altul bb va veni, nu?!
Eu ma injectez cu spor....si sper ca simptomele urate sa apara cat mai tarziu sau deloc. Intrebarea mea despre analize....ma refeream daca atunci cand se decide inceperea stimularii se raporteaza si la niste analize de sange? Stiu fetele cu experienta??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Girls,

Azi m-am trezit mai inteleapta! Am fost plina de ciuda ca ieri in loc sa ma bucur ca aud inimioara la bebele meu dorit de atatia ani, stateam si la jeleam ca cel micutz s-a oprit ( Elena stie). Imi pare rau ca am fost nerecunoscatoare si sper sa nu mai am ganduri d-astea toata sarcina.
Natura stie ce face si acum, mai mult ca oricand sunt sigura sigura ca nimic nu e intamplator. Si analizand acum toata perioada in care am incercat sa raman insarcinata realizez ca intr-adevar a venit intr-un moment f potrivit: mami e fara jde mii de intrebari existentiale,lucrurile in jurul meu sunt stabile etc.

Gata, as mai povesti dar mi-e ca raman fara serviciu pentru navigare pe site-uri interzise.

Va pupa fata si va doreste stimulari fructuoase.

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

FLORELA si eu sunt alaturi de tine sper sa ne bucuram de o reusita la sfarsit dar de ce a trebuit sa-i decongelezi pe toti 4 nu era mai bine 2 si 2 intreb si eu sunt la fel ca tine exact peste o luna incep si eu tu ai luat ceva naturiste?

Mergi la inceput

Fetelor, sa vedeti surpriza: am colesterolul 219!!!!! Mi-a cazut cerul in cap!!!! Ce fac in conditiile acestea?? Nu sunt vreo balerina, dar nici prea rotunjoara nu sunt.....
Despre progesteron de ziua 22 = 43.75, ce ziceti???
offff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Maria, tu ai mai facut un fiv inainte, da? daca ai setul clasic de analize fiv facut acum mai putin de 6 luni, e ok. ar trebui insa, inainte sa incepi stimularea, sa iti mai faci un set de hormonale in z2 (FSH, LH, TSH, estradiol,etc) si o eco, sa fie ovarele curatele. dar tie nu ti-a zis nimeni, adica dr??
La progesteron ma pricep mai putin si nici nu stiu valorile de referinta ale laboratorului la care ai facut, dar pare ok, pt ca oricum o sa primesti dupa punctie supliment de progesteron.
Colesterolul nu cred ca influenteaza succesul fiv si poate sa iti creasca pe fond de stres. dar cu omega 3 rezolvi si asta si ajuti si calitatea ovocitelor.
Multa bafta!

still counting...

Mergi la inceput

Fireyes: E primul FIV la mine si am toate analizele facute la dosar. Eu ma intrebam daca e o analiza anume la care se raporteaza inceperea stimularii?? Nu stiu ce sa spun despre colesterolul acesta...m-am cam speriat....iau de ceva vreme un complex de omega 3, 6 si 9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Elenada felicitari pentru baietel si fetita sa-ti traiasca si sa creasca mari!
Ralucapaun trebuie sa te bucuri de ceea ce ai iubita!
Fireyes varsta ramane atuul tau iubita! Vei reusi intr-o zi, ca acea zi e mai aproape sau mai departe, asta numai Dumnezeu stie! Si eu am reactionat prost la Puregon = O ovocite, iar combinatia Gonal-F cu Menogon mi-a adus 9 ovocite de f. buna calitate. O sa-ti schimbe schema de tratament si sigur vei raspunde mai bine data viitoare.
Maria08 multa bafta iubita!

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput