FIV 210
Raspunsuri - Pagina 13
many_bani spune:
Buna,
Maria, nu stiu ce sa zic de analizele tale, la clinica unde fac eu (MNL), odata cu schema de tratament primesti si zilele de monitorizari si analize de sange, nu stiu in alte parti care este practica.
Fireyes.
Moniland spune:
Am avut pb cu netul acasa si nu am putut intra in we.
Fireyes, imi pare tare rau, dar trebuie sa se gaseasca un tratament bun. Era al 2-le a FIV? A fost o alta schema de tratement fat ade prima?
betty, de acord cu voi. Creeam un nou user sub numele "FIV" sau "fivoase" cu orice parola. Si cand vom primi acceptul de la moderatori, urmatorul capitol va fi deschis sub userul nou creat.
cu
Fragutza spune:
Hello,
Tocmai am venit de la echo, nici nu stiu cum sa ma comport, pe de o parte m-a apucat o jale de numa numa, pe de alta parte am inima plina de fericire. Asa cum medicii mi-au zis ca se va intampla, embrionul mai mic s-a oprit din evolutie:(. Celalalt insa arata bine, i-am vazut si auzit inimioara.
Medicul foarte suportiv, nota 10 pe linie, mi-a zis ca e mai bine asa, ca e mai putin riscant si etc, tot ce stim si noi. Acum rational si eu gandesc la fel, afectiv insa e mai greu.
Doamne ajuta sa fie bine pe viitor!
Mult succes fetelor in tratament!
Raluca
oanademunck spune:
Salutare!
Fireyesla tine ca la mine, eu am 30 de anila primul Fiv din 10 ovocite nu s-a fecundat nici una, deci nu au avut ce tran,sefra(schema puregon orgalutran)la al doilea Fiv (schema suprefact-menopur)am produs 'marea'recolta de 2 ovoite din care a aparut un embrionas treansferat dar fara fara rezultat. Asta la sf lui octombrie anul trecut. La fel mi s-a spus si mie ca sunt f dificil de stimulat etc dar la isistentezele mele mi-au facut laparo si hysteroscopie au operat ce au gasit acolo, respectiv un chist si un 'bol' de sange care nu a fost vazut la eco!Tu ti-ai facut ceva investigatii de genul acesta? pt ca eu bauiesc ca este ceva in roganism ce se hraneste cu toti hormonii astia si nu-i lasa sa ajunga la ovocite
simonete spune:
Fetelor , ce stiti de Diphereline sau Orgalutran ,se folosesc doar in Fiv sau se pot folosi si pt. inseminare ? Foliculii mei se opresc din crestere pe la 12-13mm si am citit ca aceste injectii de inhibare i-ar putea ajuta sa se matureze , dar toate articolele in care am citit se refereau doar la Fiv . Stiti ceva despre asta ? Si daca ati folosit , sunt mai multe inj. sau doar una singura ?
oanademunck spune:
Simoneteeu iti pot spune depsre Orgalutran, mie mi l-au dat in ultimele zile de stimulare fiv, este o injectie deja pregatita sa spun asa (solutia se afla intr-o injectie de sticla , sunt cam 7 intr-o cutie). Eu am luat-o in paralele cu puregon si stiu ca am inceput utrogestanul a doua zi dupa pick-up (mi-au spus ca nu estenevoie de utrogestan pt ca inca actioneaza orgalutranul). Nu stiu insa daca se foloseste in Ia
betty78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Moniland betty, de acord cu voi. Creeam un nou user sub numele "FIV" sau "fivoase" cu orice parola. Si cand vom primi acceptul de la moderatori, urmatorul capitol va fi deschis sub userul nou creat. cu |
De ex la mamici de sept oct nu am cerut acceptul. Pur si simplu, facem un user, dar nu il folosim decat sa deschidem capitolul si sa dam link de la un capitol la altul si sa mai updatem alte informatii. E ok userul si alege tu o parola care sa ne reprezinte.
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Ioanatugs spune:
Fireyes
Ralucapaun felicitari pentru inimioara!
Moniland abia astept noul user!
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare
KITTA spune:
KoraPophai ca cu raspunsul pentru Fireyesai dat-o in bara! Eu consider ca suntem pe acest site sa ne spunem problema, sa spunem in cazul fiecareia ce recomanda dr., care si de unde or fi ei, dar sa nu dam noi sfaturi gen ultimatumuri sau solutionari in cazuri extreme fiindca nu suntem doctori. Una este sa dai sfaturi pentru niste analize si una este sa iei o astfel de decizie! Cand nu esti in cauza este usor sa vorbesti. Fireyeseste tanara si mai are timp sa incerce. NU TREBUIE sa ia o astfle de decizie acum dupa doar al doilea FIV.
Fireyesiti vor schimba tratamentul si vei vedea cum vei raspunde. Daca iti recomanda si ceva analize genetice fa-le acolo, costa doar 300 Eur pentru ambii parteneri si apoi stai linistita eliminand cauza asta. Sigura se va schimba ceva la un nou tratament. Fii increzatoare ca cel putin nu esti stresata si de varsta ca mine!
ellanik spune:
Gagici, parerea mea este (mai ales ca ma simt mai optimista....si vreau si eu sa ma dau cu parerea ca tot romanu') ca nu are sens sa ne beshtelim una pe alta ca destul avem soarta asta amarata.Fiecare incearca in felul lui sa dea o mana de ajutor: un sfat, o parere.Sincer, nu imi pare ca ceea ce a zis KoraPop a fost o decizie ci pur si simplu o opinie chiar daca putin descurajanta.Fireyes oricum singura va lua decizia corecta.Hai s nu ne mai certam pentru ca deja avem parte de amaraciune din alte parti ca sa ne mai vedem si aici cu nervishori.Haaai! Impacare, impacare! Fara nicio suparare!Daca ne mai suparam!Luam burtica si plecam!Plecam dupa copilasi!Ce-s abia embrionashi!Embrioni cu ochi caprui!Fura inima oricui!Mai ales a mamei lui! Pam Pam! -asta e rezultatul optimismului meu de azi....Maine conform spuselor lui Murphy, sigur voi cadea iar in butoiul cu pesimism.Va tzuc pe toate!
Doamne,da-mi un pui sanatos!