FIV 210

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanatugs

Betty78 asteptam atunci sa deschida Moni cap. nou si pe urma sa primim toate parola pe PM, nu-i asa??

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Pai Moniland trebuie sa deschida capitol cu un user ales de ea si nu cu userul ei. Si pe urma poate sa ne de-a ea parola pe PM

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Betty, cand ai prima monitorizare, eu la ET cogelati am prima monitorizare pe 09.02. Nu cred ca 4 fl. de menogon sunt multe, eu la FIV 2 am inceput direct cu 4 fl., dar dupa primul set de analize am trecut la 5 si nu a fost chiar rau.
M-am uiat la redifuzarea emisiunii "Romania te iubesc" cu toate ca am mai vazut aceasta emisiune, iar am
Pup toate fetele.

Eu am si mai devreme de 09 feb dar si atunci, asa ca poate ne vedem. Acum faci ET cu embrioni criogenati?

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Pupici la fete mai intai.Am revazut si eu reportajul si am plans impreuna cu sotul.Partea proasta este ca la sfarsit sotul meu a zis ca nu are sens sa imi puna sanatatea si viata in pericol mai ales ca a auzit de efecetele adverse ale tratamentelor (eu nu i-am dat foarte multe detalii ce e drept).El zice ca daca acum nu reusim, vom infia dar eu nu vreau sa abandonez asa repede lupta.
Betty78 eu fac echografiile aici in Cta deci nu mai vin la Bucuresti.
Ziceai ca tie ti-a dat 4 menogon...eu am 3 si Ioana (asist .profesorului Ron-el) a zis sa combin 3 fiole de pudra cu 1 fiola de ser ca sa fie mai usor.Eu deja am o groaza de ganduri si temeri...nu stiu cum raspund la astfel de tratamente...incerc v-am mai zis sa imi fac curaj....analizele mi-au iesit ok, cu ovulatia am stat tot timpul bine, singura problema fiind nr mic de spermatozoizi.Incerc sa fiu pozitiva dar...numai voi stiti ce e in sufletul si mintea mea.Sunteti singurele care intelegeti deplin aceasta zbatere.Ca sa nu va zic ca am ajuns si la un preot caruia i-am cerut sfatul in legatura cu FIv si a sarit ca ars spunandu-ne sa infiem mai bine.Stiu ca Biserica nu accepta FIV.Atunci de ce folosesc telefoane mobile?de ce folosesc masinile?Si astea sunt inventii menite sa ajute omul.Prin FIV medicul doar ajuta pentru ca suflul vietii tot Dumnezeu il da.Daca El vrea reuseste daca nu...nu.Of!!!am plans ca o bleaga sambata si ca sa consoleze sotul m-a tratat cu o sesiune de shopping..Cum faceti voi de ramaneti asa pozitive si optimiste?Va trimit si la toate!
VA MULTUMESC TUTUROR, PRIETENELE MELE DRAGI!

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Pia atunci multa bafta si sa ne vedem la punctie cu o gramada de foliculi buni.
Nu inteleg de ce te-ai dus sa intrebi preotul mia ales ca biserica este impotriva. Oricum mi se pare reactia lui sub orice critica. Oare daca fiica lui era in situatia ta, ar mai fi zis asa. Intradevar si eu m-am gandit la adoptie, dar macar merita sa incercam toate variantele si apoi sa ne gandim la asta.
Si in plus atunci daca vrea sa mergem pe calea naturala si pe libera selectie, de ce preotii se opereaza cand au nevoie? Ar trebui sa se lase pe aminile Domnului si el sa decida. Uff ce idiot si ipocrit...iar daca aruncati cu rosii in mine oricum nu imi schimb parerea

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria08

Bety:O productie destul de maricica, unde mai pui ca-i fara stimulare inca!! Hai , poate deschizi lista gravidutzelor!

Azi am facut a 2-a injectie, deja ne descurcam, acum vin alte intrebari......Ce analzi ar trebui sa fac pe toata perioada asta de inhibare??? Eu am urmatoarea programare pe 29 si as vrea sa stiu ce ar fi de facut....
Va pup pe toate, fara exceptie!!!
Apropos, in alte vremuri se scriau cateva pagini pe azi, hai sa mai animam putin subiectul!!

Ideea este ca si data trecuta am avut foarte multi foliculi la eco de monitorizare si la FIV am avut doar 7 dintre care 3 maturi. Oricum din ei a iesit un embrion mai bunicel care s-a lipit bine....si pana la urma doara asta conteaza acum.

Multa bafta si sa ai parte de un raspuns bun al organismului

Aha Maria, pai sa vezi prin 2006 cat scriau fetele

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Doamnelor eu va urez o noapte buna....am avut o zi de cosmar. Azi am chemat salvarea pentru copil. Mi-a facut un acces de tuse, de aproape nu mai putea sa respire si apoi a si aspirat cumva mancarea care ii venise inapoi...A fost oribil... Acum este bine, dar pe mine ma doare capul de stres

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Eu am inceput cu stangul fiv-ul asta si se pare ca nu s-a compensat pe ultima suta: din cele 3 ovocite nu s-a fertilizat nici unul, asa ca nu am nimic de transferat.
Zilele astea m-am conversat cu medicii si parerea lor e ca e ceva in neregula cu ovarele mele, pt ca de fiecare data am raspuns f prost la stimulare (3-4 ovocite max la tratament cu doze mari) si ovocitele nu sunt de calitate. Aparent, ovarele mele raspund la 29 de ani ca la o femeie de 45, dupa cum s-au exprimat ei. Oricum si data trecuta am avut ovocite de proasta calitate, cu granulatii, doar ca atunci s-au fertilizat 2.
Acum cred ca puteam sa le arunc la cos, efectiv nu mi-a venit sa cred ca din 3 nici unul nu s-a fertilizat! nu speram sa am 3 embrioni, dar macar unul...
Partea cu adevarat rea mi se pare perspectiva: dr zicea ca practic am nevoie de noroc ca sa reusesc sa raman insarcinata, mai precis sa prind intr-un fiv niste ovocite oarecum mai bune si poate si ceva mai multe ca sa am vreo sansa sa raman insarcinata vreodata.
Imi si zicea ca sunt un caz rar de f low responder la o varsta OK din punctul lor de vedere.
sunt destul necajita si nu prea stiu incotro sa o mai iau...

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Betty78, da fac ET de embrioni criogenati, am transferul in 18 feb, si emotii mari, mari.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Fireyes imi pare rau ca treci prin asta.
E foarte greu sa treci prin tot stresul si sa ajungi la sf. sa nu poti transfera.
Fii tare ,Fireys si incearca cu dr. sa vedeti unde este problema .
Mult succes pe viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Fireyes: Cred ca-i tare greu.....incearca sa vorbesti cu dr. si poate se gaseste o alta schema care sa aiba un efect mai bun. Offf, imi pare tare rau...suntem alaturi de tine!!!
Many: Se pare ca suntem cateva fete care vom face test in februarie. Doamne Ajuta sa ingrosam randurile la subiectele de la odisee.!!
Ma ajuta cineva si pe mine referitor la analize?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

fireyes imi pare tare rau pentru ce ti se intampla.Ce analize ti-au recomandat doctorii acum?Tu la fel ca si KITTA ( si nu numai) trebuie sa aprofundezi cautarea motivelor acestor esecuri.Eu te inteleg foarte bine si chiar daca nu e sfatul pe care vrei sa il auzi ti-as spune sa te gandesti pentru viitor la FIV cu ovocite donate.Eu deja ma gandesc la adoptie asa ca,daca as putea sa fac un bebe cu ovocite donate sau cu sperma donata ( daca ar fi cazul ) mi s-ar parea tot mai bine decat adoptia,aceasta fiind ultima varianta pentru mine si totusi poate cea mai fericita.Vom vedea....Bineinteles pana mai sunt sunse cat de mici ca sa faci fiv cu ovocitele tale,fa-l,dar nu mai incepe altul pana nu faci mai multe analize ( imunologice,genetice etc). si capul sus,unora ne e mult mai greu si totusi nu trebuie sa abandonam!

toate fiv-oasele!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput