FIV 210

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Fetelor mai vechi: ma gandeam ca poate putem sa facem un user comun si o parola, ca sa deschidem subiectul si astfel nu se vor mai pierde linkurile niciodata...si cumva putem sa facem si un ser pe yahoo email si mai postam acolo....stiu ca se practica si este mult mai bine si astfel nu se pierd capitolele - adica linkurile

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Betty78 e foarte buna ideea ta, insa va trebui sa ne inveti si pe noi cum se procedeaza. Eu chiar am incercat sa salvez cat mai mult din cap. vechi, insa abia am copiat vreo 100 si mai e de lucrat. Daca vom avea un user comun fiecare i-si va putea aduce contributia cumva si la recuperarea capitolelor care nu se deschid acum si a link-urilor, plus ca va putea adauga cine are vre-un link, sau informatie noua! Deci eu sustin ideea!
Cristinici ce sa fac iubita, mai nimic acum, sunt in concediu de FIV! Ma bucur ca mi-au iesit analizele de sindrom antifosfolipidic bune si voi mai face si altele, insa dupa primul CM. Sunt curioasa cand o sa-mi vina menstra acum, am auzit ca unor fete le-a venit si dupa 45 zile...asa ca am de asteptat. Tu cand faci histeroscopia??? Mi-a zis dr. Dracea ca-mi face si mie o histeroscopie, dar vrea s-o fac cu o luna inainte de urmatorul FIV.
Ralucapaun multa bafta maine la eco!
Fireyes asteptam vesti!

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Ioana in plus oricare dintre noi poate sa deschida capitolul si sa faca exact cum ai spus tu modificari fara sa fie afectata structura. Ma duc sa fac ceva de mancare si revin si vb pe mess si iti explic. Alegem un user si o parola, doar ca trebuie ca Moniland sa faca prima deschidere ca sa poata sa preia toate linkurile pe userul comun si apoi o sa fie super usor

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

ioanatugs pe 26.01 am programare la ea , as vrea tot atunci sa fac si histero, dar sa vedem ce-mi raspunde. Cat de curand oricum ca sa putem incepe.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ioanatugs, din partea mea o si un, sa dea DD cu toate sa reusim.
Betty, cand ai prima monitorizare, eu la ET cogelati am prima monitorizare pe 09.02. Nu cred ca 4 fl. de menogon sunt multe, eu la FIV 2 am inceput direct cu 4 fl., dar dupa primul set de analize am trecut la 5 si nu a fost chiar rau.
M-am uiat la redifuzarea emisiunii "Romania te iubesc" cu toate ca am mai vazut aceasta emisiune, iar am
Pup toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Pupici la fete mai intai.Am revazut si eu reportajul si am plans impreuna cu sotul.Partea proasta este ca la sfarsit sotul meu a zis ca nu are sens sa imi puna sanatatea si viata in pericol mai ales ca a auzit de efecetele adverse ale tratamentelor (eu nu i-am dat foarte multe detalii ce e drept).El zice ca daca acum nu reusim, vom infia dar eu nu vreau sa abandonez asa repede lupta.
Betty78 eu fac echografiile aici in Cta deci nu mai vin la Bucuresti.
Ziceai ca tie ti-a dat 4 menogon...eu am 3 si Ioana (asist .profesorului Ron-el) a zis sa combin 3 fiole de pudra cu 1 fiola de ser ca sa fie mai usor.Eu deja am o groaza de ganduri si temeri...nu stiu cum raspund la astfel de tratamente...incerc v-am mai zis sa imi fac curaj....analizele mi-au iesit ok, cu ovulatia am stat tot timpul bine, singura problema fiind nr mic de spermatozoizi.Incerc sa fiu pozitiva dar...numai voi stiti ce e in sufletul si mintea mea.Sunteti singurele care intelegeti deplin aceasta zbatere.Ca sa nu va zic ca am ajuns si la un preot caruia i-am cerut sfatul in legatura cu FIv si a sarit ca ars spunandu-ne sa infiem mai bine.Stiu ca Biserica nu accepta FIV.Atunci de ce folosesc telefoane mobile?de ce folosesc masinile?Si astea sunt inventii menite sa ajute omul.Prin FIV medicul doar ajuta pentru ca suflul vietii tot Dumnezeu il da.Daca El vrea reuseste daca nu...nu.Of!!!am plans ca o bleaga sambata si ca sa consoleze sotul m-a tratat cu o sesiune de shopping..Cum faceti voi de ramaneti asa pozitive si optimiste?Va trimit si la toate!
VA MULTUMESC TUTUROR, PRIETENELE MELE DRAGI!

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Cristinici multa bafta sa incepi cat mai repede si sa fie FIV-ul norocos!
Many_bani multumesc si Doamne ajuta sa fie bine pentru toate anul asta!
Betty78 asteptam atunci sa deschida Moni cap. nou si pe urma sa primim toate parola pe PM, nu-i asa??
Ellanik nu te mai ingrijora referitor la ce spun preotii, pentru ca nu toti gandesc la fel. Preotul la care merg eu mi-a dat binecuvantarea inainte de FIV-ul din vara si m-am simtit foarte bine. Si nu cred ca e un pacat ceea ce facem noi, pentru ca doar ajutam natura sa ne implinim un vis.
Hepilica felicitari si aici iubita! Sarcina usoara si la termen i-ti doresc!!

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

Bine v-am gasit. Fetelor, eu m-am cam tinut de petreceri, am fost si la botez( vreau si eu unul sa fac pt bebe meu) si de abia acum incep sa imi revin. Maine sunt la buc ptr monitorizare si discutia cu doctorita genetician.
ellanikc, nu te mai necaji, important e ce simti tu in sufletul tau si sa fii impacata cu deciziile tale. Eu vara trecuta am reusit sa ajung la parintele gherontie puiu de la manastirea caraiman, Este un om sfant si a ajutat multe cupluri care nu puteau avea copii. Dupa ce i-am spus de ce am venit la el, ne-a intrebat daca am fost si la doctori, ce ne-au zis doctorii, ca poate ne pot ajuta si doctorii.Este foarte corect asa cum gandesti tu:fiv-ul doar rezolva o parte din problemele noastre, in final Dumnezeu decide.
Mult succes fetelor care sunt in pregatiri si imi doresc sa reusim toate sa vedem o valoare mare la analiza beta hcg.
Gravidutelor, pupici si stati pe aproape ca poate venim si noi dupa voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Ellanik nu i-ai sotului tau ca in ciuda chinurilor rezultatul e pe masura. Ce poate fi mai minunat decat sa porti in pantec copilul vostru. Ai auzit ce au zis ca una din protagonistele interviului a ramas graviduta si asteapta gemenasi. Deci se merita.

elena +11

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna , dragele mele!!
Fireyes:Asteptam vesti de la tine!! Doamne Ajuta sa fie totul bine!!!
Elenada, Muffinuta:Aveti grija de voi si de burtici....mai stati pe la noi poate ne trageti dupa voi la odisee!!
Bety:O productie destul de maricica, unde mai pui ca-i fara stimulare inca!! Hai , poate deschizi lista gravidutzelor!
Ioanatugs:Eu simt ca anul 2009 ne va muta pe multe dintre noi si la capitolele de odisee!!
Ellanik: Nu esti singura care a plans dupa vizionarea reportajului.....si sotul meu m-a luat in brate si am plans unul pe umarul celuilalt ( pentru mine a fost cumplit, nu l-am vazut pe sotul meu plangand de multe ori, cred ca sufera si el atat de mult!!! )
Cristal:Tin pumnii si pentru tine, mai ai putin si incepi.
Azi am facut a 2-a injectie, deja ne descurcam, acum vin alte intrebari......Ce analzi ar trebui sa fac pe toata perioada asta de inhibare??? Eu am urmatoarea programare pe 29 si as vrea sa stiu ce ar fi de facut....
Va pup pe toate, fara exceptie!!!
Apropos, in alte vremuri se scriau cateva pagini pe azi, hai sa mai animam putin subiectul!!

Mergi la inceput