ski in Innsbruck

ski in Innsbruck | Autor: lenca

Link direct la acest mesaj

Buna ziua la toata lumea, am si eu o intrebare, mergem in vacanta scolara (02-08.02.2009)la ski in Innsburck, cu fata cea mare de 4 ani si 7 luni, si vreau sa stiu cam cat costa inchirierea schiurilor acolo, cat costa ora la instructor de ski?
si cam ce putem face seara acolo, unde sa mancam bine in zona, noi o sa avem si masina de la inchirieri, asa ca as vrea sa vizitam si putin zona, mai ales ca Germania e aproape, Elvetia la fel.

Elena , mami de 2 printese Georgia-4 ani si 7 luni, si Cosmina-7 luni

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lenca spune:

chiar nu stie nimeni? va rogggggg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Lenca, noi tocmai ne-am intors din vacanta la Innsbruck; am stat de fapt intr-un sat situat la 5 minute de mers cu masina de Innsbruck, se numeste Mutters.
Este o zona grozava pentru ski, iar vremea a fost nemaipomenita, a nins cateva zile ca-n povesti, drept urmare partiile erau numai bune pentru ski (sau sanius), am facut chiar si un om de zapada.
Cea mai potrivita zona de ski pentru familii si pentru incepatori este Mutterer Alm, noi ajungeam din Mutters in 2 minute cu ski bus-ul (care este gratuit).

Noi am venit cu echipamentul nostru de ski si nu stiu exact ce tarife au pentru inchiriere. Am inchiriat doar casca, cu 5 eur pe zi.
Din ce am vazut fugitiv, pentru 1 zi tariful este de 25 eur pt adult (ski, clapari, bete, casca) iar pentru copil 12 eur. Sania costa 8 eur pe zi.

Skipass-ul este 27 eur/zi de adult, iar pt copil 4.5 eur/zi.
Un ski pass pentru 6 zile pentru cele 9 regiuni de ski din zona Innsbruck este 175 EUR pentru adult, insa daca stii ca vei schia doar cateva zile si numai intr-un loc alege un ski pass pentru o singura zona de ski, e mai ieftin.
Tot legat de ski pass, exista si alte variante din care puteti alege, si anume un ski pass valabil numai pana la ora 1400, sau valabil incepand cu ora 10, sau cu ora 11, sau valabil doar 2 urcari, etc...

Lectiile de ski se pot lua individual, caz in care costa 36 eur o ora, pentru un adult,sau 45 eur pentru 2 adulti, nu stiu cat pentru copil; se pot lua lectii de grup, cate 4 ore pe zi, si costa 38 eur de persoana. Pentru copii lectiile de grup costa 30 eur, de la 0930 la 1530. Si in acest caz exista diverse alte propuneri si variatii de tarife, de exemplu daca merg la curs parintii insotiti de copil/copii.

Insa veti gasi detaliate toate variantele posibile, atat in pliante cat si la toate centrele de inchirieri de la baza partiilor.

Despre mancare....asta sa fie ultima grija, totul este foarte bun, exista taverne si restaurante peste tot.

Distractie placuta si poate ne spui la intoarcere cateva impresii!

Mergi la inceput