Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui preety

Buna fetele.

Vreau si eu parola de la contul comun de poze.

Owner-ul de la grup sa ma accepte si pe mine. M-am inscris dar acu apare Your membership is awaiting approval by the group owner. Pana atunci nu pot accesa nimic.

done!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Fetelor da daca trec date in tabel si apoi vreau sa editez cum fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Fetelor, off any topic, da' fun rau!
Mergeti pe pagini aurii . ro si introduceti la motorul de cautare "ce cautati" , "pe cineva muncind".

Raspunsul... e de rasul lumii!!!! Am lesinat deja! Adevarul doare...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Laura!!! multumim de tratatie:)
simo, frumoase poze!

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui preety

Fetelor da daca trec date in tabel si apoi vreau sa editez cum fac?

in dreapta postului tau e un buton de edit

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Eu reusesc sa citesc aproape tot, dar nu mai apuc sa scriu ... si daca apuc sa scriu, am uitat ce voiam sa spun, legat de postarile voastre

Dar de cateva zile tot voiam sa intreb de Boo si de scumpul de Alex, acum vad ca au aparut si am sarit, bineinteles, imediat pe poze cu care m-am delectat! Cred ca v-ati distrat grozav la munte, cum i-a placut lui Alex?
Am mai remarcat ca Ramo (300) nu mai e o prezenta asa activa, eu am ramas agatata la o ultima postare a ei in legatura cu un test ... daca e pozitiv, atunci o inteleg ca lipseste

Mi-au placut fantastic rostogolirile Carlei si ale lui Razvanel , iar la MA-MA-ul lui Matei mi-au dat, pur si simplu, lacrimile de emotie!

Sunt o tacuta, dar infocata admiratoare a Luminitei, mama de gemanusi , eu chiar nu stiu cum reusesti, dar ma gandesc ca si fericirea e la dublu, asa ca te si invidiez putin, si eu mi-am dorit gemeni, insa n-am nici o sansa, nu am antecedente in familie.

Multumesc fetelor pentru ideea si realizarea bazei de date, este foarte utila, intr-adevar!

Noi suntem foarte maraiti zilele astea, sper sa treaca, pentru ca imi pierd rabdarea , nimic nu ii convine, nici macar in brate. Iritatia de la gat e la fel de serioasa, nu trece cu nimic (fara cortizon), ieri s-a dus un strat de pielicica . Poimaine vine doctorita pentru vaccinul de 4 luni, sa vedem ce zice si fac ce zice ea, ca nu mai rezist. Aseara, dupa baita, i-am dat cu Mustela Stelatopia si au inceput niste urlete ingrozitoare, cred ca l-a usturat pana la suflet, a si facut pipi saracutul instantaneu

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Claudinna nu vad asa ceva........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

kristin, felicitari pt micul crestin!
bitza, eu beau 2 l ceai de chimen cu anason si inca vreo 2 de alte lichide, adica apa si bere fara alcool.
nerantula, ce rau imi pare de micut:( sper sa gasiti cit mai repede crema salvatoare. gruia si mamica lui.

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Giulianna, pliiiiz, iertareeeee , am uitat sa fac poza la baita aseara cu suportul, promit sa fac in seara asta, daca mai e de folos!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello

Am fost si noi pe afara ca a fost tare frumos si am stat o jumatate de ora. Acum suntem cu soacra care il soarbe din priviri si l-ar manca. Ea pleaca maine si mai vine la vara in tara. Asa ca profita de timpul ramas la maxim. Dar si el o simte ca il iubeste si a rasplatit-o cu multe zambete , chiote si gangureli E topita toata

Ege bine ai venit Sa iti traiasca copilasii

Anca de cateva zile David papa 170 ml 5 mese. Cu ora ne-am decalat, ca daca papa mai mult , automat si mai rar. Acum se trezeste dim la 7 30 sau 8 si urmatoarea masa e la 12 apoi pe la 3 jumate- 7 si facem baia la 9 si papam la 9 30. Se simte la cantar ca papa mai mult de o sapt , a luat bine de duminica pana ieri-250 g

Muuh un dulce piticotul Se vede ca a tipat putin la momentul apa, dar e frumusel foooooooooooc

Kristin stiam eu ca mai e un pici cu botezul sambata asta...SA va traiasca micutul crestin

Simo pupicei pentru Tudor Imi place mult poza in care e iepuras , doarme asa de frumos

Alexa mi-nu-nat !!!!!!!!

Boo mi-ai lipsit Bine ati venit acasa

Symone si Andy la multi ani !!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa fiti fericite si iubite si sa vi se indeplineasca toate dorintele !!!

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput