PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 8
anasia spune:
julax, asa, zone aspre, dar nu de la vreme, nu stiam cum sa le spun;
julax,michella, multumesc;
consi, multumesc
bulinuta, of, ai grija de tine
la noi e mai putin cu "de ce"; "atza-asta ce-i?", "chiar asa? cum asa?"
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
anasia spune:
julax, asa, zone aspre, dar nu de la vreme, nu stiam cum sa le spun;
julax,michella, multumesc;
consi, multumesc
bulinuta, of, ai grija de tine
la noi e mai putin cu "de ce"; "atza-asta ce-i?", "chiar asa? cum asa?"
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
oanaalex spune:
Salutare.
Ce ma bucur ca gasesc subiectul pe prima pagina
Bulinutza tinem pumnii sa treaca criza cat de repede si sa dai peste un doctor bun care sa te vindece
Eu am trimis ceva poze prin decembrie sunt pe picasa, intrebarea e daca puteti folosi de acolo pt colaj sau mai tr sa trimit odata?
Eu nu ma simt f bine. Lui Alex ii iese ultima tura de masele si e marait intruna, eu nu pot dormi mai mult de 5-6 ore pe noapte si deja incep sa simt tot mai tare treaba asta. Am o stare de ameteala continua si cred ca se instaleaza iarasi diabetul gestational. O sa ajung la analize sa aflu exact cum stau peste 2 saptamani, pana atunci incerc sa tin cat de cat un regim. Faza nasoala e ca-s singura si nu am cu cine-l lasa pe Alex nici 5 minute daca nu mai pot, asa ca am momente cand ma rog sa se faca ora de culcare pentru Alex sa pot sa ma intind si eu. Scuzati ca ma plang dar asa-s intr-o pasa proasta de cateva zile de am impresia ca o sa intru in depresie inainte sa nasc
Oana 23+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
julax spune:
Buli,imi pare rau sa aflu ca ai din nou probleme,sper sa treaca si de data acesta repede.din pacate nu cunosc niciun urolog,poate stiu fetele.Sanatate multa!
Oana,te inteleg,e greu sa dormi asa putin mai ales cand esti insarcinata.Si,din pacate,fara ajutor e si mai dificil.Nu stiu ce sa spun,multa putere in continuare,sper sa doarma mai bine Alex si sa nu mai fie asa marait.
Michella,si lui Alex i-a facut bine Trixera cand avea zone aspre.
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
anasia spune:
oanaalex, poza lui Alex am luat-o inca de atunci, stai linistita; ai grija de tine!
julax, o sa-i iau si eu trixera;
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
Muuh spune:
Ziceti de faza de ce pai sa va zic eu cu Alexei. Eram la baie, ma ungeam cu crema si da buzna peste mine (i-am spus ca am nevoie de putina intimitate) imi zice:"ai avut timpul tau destul acum am venit si eu" zic bine hai intra. Ma vede goala se uita la "dansa" si zice "ce faci cu asta daca eu si Dimitri am venit din burta?" si ma apuc sa ii povestesc ca fac pipi, ca pe acolo au ajuns el si Dimitri in burta si ca unele femei nasc pe acolo dar ca eu nu am putut (stie de nasterea naturala dintr-o carte pentru copii unde se nastea un BB pe acolo) iar el foarte serios imi zice"esti fetita nu ai putza ca mine, ca tata, ca Dimitri si ca nasu (l-a vazut cand a dormit la noi o noapte si a intrat peste el la dus). Ce sa mai zic si eu "da mai Alexei nu am putza asta e."
Noi suntem inca cu pampersul pe noi. Rar foarte rar cere el sa il las fara si atunci se duce si face intr-un anume loc din casa, nu la closet sau oala. Imi spune ca nu vrea fara pampers ca pierde din timpul de joaca.
oanaalex spune:
Julax nu Alex e vinovatul ca nu dorm. El e marait cand e treaz dar cu somnul nu avem treaba (nu am avut treaba niciodata numai daca a avut febra sau ceva mai nasol). Eu sunt dereglata cu somnul din cauza sarcinii. Acum am reusit sa dorm la amiaz 40 min si mi se parea ca am dormit 4 ore. Alex doarme si eu inloc sa recuperez somnul de noaptea stau pe net si-mi caut treaba ca nu pot sta nici in pat. Hormonii astia de gravida
Anasia mersic si asteptam colajul ca se pare ca a inceput anul cu bine la pirsicutze.
Muuh super Alexei. Alex nu mai are curiozitati de astea. Avea la un moment dat cam acum un an dar atunci nu stia vorbi, acum nu i se mai pare nimic deosebit daca ne vede la baie. Are treaba insa cu sutienul care desi ii explic ca e sutien el se incapataneaza sa-mi traga bluza si sa zica ca-s chiloti
Oana 23+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
anasia spune:
Muhh, e super Alexei; o faza din asta si la noi, de data asta intra Alessia peste tati (nu are acces, dar acum a intrat), il vede in boxeri si il intreaba :tati, ce ai acolo: tati, ramane blocat si nu mai stie ce sa-i raspunda;
....-ai facut cacutza mare?1?
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
ralucaspm spune:
Asa spunea si Ioanna cand il schimbam pe Iorgos, ca are caca acolo. Cand era mic Iorgos Ioanna spunea la toata lumea ca Iorgos plange ca sa-i dea mami lapte de la tzitzi.
Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)
iulenca spune:
Maria stie de ceva timp ca baietii au putza si fetele au pasa si nu se incurca niciodata in ele. Auzise la buni ca puta de baieti e urata dar i-am spus eu ca nici putza nici pasa nu sunt urate ca sa nu ramana copilu cu vreo idee fixa. Mami are tzitzi mari ea are tzitzi mici si cand se face mare o sa aiba si ea tzitzi mari. Baietii nu au titzi mari baietii au tzati mici ca ea. Desi eu incerc sa nu ii cultiv deloc sentimentul rusinii am observat ca uneori se mai rusineaza. Cea mai tare faza a fost intr-o zi cand vine la noi cu o revista (Ioana sau un rebus ceva). Pe spate sunt reclame micutze la 898989 cu niste tanti in diverse pozitii dar cu buline. Si imi arata una si ma intreaba ce face tanti acolo? Intre timp pana m-am dezmeticit mi-a raspuns tot ea - face baie. Si a tinut sa precizeze ca tanti are tzitzi foarte mari. Eu una sunt pentru a spune copilului orice si de a nu-i ascunde nimik din ce e natural. Nu ma apuc sa fac lectii de anatomie sau sa ii explic cum se fac copii asa din senin, dar daca am ocazia daca apare vreo situatie prefer sa ii spun lucruri cat mai aproape de adevar si de intelegerea ei. Clar o sa stie ca nu a aduso barza.
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA