PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 15
MissJJ spune:
Buna fetelor!
noi suntem bine nu prea avem vesti tare noi, azi Ami face 7 luni mi se pare asa mare acusi alearga si ea pe aici, are un dintisor care ne chinuie de numa speram sa apara si al doilea si sa se mai linisteasca.
Ari e bine vb mult in engleza si corect a inceput sa ii placa sa cante cantecele, deseneaza stie formele, animalele si cifrele, acu o pasioneaza literele i-am luat niste carduri din alea cu litere si cifre si vad ca ii plac. In rest de papat am reusit in sf sa papam papa gatita numai ca suntem tot cu pmapers, sta pe toaleta da nu tot timpul de facut rar dar asta este mai asteptam daca e nevoie. Sper ca dupa ce incepe pre school va vedea alti copii ca merg la toaleta si poate va vrea si ea. Pe 23 feb va avea prima zi de pre school, de la 9 la 11 jumate. Trebuia ieri sa mergem la o jumatate de ora de acomodare dar din cauza zapezii is inchise scolile deci o sa ne sune ei sa reprogramam.
Va trebui sa platim 8 lire pe zi pt cele 2 ore jumatate pana face ea 3 ani pe urma devine gratis pana la 5 ani cand incepe scoala efectiv si va merge de la 9 la 15.
Am vazut ca au mai revenit din fetele vechi ma bucur sa va vad.
Emilia imi pare rau sa aud ca e asa greu cu mama ta si cu, copilasii. Sper sa gasesti o solutie cat de curand.
Buli Ari are 15 kg aproape si nu mi-au zis ca ar fi grasa sau ceva, deci eu zic ca e super ok Bulinel.
Mamanati eu de ex ma descurc f bine cu doi copii, nu ca ma laud, da ma refer ca nu e asa greu adik mie nu mi se pare, mai bine sg decat cu ajutoare din astea binevoitoare care mai mult te incurca. Avem un program fetele dorm impreuna in aceeasi camera, dim ne trezim in jur de ora 7 ne spalam pe dinti ne imbracam si coboram jos, fetele stau la desene si se joaca impreuna cat spal eu vasele si biberoanele si pregatesc micul dejun apoi papam, la 10 merge Ami la nani doarme pana la 12 de la 12 merge Ari la nani si cand Ari se trezeste la 14 merge iar Ami la o tura de nani da maxim pana la 3 doarme deci mai putin, apoi avem cina pe la 4 4 si ceva papa iar amandoua si apoi le las cu jucariile si eu merg la treburile mele sa pregatesc papa pt cand vine Flo si apoi la ora 7 seara le ducem la baitza si somn si cam asta-i programul. Acu e urat afara dar daca se mai incalzeste iesim si la aer ami des.
Da e greu uneori cand sunt matzaite amandoua sau bolnavioare da in rest e bine, mai e greu seara ca de mult ori Flo ajunge tarziu aproape cand le ducem la baie si somn, da ne organiuzam rapid si s-a intamplat sa fiu si singura sa le fac eu baie da le fac pe rand si ele is ok. Na deci mie mi se pare ok cu doi copii, Ari e destul de marisoara sa ne putem intelege si sa nu vrea chiar toata ziua in bratze, deci ne descurcam momentan.
N cam atata de la noi momentan, pupici ;la livada si la piersicutzele dulci.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
anasia spune:
iulenca, map, genie, multumesc!
bulinuta , Alessia are tot in jur de 16 kg, da nu-i grasuta deloc; are 95 cm, sincer mie mi se pare slabuta...
map, am vrut sa iau poze pt craciun....am luat din cele puse de tine...sunt asa de dragalasi amandoi!
genie.. ma uit la fii-mea ca e burticoasa, dar nu mi se pare nimic suspect;
haideti, trimiteti poze si de Craciun si din cele mai proaspete, ca mi-a venit o alta idee...surpriza....
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
Babee spune:
Buli m-am uitat pe grila de crestere a lui Phillip, el avea la 2.8 ani 17.4 kg si 104 cm.Stii ca el a fost mai marisor...Rares mi se pare bine, nu stiu inaltimea care e.Si daca-mi amintesc bine te vaitai candva ca e slabut..uite ca s-a intors roata
Anasia..sa trimit si eu niste poze...de la Craciun si..recente ziceai...
Ramoon spune:
salutare mamici!
vad ca vb de greutate. si Timeea e pe la 11,200 kg dar mai inaltuta, ultima data avea undeva la ~ 92 cm. chiar a adus-o mama pe la mine pe la serv si zicea sefa mea k pare de 3 ani...eu aveam o mare problema cu greutatea k mi se parea k e f slaba, dar nu mai mai stresez asta e seamana cu noi...
Si Timeea e burtoasa chiar o studiam aseara k am facut baita dar cred k asa au ei constructia pana se mai dezvolta, nu mi se pare nik suspect nici mie.
emiliapop, imi pare rau k treci prin asemenea situatie cu mama ta, nici eu nu-s f departe, basca noi mai stam si impreuna dar nu avem ce face, tre sa suportam, faza e k uneori simt si eu k-mi iau campii k sunt intre ciocan si nocovala...ref. la situatia ta, vorba fetelor cauta pe altcineva sa te ajute si tine-o mai la distanta pe mama ta, eu una asa as face, daca as sta in alta alta parte...in rest ce sa-ti doresc nervi de otel!
Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png
Ramoon spune:
anasia, o sa mai trimit si eu ceva poze dar de acasa k aici la serv nu am.
MissJJ spune:
Anasia f frumoase colajele am vazut si poza noastra acolo. Multumim mult.
Poze mai recente am sa incerc sa trimit in seara asta.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
bulinuta27 spune:
asaaa
hai ca mi-am luat-o ..de la doamne de treaba de altfel
mai pai io asta ziceam..ca pare slabanogel dar are 16 kg...nus de unde avem io ideea de 10-12 kg..sunt dusaaa..noroc ca voi stiti
iulenco gata sunt cool
map, ma scuzi ca te intreb, dar ce are puiul mic? de ce face fizioterapie?..e un 'motzos', cum ar zice fi-miu, iar robertel nici el mai prejos
babee ..asa sunt io..stii doar cred ca are in jur de 100 cm
emilia imi pare tare rau...si parerea mea ar fi ca poti sa incerci sa iti iei o bona, care sa te ajute, sau o prietena cu mult timp liber (cand eram in facultate a nascut sotia unui bun prieten cu care stau pe aceeasi scara. eu zi de zi mergem la ei, il scoateam afara, ii dadeam papa, il schimbam..etc 2-3 ore contau..asa imi zicea ea cel putin )
mamanati cu tine seamana e 'motzoasaaaa lau'
fetele ieri m-am tuns ..cu breton cash pe o parte ..zici ca am 16 ani...si modestaaaa foc nu alta
va pup
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Ramoon spune:
Buli, esti tare! m-a facut sa rad postarea ta.
anasia spune:
babee, ramoon, mada , eu astept poze; unele piersicutze au mai multe pozici, asa ca am sa fac in jur de 3 colaje (sa fie alte poze/cine are mai multe);
dar, pentru surpriza si blog asteptam si poze mai noi....
bulinuta, asa te vreau!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
map spune:
Bulicaputul lui Luca este ff turtit pe dreapta, are o asimetrie de 2 cm si toata lumea a considerat ca are nevoie de casca. Si urechiutele is plasate asimetric. de sus se vede cel mai bine.