PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Eu am invatat-o pe Daria de la inceput sa faca la WC. Am luat reductor (parca asa se cheama), colacul acela care se pune pe WC si i-a placut mai mult decat olita. Pe undeva e mai incomod noaptea, pt ca va trebui sa o duc la baie, dar e mai bine pt mine, mai ales cand face kk .

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

am vazut si eu prima pagina
trimit si eu poze de la craciun saptamana asta, promit!
mamanati, noi facem la fel ca doniro, cand plecam de acasa o mai intreb eu sau imi spune ea cand are nevoie la pipi. kk oricum nu face "in deplasare", doar acasa.

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Fetelor, ce dor imi era sa citesc cateva pagini scrise de voi!
Nu mai am asa mult timp la dispozitie, scriu mai rar, dar va citesc cu mare placere!
Anasia, La multi ani si din partea mea, cu intarziere!
Doniro, Daria e tare scumpa si s-a facut o domnisoara in toata regula iar Victor e si el scump foc! Sa fiti sanatosi cu totii!
O sa incerc sa imi fac timp sa trimit si eu poze pentru blogul de piersicute!
Vroiam si eu sa va intreb ceva, de ceva vreme, desi am scapat de constipatie, Toni are burtica cam mare, parca ar fi balonata tot timpul. Se mai confrunta vreuna dintre voi cu aceasta problema? Ea are un inceput de hernie ombilicala dar medicul mi-a zis ca se poate corecta prin abdomene si gimnastica cand o fi mai maricica. Totusi, ma ingrijoreaza burtica ei proeminenta. Voi ce ziceti?

va pup pe toate
Mada, Emiliapop, restul fetelor, unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

norocuta arata super blog-ul
doniro te inteleg..eu cu mama sunt super ok..cu tata in schimb

mai fetelor: Rares = Lali are 16 kg ..nu e cam mult? el nu pare gras..chiar deloc..mai mult scheletic chiar ..deci ...io nu s paranoia..pa cuvant ..numa ca mi se pare cam mult
voi ce parere aveti?
pup fetele

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Bulinutzo tu te tampisi? Auzi nu e prea gras cupilu? Iti dai seama ca iti dau ignore la asa dilema.
Doniro sa stii ca si mie mi-a parut domnisorica asa Daria in poza de la colaj desi in celelalte poze parca e mai piciuleta. Maria mea de ex. ar avea si ea fatza de copil mai mare daca i-ar creste perisorul dar avand in vedere ca e cam chelioasa ......
Genie si a mea e cam burtoasa (si nu seamana cu mine ) si nu are hernie sau altceva. Dimineata cand e nemancata e "trasa prin inel" dar apoi se cam "burticeste" Mi-a atras buni atentia dar nu mi sa parut ingrijorator mai ales ca ea bea apa destul de multa. Deocamdata cred ca e prea mica si nu isi controleaza f bine muschii de pe burtica dar cand va mai creste cred ca va incepe sa suga burtica si sa isi schimbe postura. Oricum daca ai indoieli care persista poti intreba un medic.
Mamanati ce ma bucur ca ne-ai scris. Cameluta seama asa tare cu tine, e o dulce.

Norocutza you ruuuleee girl. Keep up the good work.

Anasia La multi ani cu muulta intarziere. Sunt si io mica dupa cum zice fi-mea si am uitat.

Va poop

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Dragi mamicute si piersicute,

eu trebuie sa incep cu "La multi ani pe anul asta" pentru ca de atat timp nu m-am invrednicit sa mai apar. Am avut o perioada cat se poate de plina si de agitata si inca va mai fi asa o vreme. Timpul trece intre mers la fizioterapie cu Luca, mers la medic, apoi la tehnicianul care ne-a pus casca. De o saptamana si jumatate Luca este ca un schior caci nu s-a indreptat deloc caputul. Este ceva mai lenes decat Robert care la 7 luni a inceput sa alerge in 4 labe dar speram ca vine si asta. Deocamdata Luca se deplaseaza prin rostogolire.

Robert creste si el, este cant foarte cuminte cand foarte zvapauc dar de bine de rau de intelegem cu el mult mai bine decat inainte. Si-a dat drumul la vorba, stie ce limba trebuie sa vorbeasca cu fiecare dintre noi.

Acum ne desfaruram activitatea intensa cu impachetatul caci pe 14 n mutam la casa noua. Robert saracutul a mai ramas cu cateva jucarii restul sunt in pachete si stie ca restul le va primi la casa noua. Cum vede ca impachetam incepe "si Obert juta", si sare sa ne ajute la ce facem. Este harnic nevoie mare

Am sa incerc sa mai citesc cate un pic din ce ati mai scris ca tare dor imi este. Dar asa cum am spus si mai de mult sper ca la casa noua sa pot sa scriu mai des (desiva pleca mama acasa o perioada si-o va inlocui socrum meu cred asa ca va dati seama )

cateva poze cu noi:
http://s185.photobucket.com/albums/x216/modaro_photos/skiorul/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Buli eu zic sa-ti revii....ca e bine.Si Phillip a fost marisor, Rebecca e fetita si tot are 14 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Anasia desi cam tarziu Multi ani sanatosi si voiosi. Sa ai parte de-o viata frumoasa si sa fii mereu inconjurata de cei dragi tie!

Buli si Robert are 14 kg in ciuda faptului c-a mancat groaznic intr-o vreme. Acum is multumita de cum papa dar pot sa spun ca nu mi se pare gras deloc Pe langa Luca care la 6 luni avea 10.5 kg si 76 de cm Robert mi se pare un pitic, desi a fost si el marisor nu gluma acum la 7 niic nu l-am mai cantarit ca mi-e frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Multumesc fetelor care au intrebat de noi si fara alte comentarii cam asta e viata noastra de acum.
Sper pana la urma sa o scot la capat.

In alta ordine de ideei ca am vazut ca vb de catarat, alex face ce povestiti voi acolo cam de pe la 1 an si 3 luni cand din cauza cataratului si-a rupt si mana asa ca am vechime cam 1 an la treaba asta cu cataratul si alergatul nu mai spun.Rau e ca se catara numai pe la geam unde am pus niste sigurante pe care acum le desface si pe alea asa ca m-am orientat acum la niste manere cu cheie pentru geam termopan, sa vad pe unde le gasesc sa le si cumpar.

La kg Alex sta bine zic eu ca are 15 kg iar centrimetri nu mai stiu ca nu l-a mai masurat nimeni de pe la 2 ani dar pare inalt fata de alti copii de varsta lui.

Revin.

Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Pai, eu am alta problema: Cami are 11 kg cu haine pe ea, si 81 cm. E cea mai mica dintre copiii de varsta ei.

Emiliapop (si alte mamici in situatia ei), nu-mi dau seama cum te descurci cu 2 copii si singura?! Si eu sunt singura, pana vine sotul, dar Cami e una, daca as mai avea un bebe as innebuni cred(a nu se interpreta ca nu mai vreau un copil). Vad ca multe mamici au bebe 2. As vrea si eu inca unul, chiar mii dor sa strang in brate un bebelush.
Iulenca, merci de complimente dar nu l-ai vazut pe sotul meu ca sa zici ca fii-mea e o copie a lui. Da sa stii ca imi salta inima de bucurie cand zice cineva ca seamana cu mine, desi cam rar...

Anasia, doniro, michella78 merci de raspuns referitor la olita. Eu cred ca o lasam asa pana in primavara. Orocum ea merge singura la oala cand are 'treaba" si singura o si varsa cand isi face treburile. Doar ca nu poate sa faca niciunde in afara de olita, nici in tufis sau alt WC. Cami noaptea nu se trezeste pentru "treburi", doar pentru ca sa bea apa.

Eu am alta pb, dimineata nici nu reuseste sa deschida bine ochii si incepe: FAU APA!, sau MAMI, FAU APTI, sau FAU SUC! Si le ia la rand daca ii zic ca nu am suc, de ex. O fi o obisnuinta?!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

Mergi la inceput