PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

michella, bulinuta, multumesc!
norocuta, o sa trimit si eu poze...
bulinuta, ai trimis poze, stai linistita,vezi pe prima pagina...
haideti, fetelor, mobilizarea, mai astept pozeeee....

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

anasia e superrrrr

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Citat:
[imamanatii..pupici multi la puiuta si mai vino pe la noi!
norocuta multumim mult ptr ceea ce faci ptr noi!

eu nu mai stiu daca am trimis sau nu poze ..chiar nu mai stiu

Da , ai trimis, dar daca mai ai, mai da-le drumu', sa avem de unde alege ...vezi ca e in paginuta de blog, sus, in colaj...

Am remarcat cat de e de dragut cu ochealari, e un dulce

Mergi la inceput

ramoon zilele astea au vost intre 20 si 27C la pranz...nu e de intrat in apa, dar noua ne place aerul curat si iodat de acolo. Cairo e prafuit rau ...

Copii alearga, mananca si dorm f bine, parintii...isi trag si ei sufletul...toata lumea impacata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

norocuta, draguta..am bagat acu poze la greu
multumim de aprecieri..avem fatzuca de soricel, cand e tuns, si de harry potter cand ii flutura pleata in vant ..asta e ce sa facem...problema mea este rama..nu e ok deloc, ii deformeaza nasucul pentru ca nu are piramida nazala formata si ..nu i-am gasit o alta rama mai buna. i-am gasit la viena una dar era 150 eur rama plus 500-600 eur lentilele caci nu erau bune orice fel de lentile...asa ca..inca ii avem pe astia...pupici

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Am uitat sa spun sa trimiteti poze chiar daca nu e piersicuta singura...stiu ca e mai greu sa le "prindem" la pozat ca la reclame...

Daca fata piersicutei e reusita, de "decupat" ma voi ocupa eu, ca pe noul site imi permite...va fi frumos, veti vedea !!!

Am si un programel care ma ajuta, de fapt ati vazut in colaj ca am pus pozele la toate piersicutele care au trimis, in timp...

Asteptam poze proaspeteeee!!!

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Norocuta,am vazut colajul,arata foarte bine,multumimCe mari au crescut!!!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Salutare, livada! Am lipsit motivat. Ni s-a stricat centrala aici, acasa, si cum fara apa calda si caldura nu puteam sta, am fugit cu Daria la Snagov, unde e si Victor de vreo luna, si l-am lasat pe tati sa se ocupe de reparatii. Mi-am reimprospatat memoria (daca mai era nevoie...) ca nu e de stat in aceeasi casa cu mama, asa ca e tare bine acasa la noi. Abia astept sa il luam inapoi si pe Victor, ca mi-e tare dor de el. Joi sau vineri plecam si noi cateva zile la munte cu Daria si apoi il aducem acasa, sa reintregim gasca.
Am vazut si eu colajul, e superb, dar banuiesc ca majoritatea mamicilor au trimis poze ceva mai vechi, nu? Zic asta pt ca Daria mi se pare destul de matura in comparatie cu majoritatea piersicutelor din colaj. Deja am intrat la idei. Sunt mai vechi pozele, nu??
Noi suntem in plin proces "anti Pampers", la somnul de pranz o culc fara si pun sub lenjerie un fel de paturica din acelasi material ca si scutecele si pana acum e ok. Cand ne intoarcem de la munte incerc si noaptea.
Cam atat despre noi. Pupam mamici si pitici!

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna mamici,

Am trimis si noi niste poze recente cu Cami.
Doniro, Chiar vroiam sa intreb si eu mamicile cum se impaca piersicutele cu olita. Cameliei, de 2 saptamani, nu-i mai pun Pampers- nici la pranz, nici noaptea. Problema e ca ea nu merge decat la oala ei acasa! Deci daca mergem undeva pe mai mult de o ora ii pun Pampers.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

doniro, ati incercat, pentru copiii vostri;
mamanati, la inceput era tare stresata unde sa faca pipi fata, cautam tot timpul ....toaleta... (tufis); acuma e mai usor, face acasa si...la intoarcere sau daca intarziem la toaleta (magazin...);
gata, am luat pozele de pe mail, mai dunt doritori?
sanziana, scuze, am vazut cu intarziere pozele voastre, se rezolva!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput