Mamici si burtici de Baia Mare(17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

azi a fost o zi superba, bine-ar fi sa fie tot asa pana la primavara...maine repetam figura, dar le asteptam si pe cele doua anca...:) ancaurn si anca81...

ancaurn
...ai rezolvat cu actele?
imi pare tare rau ca ai inceput anul cu tot felul de probleme, macar de s-ar epuiza "norma" ta pe anul asta si sa iti mearga toate bine de-acum incolo...

ana...ce dragut a fost alex la botez, le sta atat de bine copilasilor in alb, parca sunt mici ingerasi...sa stii ca nu-l cunosc pe sotul tau...da' imi place ca se vede ca-i un tatic fericit...

melly...fluturica e mare domnisoara deja, am vazut-o cum umbla, cum sta in picioare si...cat de bine ii sta parul...las' ca ii mai creste si o sa poti sa il aranjezi...

adriana...de unde ii iei tu esterei lucrusoare cu winnie? in baia mare eu i-am gasit doar la un magazin, si acolo sunt aduse din ungaria hainutele...
sunteti tare frumoase impreuna si se vede ca o iubesti mult mult... in satu mare chiar nu mai sunt alte mamici? n-ai reusit sa cunosti si tu pe-acolo pe cineva? e adevarat ca acolo ar trebui sa cunosti din zona ta ca altfel e cam dificil...sa zicem, din carpati 2 sa ajungi in centru, e cam mult...apropo, tu pe unde stai? ca am vazut ca locuiesti la casa...

anca81...speram ca te simti mai bine si ca maine semnezi si tu condica la prezenta...

fetelor, oare ce mai face renata? a intrat putin dupa ce a nascut si cam pauza...apropo, ana...renata a nascut in 6 noiembrie, tu in 4, tot la spital, poate va stiti...

camelia? speram ca s-au terminat problemele si ca e totul bine de-acum...:)

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna dimineata si o .
Fac imediat capitol nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Mamici si burtici, va astept la CAPITOLUL 18

Mergi la inceput