Mamici si burtici de Baia Mare(17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Ancaurn, venim cu tine.

Mergi la inceput

No bine, am vazut acum mesajul Ancaurn. Atunci la 13 cine doreste la Mara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

clauco iesim noi dar tre sa merg pana la o ceasornicarie sa-mi repare un ceas!!!oare unde gasesc una??? la 13 la Mara atunci!!!pup

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

buna,fetelor.ce mai faceti?
ce fac bebelusii vostri?
va multumesc tuturor ca ma sustineti in alegerea pe care am facut-o(faptul ca am ales euromedica).inainte sa intru pe forum,eram indecisa.mai vorbisem eu asa,cu o vecina doua,care au nascut la euromedica,dar stiti voi cum e,cand mai multe persoane te sprijina,si mai ales au nascut acolo si au o parere buna despre felul in care au fost tratate si despre conditiile de acolo,e altfel.
dflavia ma simt ok,pot sa zic ca pana acum am avut o sarcina super.au fost ceva greturi dimineata,la inceput,pofte din plin-si mai ales pt icrele de peste-nu era zi sa nu mananc icre de peste.in rest nu am avut probleme.sarcina decurge normal,merg la eco in fiecare luna,si acuma pe 2 febr la morfofetala,e totul ok.bebe se misca foarte des,e asa placut sa simti miscarile lui(doar stiti voi).sper sa fie si nasterea la fel de usoara.oricum pt asemenea minunatie,care simti cum se dezvolta in interiorul tau,cum se misca,are el atata treaba acolo,merita intr-adevar.
arianasunt foarte sincera si iti spun ca atat eu cat si sotul meu,ne-am dori o fetita,stii cum e fiecare are preferinte,dar pana la urma ne dorim sa fie sanatos,ce o fi,si sa ne bucuram de el.abia asteptam intalnirea cu bebe.
as mai avea o intrebare pt voi:voi ati facut epidurala?
adriana SMiti multumesc pt detaliile pe care mi le dai in legatura cu euromedica si as vrea sa imi spui si parerea ta cu referire la epidurala.
va multumesc ca ma ascultati si scuzati-ma pt istorioara asta lunga,sper ca nu va plictisesc.
vape toate si bebeii vostri si multa sanatate si fericire alaturi de ei.

Mergi la inceput

Melly, gasim noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelutza_c

buna,fetelor.ce mai faceti?
ce fac bebelusii vostri?
va multumesc tuturor ca ma sustineti in alegerea pe care am facut-o(faptul ca am ales euromedica).inainte sa intru pe forum,eram indecisa.mai vorbisem eu asa,cu o vecina doua,care au nascut la euromedica,dar stiti voi cum e,cand mai multe persoane te sprijina,si mai ales au nascut acolo si au o parere buna despre felul in care au fost tratate si despre conditiile de acolo,e altfel.
dflavia ma simt ok,pot sa zic ca pana acum am avut o sarcina super.au fost ceva greturi dimineata,la inceput,pofte din plin-si mai ales pt icrele de peste-nu era zi sa nu mananc icre de peste.in rest nu am avut probleme.sarcina decurge normal,merg la eco in fiecare luna,si acuma pe 2 febr la morfofetala,e totul ok.bebe se misca foarte des,e asa placut sa simti miscarile lui(doar stiti voi).sper sa fie si nasterea la fel de usoara.oricum pt asemenea minunatie,care simti cum se dezvolta in interiorul tau,cum se misca,are el atata treaba acolo,merita intr-adevar.
arianasunt foarte sincera si iti spun ca atat eu cat si sotul meu,ne-am dori o fetita,stii cum e fiecare are preferinte,dar pana la urma ne dorim sa fie sanatos,ce o fi,si sa ne bucuram de el.abia asteptam intalnirea cu bebe.
as mai avea o intrebare pt voi:voi ati facut epidurala?
adriana SMiti multumesc pt detaliile pe care mi le dai in legatura cu euromedica si as vrea sa imi spui si parerea ta cu referire la epidurala.
va multumesc ca ma ascultati si scuzati-ma pt istorioara asta lunga,sper ca nu va plictisesc.
vape toate si bebeii vostri si multa sanatate si fericire alaturi de ei.

cum sa ne plictisesti!!!doar de aceea suntem aici!!sa povestim, sprijinim si sa raspundem tuturor nelamuririlor ce exista!cat despre epidurala eu stiu ca la euromedica iti pune doar in anumite conditii adica dilatare min 6 cm, col deschis, asezarea bebelului pe partea stanga adica cel mai favorabil!!deci ei cam nu prefera epidurala!!!pup si bafta pe 2 feb la morfofetala!!!

am fugit sa imbrac pitica!!!deci cine va fi la Mara noi acolo vom fi!pupppp

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

venim si noi, la 13 la Mara, ceasornicarie este pe traian vis-a-vis de posta aproape sau la maramuresu sau pe bucuresti langa hotel rivulus

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Mihaelutza, bineinteles ca nu ne plictisesti...asa cum a spus si Melly, doar de aia suntem aici...stiu ca e foarte important sa afli cat mai multe inainte de nastere...asa eram si eu....intrebam pe toata lume de tot ce ma interesa...
Legat de epidurala...si eu m-am gandit la ea in timpul sarcini...dar la nastere, cand aveam 5 centimetri dilataie i-am spus unei asistente ca as vrea epidurala...ea mi-a raspuns ca trebuie sa vb cu doctorul pentru asta, si trebuie sa astept deoarece este intr-o cezariana...am spus ok...a venit doctorul mi-a controlat dilatatia si a spus: Suntem bine...la care eu: ce inseamna bine, ca as dori o epidurala...doctorul rade si imi spune:ce epidurala, doamna, ca aveti 8 centimetri, imediat mergem sa nastem...
Sincer, nu m-a durut asa de tare incat sa nu pot rezista, dar la 5 centimetri m-am gandit ca cine stie ce rau va fi la 8-9 centrimetri si mai bine fac epidurala...dar n-a fost asa..a durut mai tare nu pot sa zic nu, dar a fost suportabil si a trecut...trebuie sa inveti sa respiri corect si totul va fi ok...
Rodicamaries a facut epidurala la nastere (tot euromedica)...poate intra ea si iti da mai multe detalii...

Chiar m-am amuzat ce spunea Mihor...asa reclama facem la Euromedica de parca avem actiuni acolo...cam asa...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Iesim si noi la plimbare...dar singure.....si in Satu Mare e soare foarte frumos...

V-am pupat pe toate...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

fetelor noi am fost deja la plimbare ;)) am fost rapide azi...n-am stiut ca o sa iesiti si voi.
e foarte foarte cald afara...abia astept sa se topeasca zapada sa vina primavara

mihaelutza legat de epidurala...si eu am cerut-o pt ca m-am dilatat cam greu si am crezut ca nu se mai termina...doctorul mi-a spus ca inca nu se poate pt ca nu sunt dilatata suficient...dupa ce mi-au pus perfuzia cu oxitocina pt dilatare, mi-a zis ca in 30 min nasc si pana mi-ar monta epidurala, eu o sa fiu cu bebe in brate...si asa a si fost...deci daca indeplinesti niste conditii, ti-o face...daca nu...nu. dar nu e asa de greu incat sa nu poti trece peste. oricum stiu ei ce fac acolo si nu te lasa sa te chinui aiurea.daca ai noroc de travaliu scurt cu atat mai bine

Mergi la inceput