Mamici si burtici de Baia Mare(17)
Raspunsuri - Pagina 15
anca81 spune:
Anca, ma bucur ca e mai bine Dragos. Si eu ii dau tot in scoica, dar am sa incerc si sa o pun culcata. Eu nu o fortez (inca!), daca incepe sa planga o las in pace. Maine mai incercam...
Flavia, ce face Stefi?
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
dflavia spune:
mihor frumoase poze cu scumpica Sofia? vrem si de la botez? cum v-ati distrat?
ancaurn asa e din greseli invatam tare multe, noi mamicile, asa ca pe viitor o sa sti, vezi, tu esti la al doilea copil si inca inveti lucruri noi... Zinnat e antibioticul ce i l-am dat, cica e destul de tare, are gust bun da se simte un pic amar.
ei hai ca tragi un somn cand o sa doarma si el 
anca81 da asta am observat si eu ca daca i-l pun intr-o parte in gurita nu-si mai face chiar asa greata si il tine acolo si pana la urma il inghite.
azi i-am facut o supa clara de legume lui Stefi asa mai concentrata si i-am dat cu lingurita, a luat vreo 10 lg si apoi 100 ml cu sticla, a iesit super la gust si i-a placut, asa ca o sa incep sa o ingros incet incet si poate poate ne dam si noi greata uf 
clauco merci de pont dar am luat deja sa am in casa Panadol care e si el pe baza de paracetamol, Nurofenul are ibuprofen parca si e mai tare.
mai piticii astia .... au si ei preferinte si isi schimba gusturile din cand in cand, incearca alte cereale, poate alea o sa-i placa daca au alt gust, poate s-a saturat de astea care i le dai, de la milumil cu porumb si orez? is super bune dar vezi ca la Stefi a mea de ex nu i-au placut niciodata, eu ii pun in lapte cate o cupa, asa le bea. bun pontu cu papa culcat o sa incerc si eu 
ana_mum ma bucur ca va trece si la voi, si noi suntem bine dar cu bepanten si baita la punut la fiecare schimb.
ia vedeti aici cum isi strica fiica-mea dintii de pe acuma 
Mami de
Stefania 11.05.2008
anca81 spune:
Fetele care ati depus pentru materniatea noua, daca am pus dosarul in 14 Ianuarie, luna Ianuarie intra dupa legea noua sau primesc tot 6 bulioane? Voua v-a intrat ceva pe card?
Piti mic se face mare
Eu sunt Carla
clauco spune:
Anca81, si eu vreau sa stiu acelasi lucru, eu am depus in 16 ian. Dar stii ceva, o sa sun maine sa intreb.
AdrianaSM spune:
Buna dimineata...
Noi ieri am facut vaccinul de 4 luni...masurat, cantarit...totul a fost ok...si noaptea a trecut bine...sa speram ca si azi va fi totul in regula..
Ana_mun,Alex a luat 3 kg in 2 luni jumate????????????????? asta da fecior! spune-mi si mie secretul...alaptezi sau papa formula? eu alaptez dar media de crestere ne este de 800 gr/luna..primaluna a luat doar 900 +110 recupererea dupa scadere...deci...
Malinka, eu nu as vrea sa se obisnuisca in patul nostru...ca dupa aia nu va mai vrea sa doarma decat cu noi...si as vrea totusi patul sa ramane al meu si al sotului ![]()
O zi buna va doresc tuturor...
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
anca81 spune:
'neata 
Noi ne-am trezit azi la 6.20, baut laptic si dormit pana la 8.30. Apoi urlat la biberonul cu suc, baut suc cand am dat de gust, urlat la lingurita cu banana, scuipat banana cand am dat de gust iar acum dormim obosite de la atatia nervi 
Clauco, 6 bulioane au intrat vineri sau dupa legea noua?
Flavia, supa in care au fiert morcovii a baut-o si Carla, insa din bibe. Dar deocamdata nu vad sensul sa-i dau sa bea apa aia chioara, mai bine ii dau piure. Cand ii introduc alte legume si carnita, da, si sper sa-i si placa. Noi inca tot la piure de morcovi suntem 
Fetele si voua v-a intrat maternitatea? N-am verificat inca cardul, vineri seara insa nu aveam nimic pe el.
tuturor!
Piti mic se face mare
Eu sunt Carla
melly23 spune:
buna dimineatza!!!si o
(eu nu am iar, deci tzeapa) pentru cine doreste sau inca mai doarme in picioare!!!![]()
anca81 poi incearca sa ii fierbi si fructele!!!acu cateva zile i-am facut si eu Ameliei nefierte si nu i-au placut!!!si adauga incet incet la pireul de legume albiturile!asa cate putin!!!
si bafta!!!
ana_mun mare flacau ai tu acolo!!!

adrianaSM bine ca ati scapat de vaccin!!!pupici de la noi!!!
despre ce bani vorbitzi mai caci mie nu mi-a intrat nik, nik!!!

no va tzuc
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008 
anca81 spune:
Melly, i-am dat mar copt, deci tot procesat termic. Nik. I-am luat si 2 borcanele, mar si ceva piure de legume. Maine ii dau sa vad daca e doar mofturoasa sau chiar are figuri. Ca daca are figuri intrerup 1-2 saptamani totul sa uite si reluam cu forte noi.
Ce face fluturica?
Piti mic se face mare
Eu sunt Carla
melly23 spune:
e bine tot formaie dar e mai bine!!!acu fug ca tre sa-i dau sa pape!!!
si bafta cu mancarea!!!
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008