Razi mult?

Razi mult? | Autor: StMihaela

Link direct la acest mesaj

Studiul publicat in British Medical Journal demonstreaza ca bucuria este o emotie contagioasa, care se raspandeste în valuri în rândul membrilor familiei, prietenilor, colegilor, vecinilor.
Când lucrurile par sa mearga prost, umorul este cea mai simpla cale de a ne detensiona. Cand radem cu pofta, creierul secreta hormoni care alunga stresul, durerea, depresia, cresc senzatia de placere, linistesc respiratia si ritmul cardiac.
Starea de bine depinde de nivelul serotoninei secretate de creier. De altfel, serotonina este numita hormonul fericirii. Acest neurotransmitator asigura calitatea somnului, starea de buna dispozitie si calm, intervine in reglarea tensiunii arteriale si in activitatea motorie. Un nivel scazut de serotonina inseamna o stare depresiva, anxioasa, insomnie.
Copii nostri au tendinta sa imite ceea ce vad la parinti. Va invatati copii sa rada?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Daaa, eu rad mult!! Mai mult de jumate din timp sunt cu gura pana la urechi ;)).
La noi in familie se rade mult, deci si copilul nostru va fi un adult razacios. Acuma e doar un copil hlizit :-)))).

Pentru mohorati , e bine de stiut ca nivelul serotoninei poate fi crescut printr-o alimentatie care sa contina banane, prune, nuci, migdale (neprelucrate termic) etc (mai cautati si voi, ca sa fie satisfactia mai mare ).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Pentru mohorati , e bine de stiut ca nivelul serotoninei poate fi crescut printr-o alimentatie care sa contina banane, prune, nuci, migdale (neprelucrate termic) etc (mai cautati si voi, ca sa fie satisfactia mai mare ).

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Eu citisem ca si ciocolata ne face mai fericiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Daaa, eu rad mult, din fericire am simtul umorului si sunt si o fire optimista. Rad chiar si acum, cand viata mea nu e tocmai roz. Si rad f mult si cu baietelul meu, care a zis ca-i place de mine ca-l fac sa rada si ii spun multe glume. Mi-a zis intr-o zi: "mami, eu sunt un razuletz, pt ca rad mult".

Diana si Mircea (2.01.2004)

www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_b
Mi-a zis intr-o zi: "mami, eu sunt un razuletz, pt ca rad mult".

www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004

!!!

Eliza, daaaaa, si ciocolata amaruie se zice ca face minuni .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eliza5

Citat:

Super! Buna ideea de a adauga ingredientele la reteta cu ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diala spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eliza5

Citat:

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Eu am auzit ca rasul, de fapt, slabeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Neee, la mine ingrasa

Mergi la inceput