Gravidute si mamici de Timisoara (25)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui ttenzika

Multumesc Alex pentru raspuns, dar mai am o intrebare stiti cumva dupa cat timp de la inceputul acestor dureri care de menstra urmeaza travaliul???

38+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Esti sigura ca o sa ai travaliu? Eu am doi kinderi si incanu stiu ce-i ala ...Iti tin pumnii! Doamne ajuta sa scapati cu bine!

Mellliii sunt busy cu kinderii...husband e plecat la Munchen pana sambata...si sunt cu 2 mofturosi...astept de la domo un frigider nou si un tv nou si ma minunez ca inca mai sunt casnica din cauza crizei asteia si nu numai...
Bafta maxima in sesiune! Stiu cum e ca si io am facut masterul cu Cristi pa cap!

tuturor!

ps nr de tel al dr homeopat pls! oare nu puem sa-l punem pe prima pagina si sa numim subiectul gravi si mamici dependente de homeopatie si jurj ?
Nu ma luati in seama ca am lichidat o jumate de pahar de vin rosu!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

MIHASER... sa inteleg ca nu ti-ai dat nici tu seama daca esti in travaliu sau nu????, tot asa a fost si la tine dureri de ciclu???, fara sa simti acele dureri care apar odata la 30minuyte sau 15 minute, despre care se tot vorbeste peste tot???,

doamne ca nu mai am rabdare, abia astept sa vina bebelina

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeMaitra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ttenzika

MIHASER... sa inteleg ca nu ti-ai dat nici tu seama daca esti in travaliu sau nu????, tot asa a fost si la tine dureri de ciclu???, fara sa simti acele dureri care apar odata la 30minuyte sau 15 minute, despre care se tot vorbeste peste tot???,

doamne ca nu mai am rabdare, abia astept sa vina bebelina

38+

ttenzika pe mine nu m-a durut decat piciorul inainte sa nasc Acum fara gluma, cand au inceput "durerile" au fost asemanatoare cu cele de la ciclu, si au inceput direct cu distanta de 9-10 minute intre ele. Asta a fost pe la 1:30 noaptea. Am facut baie, m-am uitat la un film pe HBO, mi-am impachetat ultimele chestii, si la 8 dimineata am fost la internari. Aveam dilatatie 2, mi-au pus perfuzie, si dupa-masa am nascut.
Asa ca...eu stiu?? Eu zic sa-ti pregatesti bagajul..

Curaj!!! Sa fie cu noroc :)

Bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Bagajul e facut deja, asteptam bebe, doamne ce emotii am

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Fetelor priviti ce-am gasit :
http://www.petitieonline.ro/petitie-p62062041.html

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Pupici intarziati si de la noi.
Azi am iesit la plimbare muuulllltttttt de tot, asa imi era de dor sa ies la aer.
Piticutza cred ca a savurat si ea aerul primavaratic, sper sa tina vremea tot asa.

Ttenzika balerina mea avea cam 2.400 la ultimul eco in saptamana 38 si s-a nascut cu 2.850, acum e mare si grasunica, o rupe pe mami cand e sa o ia in brate. Deci stai linistita, nu e mica bebelina, important e sa fie sanatoasa.

Meli nu e cam devreme sa iti pui problema asta cu taticul?

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Ade24, si Alexia mea a fost constipata, nu putea face caca desi eu am i-am dat lapte doar de la san.La fel facea ca si buburuza ta,se chinuia ingrozitor, o durea burtica si nu se linistea pana nu ii bagam termometrul.Asta, pana cand mi-a zis o prietena de Infant Drink. E foarte bun, sigur va face.
Dar,dupa o luna mi se pare ca trebuie sa faci o pauza de Infant Drink, cica sa nu creeze dependenta.
Poti sa incerci si cu medicamente homeopate, sigur functioneaza.Dar parerea mea este ca trebuie mers cu copilul la un homeopat,sa iti spuna ce medicament sa ii dai.

Mergi la inceput

Ttenzika, eu m-am nascut cu 2,900 kg.
Nu te stresa, nu e prea slabut bebe, sunt unii care se nasc si cu mai putin.

Mergi la inceput

Ttenzika, nastere usoara si sa ai parte de un bebe sanatos !

Mergi la inceput

Cristina, distractie placuta la Straja. Sa aveti parte de timp frumos.
Buluna,si eu ti-l recomanda pe Bacila. E super, daca mergi la el cu siguranta nu vei regreta. Eu am mers la foarte multi medici pana l-am gasit.

Mergi la inceput