Nou stil de viata (244)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Anda, ce bine suna salata ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliclara spune:

Unul din exemplele pe care mi le amintesc acum este acela al fructelor. Autoarea spunea ca daca vrei sa slabesti nu este recomandat mai mult de un fruct pe zi, in schimb, daca vrei sa te mentii, poti consuma mai multe portii. Cand am spus ca m-a socat , m-am referit la faptul ca eu eram convinsa ca daca mananc fructe fac un lucru bun. Si tot la fel imi amintesc de faptul ca nu este chiar asa de bine sa mananci anumite fructe seara (mere), deoarece au o concentratie mare de zaharuri. Nu ii dau dreptate celei care a scris, dar de exemplu, eu va am pe voi sa ma sfatuiesc, dar altcineva care citeste si ia de bune anumite lucruri..nu isi face mai rau?
Mi s-a pus si mie pata ... nu dati.

Din milioane de oameni Dumnezeu m-a ales sa fiu ceea ce sunt. Mare rabdare am avut si in sfarsit, tot Dumnezeu m-a facut fercita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Aliclara, eu sunt de acord cu autoarea...as zice insa maxim 2 fructe/zi. Depinde si de ce fructe vorbim...nu e acelasi lucru sa mananci banane/struguri sau mere/portocale/kiwi.

De asemenea, as adauga ca fructele are trebui mancate pana la ora 4-5pm, dupa aceea exista riscul ca zaharurile din ele sa se tranforme in grasime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Mama, ce productivitate aveti.
Continuam aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui aliclara

Unul din exemplele pe care mi le amintesc acum este acela al fructelor. Autoarea spunea ca daca vrei sa slabesti nu este recomandat mai mult de un fruct pe zi, in schimb, daca vrei sa te mentii, poti consuma mai multe portii. Cand am spus ca m-a socat , m-am referit la faptul ca eu eram convinsa ca daca mananc fructe fac un lucru bun. Si tot la fel imi amintesc de faptul ca nu este chiar asa de bine sa mananci anumite fructe seara (mere), deoarece au o concentratie mare de zaharuri. Nu ii dau dreptate celei care a scris, dar de exemplu, eu va am pe voi sa ma sfatuiesc, dar altcineva care citeste si ia de bune anumite lucruri..nu isi face mai rau?
Mi s-a pus si mie pata ... nu dati.

Din milioane de oameni Dumnezeu m-a ales sa fiu ceea ce sunt. Mare rabdare am avut si in sfarsit, tot Dumnezeu m-a facut fercita.

EU ii dau dreptate
Fructele au continut caloric destul de mare si in plus 100 g de mar de exemplu nu e f mult cantitativ si are aprox 55 cal/100 g (aproximativ pentru ca exista diferente mici in functie de soiul marului).
Exista pe internet ff multa info despre portion control si portion sizes care sunt ff folositoare.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

salutare,
io lipsisi, dar ce sa fac, examenele astea. fetelor, cu cat zic mai mult sa incep sa fac ceva sa slabesc, cu atat parca mananc mai mult. ce e cu mine........ mi-e o ciuda pe mine.... sunt atat de slaba.... mama e de vina... ca face papa bun si nu pot rezista.

mai am inca 5 examene, de aceea voi intra mai rar. va pup si spor la slabit.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"

viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput