Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(25)
Raspunsuri - Pagina 19
strunfita spune:
Laurraa, felicitari pentru fetita! 
AlexsiMatei, felicitari pentru baietel!
Alberta, ma bucur ca nu ai diabet getstational! Brrr, da' frig mai e pe la voi!
20+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
alinutza23 spune:
neata burtici 
noi suntem online tot timpul, dar nu prea gasim lucruri interesante de spus ![]()
felicitari si din partea noastra laurei pt fetita si lui alexsimatei pt baietel
din punctul de vedere al lucrurilor de inceput, stam inca linistiti. Am primit un sacosoi mare cu lucrusoare de la baietii nasei, iar la maternitate pt bebe am inteles ca ne trebuie doar servetele umede, pampers si crema de fundulet.
probabil ca o sa ne urnim prin luna a 8-a sa luam si noi patut, carucior, biberoane si altele indispensabile, iar restul mai putin urgente cand o sa castigam la loto 
oricum ma gandesc ca vom si primi o gramada de lucruri, asa ca nu ne facem prea multe griji.
mai e pana atunci si cum inca nu am fost la marea intalnire 4D, asteptam cu nerabdare sa vina ziua de 26! ![]()
18+
Asa creste Funditza!
A piece of our life
GOD is a DJ
anda_magda spune:
Neatza fetelor!
Astazi avem no intalnire importanta.... pe la ora cred ca aflu si eu ce ascunde burticutza mea. Ma duc la 4D. Eu sper sa restabilesc egalitatea fetite - baietei :)
Nu mai conteaza, sa-mi spuna ca e totul ok si sunt multumita.
Oana-du sa ai multa bafta maine.
Eu am inceput sesiunea si deja ma cam stresez... Dar trece si asta. Nu stiu ce voi face cu sesiunea din vara...
Fetelor ma speriati cu contractiile astea. Eu le am destul de dese, dar nici chiar de 4 ori pe ora si mai am si dureri de spate datorita discopatiei lombare.
Voiam sa va mai intreb ceva. Pana cand putem sa purtam centura de siguranta? Cand incepe sa devina periculos pt bebe faptul ca porti centura, in caz de accident?
Va urez o zi minunata si plina numai de vesti bune!
Vine bebica ....
+23
Pana atunci gotobina nevoie mare 
Bebe Beca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV OK, iti trimit si tie, ce vrei sa-ti scriu? Carla, s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby la laptop "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Vreau sa-mi trimiti si mie ce i-ai trimis Danielei, ca si eu sunt curioasa foc.
M-am uitat pe fotografii... wow, sincere felicitari, arati foooarte bine.
Ioana

24+ si
Rebecahttp://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
mh spune:
Bonjurica,
Azi am inceput cu stangu' am dat cu masina intr-un canal nesemnalizat, intr-o curba noroc ca nu am cazut in el, dar am dat pentru un aparat lasat acolo de Apa Nova care lucra in zona. S-a iscat o mica cearta cu procese verbale sa vedem ce-o iesi. Mare e gradina lui D-zeu...se pare ca tocmai iesise cineva din canal, daca treceam putin mai devreme ce se intampla???
Philip, ti-am raspuns pe PM 
Cata14 uite centura aici gasesti de la Tonus Elast au site pe net, eu mi-am luat una prenatala ei zic ca se poate folosi si postnatal.
Carla, ce sa zic.. esti frumoasa!
Mihaela 22+ & Irina (nov 2005)
strunfita spune:
| citat din mesajul lui anda_magda Voiam sa va mai intreb ceva. Pana cand putem sa purtam centura de siguranta? Cand incepe sa devina periculos pt bebe faptul ca porti centura, in caz de accident? Va urez o zi minunata si plina numai de vesti bune! Vine bebica .... +23Pana atunci gotobina nevoie mare ![]() |
Anda_magda, eu am mai citit cate ceva cand am fost insarcinata cu Bogdan, pentru ca am mers la servici pana cand am nascut, si implicit am si condus.
Si ideal e sa porti tot timpul centura, doar sa ai grija sa nu treaca peste burta. Adica partea de sus sa vina chiar sub sani si partea de jos chiar sub burta. Si eu chiar cred ca e mult mai safe asa, decat sa nu o ai deloc.
Multa bafta la eco!
20+ si
Bogdan (04.02.2005)Poze1
Poze2
LauraOana spune:
| citat din mesajul lui anda_magda Neatza fetelor! Voiam sa va mai intreb ceva. Pana cand putem sa purtam centura de siguranta? Cand incepe sa devina periculos pt bebe faptul ca porti centura, in caz de accident? Va urez o zi minunata si plina numai de vesti bune! Vine bebica .... +23Pana atunci gotobina nevoie mare ![]() |
...eu nu stiu pina cind se poate purta, dar din cite m-am informat eu, trebuie sa punem centura sub burtica, nu peste burtica, si atunci e inordine...
22+bebicul nostru

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3126168350&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
dani3lla spune:
Buna fetele 

carla multam de mesaj...imi pare rau ca le-am facut pe fete curioase si ce crezi le fac in continuare....nici nu stiti ce pierdeti daca nu primiti PM-ul Carlei![]()
Am si eu in sfarsit o veste buna.Am luat rezultatul de la TT si mi-a iesit bine de data asta.Am plans jumatate de ora cand am iesit din cabinet si m-am eliberat de tot stresul acumulat in aproape o luna de zile.Acum sunt bine si fericita,astept 4D sa vad ce fel de gogoasa am si de atata fericire ...nu am nici un chef de munca![]()
In legatura cu centura de siguranta, eu nu am suportat-o niciodata si nu o port decat in la drum lung si intins(cam am mania vitezei).In Bucuresti te sugruma oricum traficul dapai sa mai port si centura
Pup fetele si va urez o zi mistoaca asa ca a mea

DANA
18+
http://bd.lilypie.com/Ujqop2.png
http://community.webshots.com/album/568660826szWCkK
baby-first spune:
Buna, burtici!!!
In primul rand felicitari Laura pentru fetita si AlexiMatei pentru baietel!!! Sa dea Dd sa vina pe lume sanatosi.
Laura, sa stii ca ai dreptate. Cand dr. mi-a spus data trecuta ca s-ar putea sa fie fetita, de atunci imi doresc intr-una baietel. Dar cred ca asa suntem noi tot timpul, vrem ce nu putem sa avem. Important este sa fie sanatosi toti, si marog in fiecare zi pentru asta.
Mh, sper ca esti bine, ca nu l-ai zdruncinat pe bebe prea tare. Pe mine ma apuca nervii cand aud povesti de genul asta, pentru ca in Romania se intampla cateodata lucruri incredibile...
Ieri nu am intrat ca am avut o zi groaznica, o stare atat de proasta ca v-as fi influentat negativ, asa ca mai bine nu. Azi avem o zi mai buna.
Am primit si noi deja o gramada de lucruri de la cumnata-mea, care a venit de curand din Germania si ne-a adus o multime de lucruri pentru bebe.
Cred ca v-am zapacit deja cu cate am scris, asa ca
si ne auzim mai tarziu.
Cristina
24+
baby-first spune:
Anda Magda, abia asteptam sa vii de la dr. si sa ne spui ce face bebicul...asa ca sa nu ne lasi sa asteptam foarte mult.
Oanadu, bafta multa maine, iti tinem pumnii , sa ne dai o veste buna maine, da?
Maria Bunica, vrem si noi niste ciorba, ca suntem prea lenesi sa gatim si ne e
![]()
Am uitat sa va spun ca bebe asta al meu a avut atat activitate aseara
ca de-abia am adormit si la fel s-a intamplat si dimineata. Am observat ca in ultimul timp se agita si el in burtica daca in jurul meu e agitatie sau zgomot. Voi ati experimentat asa ceva deja?
A era sa uit!!! CarlaV, te invidiez! Ai un corp super!!! Daca buricul a ramas putin largit, dupa ce nasti, poti sa-ti pui un piercing acolo, ar arata super! ![]()
Cristina
24+