Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Maria, si io niste ciorbita de fasolica, te rooog!! Cred ca ma duc sa pun fasole la inmuiat ca m-a lovit o pofta!!

Eu mi-am luat fund de lemn de la IKEA de aici si era "made in Romania"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cata14

Maria, si io niste ciorbita de fasolica, te rooog!! Cred ca ma duc sa pun fasole la inmuiat ca m-a lovit o pofta!!

Catalina, mamica dewww.totsites.com/tot/erik" target="_blank">Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze

Pana se inmoaie fasolica ta...uite ca ti-am incalzit eu repejor o portie de la mine...

20+ Razvan Nicolas

http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Multumesc Maria. Sper ca la tine nu e chiar 1 noaptea (parca Spania e cu o ora mai devreme, am uitat de cand am fost acolo).

Mergi la inceput

Citat:

Multumesc Maria. Sper ca la tine nu e chiar 1 noaptea (parca Spania e cu o ora mai devreme, am uitat de cand am fost acolo).

Da..este cu o ora in urma Romaniei!!Dar deja s/a facut aproape 1!!Numai ca nu imi este somn deloc...Bine,adevarul e ca m/am trezit la 12 azi..

20+ Razvan Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Citat:
citat din mesajul lui alberta72

Buna fetele,
Tocmai am venit de la doctor si sunt tare bucuroasa. Nu am diabet gestational. M-am plans la voi ca am avut cu primul bebe si primul test a avut valori mari asa ca m-au trimis la al doilea test mai complex, de 2 ore. Asa ca am baut glucoza 75mg si m-au intepat de 3 ori in 2 ore si rezultatele au iesit bune. E o mare usurare ca nu trebuie sa ma intep de 5 ori pe zi sa verific glucoza, sa tin regim si insulina....
Bebe la 19 saptamani si 2 zile avea 318 grame si se dezvolta normal. Cu fierul stau cam prost si tanti doctor mi-a spus sa mananc alimente ce contin fier. In afara de spanac si tot ce e verde ce alte alimente contin fier?
Voi ce stiti de contractiile Braxton? Cum facem diferenta intre ele si cele care sunt periculoase?
Despre criza mondiala...aici nu se simte prea tare, sunt in provincia petrolului...Alberta. Ceva proiecte mai mari s-au oprit dar nu s-au anulat de tot. Avem cel mai mic somaj din tara si posturi bune inca se gasesc. Aviz amatorilor din America...daca suportati iernile lungi si friguroase. Azi sunt -16 grade si ninge, ninge...cu windchill se simte de -24.

Alberta, tocmai m-am intors si eu de la doctor. L-am intrebat de contractii si mi-a zis ca sunt alarmante daca se repeta de cel putin 4 ori intro-o ora, devin din ce in ce mai dureroase si sunt associate cu dureri de spate. Si eu am contractii si voi merge lunar la eco vaginal sa imi verifice cervixul.

mami de Tudor si 22+ cu

Mergi la inceput

Citat:

Apropos de fasole...la voi nu se gaseste in market-uri,deja fiarta??In conserve..sau in borcane???Eu asa folosesc..e mai comod..nu trebuie sa mai pun la inmuiat!!

20+ Razvan Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Uitati-ma la ce ora bantui eu pe aici dar am insomnii!!!!

Deci: (incepem cu concluzia)

Am intrat la dnul dr care saracu e innebunit de mine si abia asteptam sa vad ce imi face bebele.Era foaaaarrrrteeee bine, chiar la ora mesei, am vazut cum dadea din gurita, maini, picioare si intre picioare........nici un cuc nimic deci e fetita asa zice dnul dr ca nu se vede nici un cuculetz asa ca o sa am o mica printesa.Si bineinteles ca dupa vizita si multumirile lui Doamne Doamne ca suntem bine am fugit cu mami la shopping, vreo 2 ore.Am gasit la Mathilde niste sarafanuri si plovere superbe si la reducere.

Deci e fetita dragele mele, oricum imi era indiferent, sa hai sa nu mint, cand mi-a zis ca e posibil baietel, vroiam fetita, dar cel mai mult m-a interesat sa fie sanatos.

Maria, am reusit sa vin "astazi", vezi?

Carla, pozele sunt criminale

Oana_du, multumesc pentru gandurile bune.

Alberta, ma bucur ca esti ok

philip. distractie placuta alaturi de sotul tau

Doooaaaamne dar cum de nu pot dormi?

20 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Apropo, cand am botezat i-am luat finutei mele aproape toate hainutele mai ales body-uri de toate culorile, nunatele si modelele de la firma "grain de ble"-franceza- si stiu de la cumatra mea ca se comporta super, asa ca astazi nu m-am abtinut sa nu-i iau un body de la firma aceasta.Am avut retineri la inceput, dar oricum, in luna a 8 a ma apuc serios de cumparat.

20 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare fetele.

Alberta felicitari pentru rezultatele bune. ce nu pricep eu ce varsta are sarcina ta ca ziceai ceva de masuratorile lui bebe la 19 saptamani. Intreb pt ca mie mi-a spus ca testul de diabet nu e concludent numai intre saptamana 24-28 si nu mai repede ca se poate sa fie rezultatul mincinos.

Eu sunt bine, bebica misca intruna, singurul lucru care ma streseaza e ca simt pe zi ce trece ca ma fac tot mai mareee. O sa ajung o balena.

Oana 22+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alberta72

Buna fetele,
Tocmai am venit de la doctor si sunt tare bucuroasa. Nu am diabet gestational. M-am plans la voi ca am avut cu primul bebe si primul test a avut valori mari asa ca m-au trimis la al doilea test mai complex, de 2 ore. Asa ca am baut glucoza 75mg si m-au intepat de 3 ori in 2 ore si rezultatele au iesit bune. E o mare usurare ca nu trebuie sa ma intep de 5 ori pe zi sa verific glucoza, sa tin regim si insulina....
Bebe la 19 saptamani si 2 zile avea 318 grame si se dezvolta normal. Cu fierul stau cam prost si tanti doctor mi-a spus sa mananc alimente ce contin fier. In afara de spanac si tot ce e verde ce alte alimente contin fier?
Voi ce stiti de contractiile Braxton? Cum facem diferenta intre ele si cele care sunt periculoase?
Despre criza mondiala...aici nu se simte prea tare, sunt in provincia petrolului...Alberta. Ceva proiecte mai mari s-au oprit dar nu s-au anulat de tot. Avem cel mai mic somaj din tara si posturi bune inca se gasesc. Aviz amatorilor din America...daca suportati iernile lungi si friguroase. Azi sunt -16 grade si ninge, ninge...cu windchill se simte de -24.

FELICITARI ca totul este OK!!!...-24°C??? eu ma pling deja la
-10°C!! :) chiar daca am observat ca decind sunt gravida nu imi mai este asa repede frig, inainte eram prima care se plingea ca-i este frig, acuma fetele din birou stau cu geaca pe ele (sa stricat ceva calorifer) si eu stau imbracata normal si ma mir cum pot sa le fie frig pt ca mie imi este bine..

22+

bebicul nostru

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3126168350&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput