Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(25)
Raspunsuri - Pagina 14
philip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mh Cata, nici nu stii cat imi doresc sa fiu acolo..din pacate nu a fost suficient sa vreau doar eu, acu' singura cu 2 copii nu as avea curaj...Bafta pe 17! In alta ordine de idei, trec printr-o perioada f proasta si fac iar atacuri de panica. Mie cam frica sa iau ceva, candva foloseam Sedatif PC care e homeopat, dar si asa parca tot nu as lua. AlexsiMatei Felicitari pentru carucior albastru! Sa nu uit maine am morfo, sa vedem e sau nu e roz caruciorul. Mihaela 22+ & (Irina nov 2005) mh |
miha, de ce singura cu doi copii? scuza indiscretia.
philip
20weeksbaby
mommyandreea
LauraOana spune:
| citat din mesajul lui AlexSiMatei Fetelor un carucior albastru si pentru mine va rog! Va pup pe toate!!! Alex 16+ |
FELICITARI PT BAIETEL!!!cum se pare deocamdata conduc baieteii cu 13 la 12..:) dar sigur doar din cauza ca fetitele sunt mai pudice.:)
fetele..mie "insfirsit" a inceput sa imi creasca burtica.:) adica si cine nu stie ca sunt insarcinata poate VEDEA ca sunt..trebuie sa pun poze noi sa vedeti..
22+bebicul nostru

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3126168350&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
LauraOana spune:
aa..si am uitat sa raportez ca am 6,5kg in plus....la dr ma cintarit cu 8 kg in plus..am crezut ca imi sta pulsul cind am vazut..dar el ma cintarit cu cizmele de iarna in picioare, cu blugi si pulover...acasa imi arata dezbracata
cintarul 6,5kg in plus....dar eu cum am avut o sarcina vara voma si foarte putine greturi nu am slabit deloc la inceput...acum a venit FOAMEA..eu care inainte mincam doar sa nu mor (adica niciodata nu m-am omorit dupa mincare) mininc acuma cu o pofta de se uita toti la mine si nu le vine sa creada..
.si as minca incontinuu daca sar putea
LIANAAAAAmai dai si pe la noi!!!!

22+
bebicul nostru 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3126168350&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
Picky_toto spune:
Buna fetele, am hotarat si eu sa intru sa va salut...ca poate ma dati disparuta ![]()
![]()
![]()
.
Am citit tot ce ati scris voi, in special despre listuta ptr bebe si vreau sa va spun ca m-am blocat la unele lucruri....poate ca nu am auzit eu de ele ...ce sa fac, daca sunt la prima sarcina si nu cunosc pe nimeni care a nascut aici...asa ca trebuie sa ma descurc asa cum pot...mai ales ca listuta e diferita si nu asa complexa ca cea din tara.
De exemplu listuta ptr mame, pe care am citit-o dintr-o carticica data de doctorul meu, se compune din:
-camasa de noapte cu nasturi in fata sau cele speciale ptr mamici at cand au nascut...am gasit in Carrefour si am cumparat-o.
-un capot lejer
-incaltaminte ptr spital.. papuci
-sutien ptr alaptat...tot din carrefour am cumparat.
-chiloti de unica folosinta sau cica chiloti vechi pe care mai apoi sa ii arunci.
-absorbante
-sapun, pasta de dinti, periuta, prosoape de baie,manusa de baie, deodorant, arome ptr baie.
Iar listuta ptr bebe se compune din:
-6 body din bumbac
-6 bluzite de bumbac
-4 perechi sosetute
-3 barbite
-3 prosoape de baie
- pijamale bebe
-salopeta si caciulita la plecare
-si ptr toaleta lui bebe...sampon, sapun, crema hidratanta, pieptane sau perie
- scutece ptr bebe de la 3 la 5 kg
-servetele umede
Cam asta scrie in carticica...oricum am inteles ca lista difera de la un spital la altul...asa ca trebuie sa imi fac timp sa dau o fuga pana la spital.
Fetele care au scris lista, multumesc... chiar era necesar mai ales ca usor, usor se apropie si bebele
.
Apropo de nastere, vor asista si sotii vostri? Al meu sigur o sa stea langa mine...
Apropo discutam astazi cu o colega de curs despre nastere si mi-a spus ca de prin luna a 8-a sa incep sa fac bai fierbinti ca cica ajuta la calmarea durerilor.
Gata am scris destul, cel mai bine stiti voi cele care au copii, ca ati mai trecut prin astfel de situtati ...asa ca eu, fiind incepatoare, ma documentez din ce scrieti voi 
.
Va las acum, ma duc sa pregatesc masa ca imediat trebuie sa vina si al meu de la munca.
Seara placuta la toate si odihna multa...la mine e mai greu ca au inceput insomniile.
http://bd.lilypie.com/JP1np2.png
24+ 
Picky_toto spune:
| Fetelor un carucior albastru si pentru mine va rog! |
Am uitat, felicitari ptr baietel

Inca ceva si va las, am urmarit azi la tv pe discovery o emisiune foarte interesanta...despre o familei care serbau ziua de nastere a copiilor (implineau 3 ani) si am ramas uimita cand am vazut cati copii sunt ....6 copii, 3 baietei si 3 fetite si mai aveau inca doua fetite, nu stiu sigur dar cred ca erau gemene. A fost foarte frumoasa emisiunea sa vezi 2 parinti care erau fericiti cu copii lor si mama a reusit sa aduca pe lume 6 bebelusi, iar ei au vrut sa traiasca...foarte frumos....dar si greu...oricum e o minune de la Dumnezeu ...
Gata acum chiar v-am lasat

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png
24+
LauraOana spune:
| citat din mesajul lui Picky_toto Apropo de nastere, vor asista si sotii vostri? Al meu sigur o sa stea langa mine... http://bd.lilypie.com/JP1np2.png 24+ ![]() |
si sotul meu sigur vrea sa stea linga mine...adica na..ACUM spune ca vrea..si ACUM spun si eu ca vreau..ce va fi atunci vom vedea..
...chiar acum m-am uitat pe www.laredoute.ro..si am vazut multe haine dragute pt bebelasi...si 100 la 100 bumbac...cum am mai spus sora mea a comandat hainute pt bebel de la ei, si a fost multumita...din cite am inteles de la ea rezista si la uscatul in uscator (adica nu se labarteaza, s-au nu scad extrem in marime)..si si preturile nu mi se par exorbitante (cum sunt restul preturilor in romania)
un lucru mai sod mi sa intimplat odata cind am comandat un dress super dragut de la "la redoute"...cind mia venit cu posta am vazut ca era "made in romania"...oricum dressul era super frumos, si chiar m-am bucurat cind am vazut ca e fabricat in romania, l.am purtat foarte mindra..:)
22+bebicul nostru

LauraOana spune:
gata..acum va las si eu...ma duc sa ma imbrac pt ca merg cu fetele la cinema!!la filmul "australia" cu nicole kidman, ne lasam toate sotiorii acasa si noi mergem sa ne uitam la un film "siropos de femei"!!!
o seara placuta fara dureri de spate, greturi, etc. va doresc
22+
bebicul nostru 
maria_bunica spune:
AlexsiMatei...felicitari pt baietel!!Sa creasca mare si voinic la mami in burtica,pana la termen!!
fetele...bebele meu e asa haios si are o energie ....vai..il simt aproape toata ziua cum misca!!Dimineata,cand se ridica sotul din pat..ca el e mai matinal din fire..incepe si show-ul cu piticul!!Iarasi..atunci cand pregatesc masa...la fel,se face simtit..iar eu cu bla,bla,bla explicandu-i sa fie linistit ca acum mancam!!![]()
Gata cu aberatiile mele...fug sa pun o ciorba de fasole la foc!!
20+
Razvan Nicolas
http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png
http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui Picky_toto De exemplu listuta ptr mame, pe care am citit-o dintr-o carticica data de doctorul meu, se compune din: -camasa de noapte cu nasturi in fata sau cele speciale ptr mamici at cand au nascut...am gasit in Carrefour si am cumparat-o. -un capot lejer -incaltaminte ptr spital.. papuci -sutien ptr alaptat...tot din carrefour am cumparat. -chiloti de unica folosinta sau cica chiloti vechi pe care mai apoi sa ii arunci. -absorbante -sapun, pasta de dinti, periuta, prosoape de baie,manusa de baie, deodorant, arome ptr baie. Iar listuta ptr bebe se compune din: -6 body din bumbac -6 bluzite de bumbac -4 perechi sosetute -3 barbite -3 prosoape de baie - pijamale bebe -salopeta si caciulita la plecare -si ptr toaleta lui bebe...sampon, sapun, crema hidratanta, pieptane sau perie - scutece ptr bebe de la 3 la 5 kg -servetele umede |
Cateva obiectii personale: deodorant n-as folosi, sugarilor le place mirosul mamei; la fel si cu aromele pentru baie, plus ca nu stiu cine o sa mai aiba timp de baie in toata regula cu un copil langa care trebuie sa stea cam non-stop.
La lista pentru bebe... eu personal nu voi avea caciulita, numarul de hainute e ok pentru acasa, pentru spital sunt multe, iar din categoria sampon, sapun, crema hidratanta, pieptane sau perie, un sapun lichid bland este suficient, eventual un ulei natural in loc de crema hidratanta.
Eu tin neaparat sa fie si sotul la nastere, dar aici depinde de alte nasteri, daca nasc mai multe femei in acelasi timp nu se poate. Eu inca sper.
Carla,
s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby la laptop
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
alberta72 spune:
Buna fetele,
Tocmai am venit de la doctor si sunt tare bucuroasa. Nu am diabet gestational. M-am plans la voi ca am avut cu primul bebe si primul test a avut valori mari asa ca m-au trimis la al doilea test mai complex, de 2 ore. Asa ca am baut glucoza 75mg si m-au intepat de 3 ori in 2 ore si rezultatele au iesit bune. E o mare usurare ca nu trebuie sa ma intep de 5 ori pe zi sa verific glucoza, sa tin regim si insulina....
Bebe la 19 saptamani si 2 zile avea 318 grame si se dezvolta normal. Cu fierul stau cam prost si tanti doctor mi-a spus sa mananc alimente ce contin fier. In afara de spanac si tot ce e verde ce alte alimente contin fier?
Voi ce stiti de contractiile Braxton? Cum facem diferenta intre ele si cele care sunt periculoase?
Despre criza mondiala...aici nu se simte prea tare, sunt in provincia petrolului...Alberta. Ceva proiecte mai mari s-au oprit dar nu s-au anulat de tot. Avem cel mai mic somaj din tara si posturi bune inca se gasesc. Aviz amatorilor din America...daca suportati iernile lungi si friguroase. Azi sunt -16 grade si ninge, ninge...cu windchill se simte de -24.