Regimul disociat (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

dulcetica nu plange...nu esti singura care ai au metabolism groaznic. ne luam de manuta amandoua.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Pai eu ce fac?Ma chinui ,slabesc sa zicem in 2 luni tot si apoi in 5 zile le pun la loc?
Data trecuta cind ai slabit,Delphinas, in cit timp ai pus la loc?

Mergi la inceput

nu mai stiu exact...oricum in timp si asta in conditiile in care de la mese disociate, pregatite toate fierte, nimic prajit, nimic cu e-uri..am trecut brusc la mancaruri cu prajeli multe...cu e-uri, cu numai bazdaganii.
am pus 9 kg intr-o luna si asta pe fond nervos.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Intru si eu in club? In vara am slabit 4 kg in 2 sapt. si am pus 6 inapoi. Si cum sa tin regim cand ajung la ora 17-17.30 acasa, pana ne asezam la masa se face ora 18? Daca as locui singura sigur as reusi, dar cu atatia in casa, cu mancaricile preparate de socrela, cu toate dulciurile pe care le face, cum sa rezisti?
Sa va zic ca avem un dulap in balcon si aranjate frumos pe rafturi stau sticle de sirop, borcane de gemuri si dulceturi, zacusti si cate si mai cate. Eu una, cedez nervos.
Sambata a fost ok, am baut aproape 2 litri apa, am papat fripturica la gratar, niste pomelo... Duminica? A primit socrela de la o vecina salata de boeuf si coliva, pasiunile mele... ei, am reusit si doar am gustat cate un varf de lingurita, de pofta. Dar seara a primit de la un var de la tara slaninuta afumata si jumari. Pai cum sa nu mor de? Si tot asa. Imi vine sa ma singura.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Au trecut 6 zile de cand am inceput regimul si se pare ca nu am slabit deloc.Si eu care ma simteam mai usoara,mai bine ma apuc inapoi de mancat,.Nu inteleg de ce,ca apa beau(cu lamaie chiar),de mancat aproape deloc,mai bag si bicicleta cand am timp,oare ce sa fie?De obicei disociatul dadea rezultate,acu nu da deloc vad.Mai tin o saptamana,poate slabesc si eu macar acolo 1 kil ceva.Daca nu,presimt ca o sa renunt

Pana una alta,va invit la o si va urez o zi placuta!

Mergi la inceput

Astazi sunt la legume,salata la munca si acasa o sa mananc mai tarziu tocanita de legume sau o supa.
Voua vi s-a intamplat sa nu slabiti in prima saptamana?Chiar m-a demoralizat de tot.

Mergi la inceput

buna dimineata va spun si eu.
multumim de RazaDeSoare si nu mai fi suparata ca nu ai dat nimic jos in prima saptamana. si eu am patit asa. in prima saptamana am slabit 500gr...mare branza. e mai greu cu declansarea procesului de ardere a grasimilor. dar nu dispera.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Delphinas - te rog sa ma treci si pe mine in listuta! Sintetizez ce am acris pe pag 4:

H 1.60m
GI 65 kg
GT 57 kg
DI 11.01.09
W1 63.2 kg
W2 62.0 kg

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu

Mergi la inceput

ancamari voi executa... tare aeriana sunt eu...
sa va dau o veste bunaaaa
azi s-a dus nasica la metreo si i-am dat bani sa-mi cumpere bicicleta de fitness. iupyyyy
asa ca de diseara bagam...acum sa imi cumpere...oare imi cumpara? sau ma bucur degeaba??

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Gata,am comis-o.Am salata astazi cu mine insa am mancat o prajitura.De nervi ,sunt foarte demoralizata.Nu renunt insa la regim,tot legume mananc restul zilei(daca rezist)
Delphinas,bravo si bafta cu bicicleta.

Mergi la inceput