Regimul disociat (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Vicky cum activez PM-ul ala??Pentru abdomen,eu fac asta http://www.trilulilu.ro/JohnyBleack/daa0755a126c2f sper sa mearga.Daca nu le poti face pe toate,macar o parte din ele.Pentru picioare stau pe o parte si ridic piciorul lateral de 25 de ori,pe urma schimb.Cica trebuie 4x25,pentru inceput poti si cu 20.Genoflexiunile sunt bune iar,da cine le poate face.Eu am o bici acasa,mai fac pe ea,mi-am impus sa fac 30 de minute de 4 ori pe sapt,sa vedem daca reusesc.Pana acum am mers la sala,insa e foarte aglomerat si mai bine le fac acasa,e si grasit
Cauta pe net tot felul de exercitii despre fiecare grupa de muschi in parte si incearca sa le personalizezi putin,pentru inceput ceva mai usor,pe parcurs mai adaugi exercitii si la numar.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

....BUN VENIT LA NOILE FETITZESI SPOR LA SLABIT...

LA MULTI ANI SOTZULUI LUI DELPIHINUSSI VAZIND CA EA NU ESTE HAI SA FACEM DISCOTECA DUPA CARE SA BEM CEVA
.... ...si acu la papica
...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Delphinas,sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti!La multi ani

Bretonica,poate asa,dansand,mai slabim nitel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Am intrat la grupul de suport ,pentru ca la mine simbata si duminica sint catastrofale.Stind acasa am tendinta sa maninc tot timpul.Evident ca si ieri am ciugulit 4 bomboane belgiene,drept urmare, cind m-am cintarit azi aveam 0.5kg in plus.M-am enervat si mi-am propus pina luni sa dau jos un kg.Tare ,nu?
Cu cit ati fi mai active cu atit m-ati impulsiona si pe mine.
Raza eu am un cintar luat de la metro in antichitate,marca exacta,cu afisaj la 0.5kg.In final cred ca nu are asa mare importanta cintarul,ci sa te cintaresti tot timpul pe acelasi cintar,ca sa vezi exact variatiile.O problema ar fi totusi ,daca tu ai suspiciunea ca nu indica ccc corect.Acum am vazut ca sint cintare electronice in prostie ,care afiseaza la suta de grame si chiar mai putin,dar nu cred ca merita deranjul chiar atit de precis.La suta de grame m-ar bate gindul sa iau unul , nici nu-s chiar atit de scumpe,dar nu e chiar o prioritate.
La multi ani sotului lui delphi!Din pacate alcoolul ingrasa ,asa ca vom bea doar o cafea si muuuulta apa cu lamiie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Citat:
citat din mesajul lui bretonica
...si acu la papica
...

http://www.flickr.com/photos/bretonica/

Vezi ca asta-i sabotaj.Eu abia ma abtin....maninc si pling.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Eu rezist eroic pana la pranz beau doar cafea cu lapte si indulcitor, abia acum imi e foame dar nu sunt hotarata ce zi sa tin azi, parca vad ca-si comanda sotu' pizza si imi strica ziua.
Mi-am facut niste ceai ca parca m-am constipat un pic.
Aseara m-a durut stomacul de la lactate. Dar vreau sa mai dau 5 kg jos pana la ziua mea (18 febr) asa ca ma tin tare.
E bine cu 3 ore de aerobic pe saptamana, daca m-as mobiliza ca timp si bani m-as duce in fiecare zi de luni pana vineri.
Cand faci efort fizic te mobilizezi altfel, te simti f vinovata cand incalci un pic regimul dar in economia zilei nu conteaza atat de mult.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

mai pe la amiaza.
auziti?!?! da nu da nimeni azi??? ca eu sunt beata de somn. la ora asta abia stau in picioare.
nu dati voi dau eu.... sa fie deajuns si pt toata lumea.
mimushel da nu cumva tu calci strachinile de te arati asa rar la fata??? multumesc de urari pt ziua lu max. multumesc la toate fetele de urarile de ziua lu una bucata sot din dotare.
mimushel multumesc ca ai ospatat fetele...pe baza mea mureau de foame si de sete. bine ca ai dat si coscoteca sa se arza caloriile. primeste o , restu mai vedem.
as vrea sa va spun la fiecare cate ceva, dar nu ma taie capu acum. sunt si in criza, si financiara, dar si de timp. de dimineata alerg prin casa....mai cu viteza melcului ce-i drept ca nu mai aveam loc de stecle, farfurii, oale, castroane... aceste sporturi le practic eu de dimineata si mai am...repriza a 2. si de la 16 o tai la munca...ma duc sa ma unesc cu colegii. sper sa vin repede.
maine o sa fiu si eu mai linistita la cap si o sa va scriu cate ceva la subiect. azi am lalait-o offtopic rau de tot.
fetele frumoase si disociate.
si pt ca ai fost gazda buna ieri, mimushel TE MAI VEAU!

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Delphinas, si multa sanatate sotului tau, sa fiti fericiti!
Raza, te-am confundat, scuze.
Eu azi am baut cafea (o beau neagra, fara lapte, fara indulcitori), 2 biscuiti (fara ei nu pot bea cafea), aproape 1 litru apa (am decis sa beau in wk, ca nu ies din casa), si carne la gratar (cu 1 castravete murat). Pana diseara mai am niste sunca de pui. Maine e mai greu, socrela face musaca.
Wk placut si spor la treburi!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

...la fetize...delphinus,hai mama sa-ti zic adevarul...sunt tot prin strachini,nu mai reusesc sa ies de prin ele...nu m-am ingrasat deloc(500gr+)alea nu se vad..dar nu-mi sta capu la dieta IOC...mi foame 24 din 24..pe baza nervoasa sunt sigura...sper de luni sa ma fac fata cuminte ca as vrea sa mai dau jos si eu ceva...nici daca eram gravida nu aveam asa pofte...am noroc cu sala,ca altfel luam inapoi toate kg pe care le-am pierdut...trebuie sa ma concentrez pe SLABIT,ca nu mai tzine..va pup dulce
...SHI TE MAI VEAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dulcetica

Citat:
citat din mesajul lui bretonica
...si acu la papica
...

Vezi ca asta-i sabotaj.Eu abia ma abtin....maninc si pling.

dulcetica

..HAI CA NU TE LAS SINGURICA....PAP SI PLING IMPREUNA CU TINE

Mergi la inceput