Regimul disociat (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Dragi forumiste disociate,
Indraznesc sa ma inscriu si eu alaturi de voi pentru ca nu imi sta imi fire sa citesc din umbra.
Am pierdut startul dat de voi la inceputul anului, dar am inceput regimul pe 11 ian, asa ca am ajuns deja in a 12-a zi de regim.
Am plecat de la 65 kg, am slabit 1,8 kg in prima saptamana (63,2kg) si acum m-am tot chinuit pentru 0,5 kg dar intre timp am avut CM asa ca 4 zile am tinut regim degeaba.
Azi am 62,7 kg si deja imi vin bine pantalonii din dotare.
Vreau sa ajung la 57 kg, atat aveam dupa regimul tinut in primavara/vara de dinainte sa raman insarcinata, de la greutatea asta in jos arat si eu cat de cat bine. Nu punem la socoteala sanii ramasi bretele si burta atarnand " marsupiu de cangur" peste operatia de cezariana (nedorita dealtfel).
Am si 7 sedinte de aerobic din 5 ian si pana azi cand ma duc iar. Pe de alta parte eu stau cu piticania mea acasa si munca in casa eu nu o iau in calcul, iarna ne miscam putin pt ca Andrei raceste des si rau, asa ca pe ploaie, ceata, frig ma abtin de la plimbari prea lungi.
Eu am tinut de mai multe ori regimul disociat in ultimii 5 ani si jumatate (intotdeauna a avut rezultat bun dar si efect yo-yo in timp).
In iunie-iulie am scapat de 9 kg/7 sapt ramase in urma sarcinii+alaptarii, care altfel nu se urneau din loc. De la 68,5 kg la 59,5 kg. In august m-am mentinut, in septembrie am luat 2 kg in 11 zile de vacanta, apoi am mai luat 2 kg in decembrie, inca ceva pe parcurs, de Revelion eram ca o purcica infometata. Eu ma ingras de la paine, chiar daca mananc putina. Obisnuiesc sa mananc ciocolate si alte dulciuri concentrate zilnic, uneori si cand tin regim.
Eu mai incalc regimul scris aici pe prima pagina prin anumite detalii: pun mirodenii, verdeturi la friptura si peste: oregano, chili, cimbru. Exclus vegeta. Beau cafea cu lapte si indulcitor sau zahar brun. In ziua de carne pot sa mananc 2-3 cremwursti din piept de pui daca nu am timp sa-mi prepar carnea. In ziua de peste mai scap si un peste marinat (citesc pe cutie sa nu aiba zahar) cu o maslina, un pic de ceapa. In ziua de fructe mananc ce am la indemana, evit bananele dar nu complet, gref nu mananc pt ca e amar (dar e cel mai recomandat, sotul mananca 1 gref/zi urmand regim prescris de nutritionist, are rezultate foarte bune). Cea mai grea zi mi se pare cea de legume, mie salatele imi fac rau, ma chinui cu legume fierte care nu tin de foame deloc, sunt si insipide. Ziua de orez nu am tinut-o niciodata, in regimul stiut de mine nu exista, o s-o incerc. Eu stiam ca a 7-a zi am voie sa mananc disociat pe mese din ce am mancat in cursul saptamanii, mi se pare o recompensa rezonabila, mai ales dupa ziua de oua, care iar e grea. Ziua cu lactate o tin cel mai usor, uneori inlocuiesc ziua de legume cu inca una cu iaurt si branza de vaci dietetica.
Deci va rog sa ma primiti si pe mine ca tin la drum lung! Dupa ce mai dau 6 kg jos vreau sa ma mentin cu Montignac.
Trimit sa nu pierd. Mult succes la slabit!

EDIT: Am 1,60m.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Buna dimineata dragelor si o (fara zahar).Vreau si eu sa intru in clubul vostru,sper ca ma primiti.Sunt la ziua 2 de regim,ieri am avut legume,astazi trec pe lactate,o sa fie o zi super grea,nu ma impac cu iaurturile deloc,mananc 1,2 si dupa nu mai pot,dar sper sa reusesc.Iaurt bag din acela de 0,1% grasime,si o sa cumpar putina branza degresata.Am 1.78cm ,si 65 kg(astazi ma cantaresc sa stiu exact) si vreau sa ajung la 55 cum fusei acu 1 an.Ce bine era sa fii slaba,da am profitat si am mancat(cam mult ).M-am hotarat sa tin regimul 2 luni,sa vedem in functie de rezultate.Eu incepusem disociat cu 7 zile nu 8 cum scrie aici,insa merg si pe ziua cu orez,daca pot manca,daca nu elimin si incep cu ziua 1.
Intrebare: astazi la lactate doar 1 singur fel de mancare ai voie?Adica voi daca alegeti iaurt,doar asta mancati toata ziua?Pot sa bag si unu cu fructe?

Gata,merg la cafeluta,dau raportul mai tarziu,sper sa trec peste ziua de astazi.

O zi excelenta!

Mergi la inceput

Am citit ambele capitole,felicitari fetelor care au reusit slabeasca,Delphinas,Bretonica,Vicky,Medelaine,Camy,Soanso,Ancamari si restul,nu stiu cum sa fac sa va retin pe toate.O sa reusim pana la urma,e greu da nu imposibil

Daca vi se face pofta de ceva dulce,mic mic de tot voi mancati sau ba??Ma gandesc ca 2 luni fara nimic dulce eu nu cred ca reusesc(o mica tableta de cioco macar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

buna dimineata. lume noua pe la noi. Raza de soare si ancamari bun venit.

Citat:
citat din mesajul lui dulcetica
Delphinas tu ai dat jos 16 si in cit timp le-ai repus?Ai pus si suplimentar?
dulcetica

dulcetica eu am slabit 16 kg in 4 luni....si s-au pus inapoi cum s-a terminat facultatea. s-au pus incet si sigur. am pus si suplimentar dupa pierderea mazaricii, respectiv 9kg intr-o luna. si astea 9kg le-am pus in conditiile in care nu mancam cine stie ce, mancam doar cand trebuia sa-mi iau antibioticele. le-oi da eu jos cumva.
ancamari in alea 4 luni cat am tinut disociatu l-am tinut cu strictete. doar cafea beam si aia fara zahar si lapte. acum pun si eu mirodenii in mancare.
Raza de Soare nu e musai sa fie 7 zile...eu am scris acolo mai multe variante sa avem de unde alege, cum sa le combinam. si eu nu repet ce am mancat in prima saptamana in saptamana2. imi aleg eu ordinea cum vreau.
poti manca si branza de vaci degresata daca nu poti manca doar lapte. si poti sa mananci si din ala cu fructe. am vazut acum si iaurt cu fructe light. e bun, l-am incercat.
legat de dulciuri...mai calc si prin strachini cateodata, dar ma revansez eu cumva.
si sa nu uit... sa va poftesc la si sa va urez o zi buna.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata buna!

azi sunt fericita din doua motive:
1) sunt din nou pe lista ,Delphinas
2) am reusit sa "intru" azi intr-o pereche de pantaloni care-mi plac de morrr dar nu-mi erau buni!traiasca reginul disociat .

bun venit fetelor noi:ancamari , RazaDeSoare(frumos nikname),ioanaradu

ancamari,ne scrii te rog reginul stiut de tine cel fara ziua de orez???

imi spune-ti va rog ce fel de cantare aveti???eu am unul naspaaaa musai tb sa-mi cumpar unul.

eu sapt asta am cam "calcat prin strachini" de luni vreau sa tin iar strict(in afara de marti cand e ziua mea)

multu de cafea..eu tot cu putin zahar o beau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

ziua 3: carne. pt ca n-am avut timp sa pregatesc carne, mi-am luat niste sunca de pui. o fi rau ...

sa aveti o zi buna!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Va multumesc pt primire!

Azi am 62 kg, adica -3kg in 12 zile, ceea ce e foarte bine.
Din experienta afirm ca se scade bine de tot in primele 2-3 saptamani, depinde si de surplusul fiecareia.

Eu tineam asa:
1. lactate (iaurt si/sau branza de vaci, ambele degresate)
2. cartofi fierti in coaja
3. peste la gratar sau in cuptor in vas de yena cu un pic de lamaie, ceapa, ardei gras, chiar daca nu mananc legumele adaugate; cand nu am timp un pic de peste marinat (2-3 bucatele/portie)
4. fructe (orice fel dar nu in cantitate prea mare; e bun ananasul proaspat si greful)
5. legume (salata sau fierte; eu stiu ca fara rosie, mazare, fasole si bineinteles cartof)
6. carne la gratar, de multe ori cu mujdei pt ca mie nu imi place carnea
7. disociere pe mese din cele de mai sus, in fapt daca ajung sa tin mai mult de 4-5 saptamani mananc aproape normal, fara paine, unt, smantana, grasimi; dar in dulciuri (ciocolata mai ales) mai scap

In vara, cand am tinut 7 saptamani am incercat si 2 zile cu oua dar e destul de greu, am reusit o zi de oua saptamana trecuta dar mai vedem.
O sa incerc si eu ziua de orez, mi-am cumparat din cel de regim, sa vad cand am dispozitie, in we e exclus.
Pastrez carnea si pestele pt we, asa am facut in vara pt ca faceam gratar afara si e altceva.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Fetelor ieri a fost prapad.Incepusem cu oua,la prinz am mincat 2 mere ,la 16 am mincat o conserva mica de ton si apoi a vrut Rares pizza.Am mincat 2 triunghiuri si daca tot am luat-o razna ,am mincat si 2 bombonele.Apoi mai pe seara kiwi,mandarine si grapefruit.
Deci ieri n-am dat nimic jos ,dar nici n-am pus,sau cel putin nu vad eu,deoarece am un cintar electronic care indica la 0.5 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

. Sunt suparata pe mine! Ar trebui sa ma mut la alt subiect, cel cu "grasa disperata". Nu reusesc sa ma adun sa ma apuc serios de slabit. Sunt exagerat de , stau cu socrela si cumnatul si se gatesc in casa numai bunatati, cum sa rezist??? Pai eu, sa pot tine regim cap-coada, ar trebui sa locuiesc singura, doar cu pasarelele mele (alea din colivie). Exista riscul, de foame, sa mananc si Whiskas sau Chappy, daca imi iau catel sau pisica!
A venit fi-miu acasa, si eu si socrela ne-am intrecut in preparate care stim ca-i plac, sa se simta copilul bine acasa. Si se pare ca s-a simtit asa de bine, ca nu se mai da plecat, in fiecare zi zice "maine plec!". Acum vorbind serios, maine chiar pleaca.
Si incepeam la servici cu regimul, si ajungeam acasa... pune-te masa, scoala-te masa. Cum sa nu gust macar? Si gustam pana ma saturam, evident, de mine.
Fetelor, pune-ti pe mine, sa-mi vina mintea la cap, si cheful de slabit! Ar trebui sa fac miscare, dar cand? Mai merg pe jos, dar stau in Rahova si nu e chiar o zona de "promenada". Nu am nici loc, nici bani sa-mi cumpar un stepper sau o bicicleta, la sala nu merg din mai multe motive. Ar trebui sa fac gimnastica acasa, macar. Dati-mi idei de exercitii pt. fund si picioare, ca la mine aici e nasol, culmea e ca burta n-am... macar atat!
In alta ordine de idei, o intrebare pt. Raza de soare, ca n-are activat PM-ul... Razuca, ai mai fost pe forum, acum ceva ani? 2 ani mai exact? Si intrai la norici? Ca acolo cunosteam eu o raza... Ai avut nunta in iulie 2006? Si ai o fetita?
disociatele. Wk placut.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Multumesc de primire fetelor

Delphinas,16 kile in 4 luni e binnnneeee rau de tot,eu nu as vrea 16 da 10 vreau cu siguranta.Am mai tinut disociat,aveam cel cu 3 zile fructe,3 legume,3 lactate,sau daca nu puteam 3 zile incercam cu o singura zi.A dat tot timpul rezultate,da cum vedeam ca am slabit mai multicel asa cum pac,mai scapam prin frigider

Soanso multumesc,felicitari si la cat mai multe kile date jos

Ioanaradu nu e rau daca nu ai timp de gratar sa mananci mezeluri.Am citit odata ce zicea un nutritionist despre mezeluri,cele mai bune sunt sunca de praga sau muschiulet,exclus salam sau parizer.Bun ar mai fi si cremwusti de pui fiert.

Amcamari -bravo si tie,abia astept sa am si eu minus 3 kile

Dulcetica si asa deci,pizza si toate cele.Lasa ca iti revii tu.Ce cantar ai si de unde il cumparasi?Eu am avut unu anul trecut,si tineam un regim,al naiba el daca vroia sa arate mai putin,de nervi dupa cateva zile i-am tras una si nu a mai functionat

Vicky,pai cu asa bunatati cred si eu ca e greu sa rezisti.Eu sunt norocoasa,stau cu surorile,sotul e plecat( )asa ca ma pot desfasura in voie.Ma antrenez cu surorile la regimuri.
Vicky,citesc forumul de vreo 3 ani,abia anu trecut am facut cont,nu am dar as vrea tare mult unu.Am avut cununia civila in iulie 2007,restul urmeaza

Acu raportul:astazi lactate:pana acum iaurt 0,1% grasime-ulcica e suuuper bun.1 pahar cu lapte(de 1,5%) si putin cascaval.Nu am ce face,imi place tare si stiu ca pana sapt viitoare nu mai pot manca,oricum iaurturile abia le mananc:( Nu am ajuns sa ma cantaresc,poate in weekend.

si weekend placut fara ispite

Mergi la inceput