Regimul disociat (2)
Raspunsuri - Pagina 3
preda_vicky spune:
Buna dimineata. Multumim de cafea, Delphinas.
Eu sunt o , n-am reusit sa tin disociatul nici in wk, nici zilele astea, pt. simpul motiv ca... sunt o fara pereche, asa sunt de cand ma stiu, iar cat eram eram si mai si, si asa sunt si copii mei, ca doar aschia nu sare departe de trunchi.
Ce calorii am ars sambata pe derdelus am inlocuit cu altele, ca a venit fi-miu in vizita si i-am preparat fel de fel de bunatati, sa-l rasfat cat sta acasa, si am gustat si eu, ca doar tb sa vad daca ce gatesc bun, nu? Asa ca merit o bataie buna.
mumushelele.
http://community.webshots.com/user/viki39
dulcetica spune:
Azi maninc piept de pui cu usturoi.
Nu cred ca merge sec.Ar merge mai bine cu castraveciori,dar nu vreau sa le combin prea tare.
Delphinas spune:
buna dimineata
poftiti la
vicky lasa ca se ard ele caloriile
dulcetica bun pieptu de pui cu usturoi
o zi buna sa aveti
poze, Just Me
ambitioasa
ioanaradu spune:
buna dimineata
ma bag si eu la regim de azi, ca nu mai tine.
ziua 1 ... lactate.
pupici!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
dulcetica spune:
Ioana si eu sint la lactate.Incerc cu iaurt.Cascaval,mozarela, pe care le-as prefera ,au peste 44% grasimi.
In 2 zile am dat jos 1kg.Azi cica e zi de raport,deci puteti sa ma treceti cu 59.5Kg.Nu cred ca e din sunculita ,ci probabil ce era prin intestine.De baut eu nu pot bea 2l de apa,poate cel mult 750ml.
Si ieri la carne am mai mincat niste fructe pe la 18,adica vreo 4 mandarine ,3 kiwi si 2 guri de banana.In final ma straduiesc si asta-i important.Nu intentionez sa ma las.Mi-e teama de simbata si duminica,stind prin casa sa nu ma apuce ciugulitul.
Ieri am facut 13 min exercitii si azi vreau sa fac munca fizica,adica dat cu aspiratorul,sters pe jos cu mopul,intins rufe,etc.
Delphinas spune:
buna dimineata
poftiti la
dulcetica ca mi-ai amintit de raport. la cate am pe cap am si uitat.
am facut si modificarile de rigoare.
ioanaradu bun venit pe la noi. spor la slabit
poze, Just Me
ambitioasa
soanso spune:
Delphinas,la modificarile de rigoare ai hotarat sa ma stergi de pe listuta??? poate era bine sa ma fi intrebat inainte,nu am mai postat pt ca am avut fooooarte mult de lucrula servici iar de acasa nu prea intru pe forum,cu regimul stau binisor am -65 kg deci am dat jos 3,5 kk cu aproximatie pt ca nu am cantar electronic.in fine ce sa mai zic daca tot is scoasa de lista...va pup si va urez spor la slabit!nu mi-am exprimat dorinta ca ma retrag doar am facut o remarca vizavi de alt regim!
ioanaradu spune:
buna dimineata
azi fructe. am inceput cu o rodie.
multumesc pt incurajari!
am zis sa vin sa scriu aici in fiecare zi, cu voi, ca poate asa chiar ma tin si nu abandonez.
pup!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
Delphinas spune:
imi prare rau, nu am vrut sa te sterg. nu a fost cu intentie rea.
am facut modificarile dimineata cand eram oarba de somn. iarta-ma. si nu vreau sa crezi daca te-am sters te-am exclus.
Citat: |
citat din mesajul lui soanso Delphinas,la modificarile de rigoare ai hotarat sa ma stergi de pe listuta??? poate era bine sa ma fi intrebat inainte,nu am mai postat pt ca am avut fooooarte mult de lucrula servici iar de acasa nu prea intru pe forum,cu regimul stau binisor am -65 kg deci am dat jos 3,5 kk cu aproximatie pt ca nu am cantar electronic.in fine ce sa mai zic daca tot is scoasa de lista...va pup si va urez spor la slabit!nu mi-am exprimat dorinta ca ma retrag doar am facut o remarca vizavi de alt regim! SOSO (20 dec 2005) |
poze, Just Me
ambitioasa
dulcetica spune:
Ieri am mincat 1,37 l de iaurt,am mincat si 3 kiwi ,dar seara eram rupta de foame.Ma simt cam ametita.Se duce cam 0.5kg pe zi.Intrebare:oare nu pun mai mult la loc dupa,adica in momentul cind incep sa maninc normal?Delphinas tu ai dat jos 16 si in cit timp le-ai repus?Ai pus si suplimentar?
Azi am mincat un galbenus care nu-l mai minca Rares,in general ciuguleam eu ce mai raminea prin farfuriile lui,deci azi o sa maninc oua.Totusi cu 2 oua toata ziua nu vad cum voi supravietui.Vad eu ce fac!