Regimul disociat (2)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
bretonica spune:
...am dat raportu miercuri,ori nu ai vazut?
...mai asteapta pina miercuri acu si tu..oricum sunt in stagnare...nu prea vad rezultate multe si eu care deabia astept sa cobor sub 90...dar tare greu mai este
...pentru ca as minca NON STOP!!!si de toate,nu ca am numai o pofta
...sa speram in bine
...
O DUMINICA PLACUTA LA FETITZE SI SA NU INTRATZI TARE MULT PRIN BLIDE
shi te mai veau!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ancamari spune:
Scrisesem ieri frumos mesj care s-a pierdut, nu am inteles de ce nu mai eram logata.
Am papat ieri 4 ore si ceva dulcegarii pe seara, nu ma mir ca stagnez, eu sper sa incep sa scad in curand. Azi pap cartofi fierti, am facut o portioara de "salata orientala" cu 2 fire anemice de ceapa verde si 3 masline verzi. + un pic de cioco cat sa ma tin pe linia de plutire.
Maine am fructe, abia astept!
Spor la slabit, eu plec la plimbare in cora sa cumpar pampersi si laptic praf pe bonuri si ce-o sa mai vad de mancare.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Delphinas spune:
eu am mancat un gratarel de peste+o pulpisoara de puiuc tot gratar. si gata....si niste ceiuc verde...
mimushica da ce ai dezlegare sa intri doar miercurea, in zi de post???? iti amintesti cand am beut o impreuna???? vreme lunga...
shi te mai veau
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
bretonica spune:
..pai daca tot sunt prin preajma,hai sa va fac eu cafelutza de pe acum,ca maine dimineatza sa nu va obositi voi sa o mai facetzi...asa ca fetelor cafea calda pentru toata lumea
...iar asta este doar pentru delphinus...deci?...sa nu mai plingi,ca mai trec din cind in cind
SHI TE MAI VEAU!!!
trischa spune:
Salutare tuturor!de azi,daca ma primiti ,ma alatur voua.azi e ziua de fructe si de cantarit nu am curaj inca.o zi frumoasa va doresc!!
Delphinas spune:
mai pe la pranz asa
cu nervii cat o china de mari si de intinsi
mimushica sar`na de si sa stii tu ca o sa plang mereu cand nu o sa te vad. daca ai sti ce dor mi-e de descutiile noastre de alta data, cand ne rugam de stii tu cine sa ne faca capitol nou sa avem ce scrie...hehehe neicushorule....vremi
dar totusi shi te mai veau
trishca bun venit in club. pai ori te cantaresti azi, ori miercuri tot tb sa ne dai niste date sa te trecem cole la catastif.
poze, Just Me
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
bretonica spune:
......SHI TE MAI VEAU SHI EU
...DA SHI VRIEMURI UOI...eu vad ca ma ingras in loc sa slabesc
bretonica spune:
..hai sa va mai pun de o cafea....
...ramine calda,caldutza pina venitzi voi...
shi te mai veau
Delphinas spune:
ci buna i mama mama
bunaaaaa tare rau de tot.
neatza fetiliiii
ce mai faceti voi???
eu astept niste urati sa pot sa fac si eu niste analize si sa ma apuc de tratament poate ies niste ochisori prin burtica pe la mine.
eu sunt perseverenta cu bicicleta mea...prestam seara de seara.
dar acul de la cantaru ala cred ca s-a blocat...nici in sus nici in jos nu se mai misca. cred ca s-a defectat. altu. la fete si ne mai auzim....auditie placuta vorba cuiva
shi te mai veau frimosuleee
poze, Just Me
ambitioasa