Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (115)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor eu declar o zi in care m-am necajit pentru ca am cam terminat de spalat hainutele lui bebe iar din unele din ele mi-au iesit culorile , desi le-am bagat pe culori....

Acum declar un bebe agitat care ma loveste ca de obicei sub coasta la ficat. Azi am vorbit cu soacra-mea si imi spunea ca asa facea sotul meu in burtica ei. Spunea ca era foarte agitat si o lovea numai sub coasta....deci oare cu cine seamana fiu-meo??????

Acum va las ca ma duc sa ma intind in pat ca v-am zis ca daca sstau putin pe scaun imediat incep durerile de coasta

Fetelor nu stim nimic de MVB, chiar nu are nimeni numarul ei de telefon???

Celelalte fete care nu ati mai facut prezenta de mult.....TREZIREA iesiti la raport....mi se pare ca asa lenese suntem la scris in ultimul timp.

35+ Vlad Mihai

AMR 5 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Alinuk, bine ai venit, emotionanta poveste. Te mai doare taietura? In ce pozitie alaptezi?
Cristi, stiu de la prietena mea ca linia a tinut-o cateva luni. Eu nu am avut nici la prima nastere, nici acum.
Just, daca esti singurica acasa, incearca sa stai cat mai mult cu sanii la aer, neacoperiti si sa te ungi cu lapte de la ei. Este calmant si cicatrizant. Eu am mai folosit garmastan si glicerina boraxata (ca sa nu se usuce mamelonul) dar nu mult timp. Ai grija sa nu faci rani. Ce a scris Spic este foarte adevarat.
Naty, pediatra mea m-a sfatuit la Petru sa ii dau calciu de la Pharco (este un siropel egiptean), 10 zile/luna, in timpul iernii. Acum ii dau 5ml/zi, doza minima. Noua ne-a indicat asta pt a avut o crestere rapida, e lungan si a zis ca trebuie sustinute oasele cumva, desi fontanela s-a inchis la 8 luni. Cred ca trebuie sa vorbesti cu pediatra. Vigantol, 2 picaturi/zi, din ziua 14. Zymafluor ne-a recomandat pentru dentitia definitiva, o sa incep la 2 ani.

Mergi la inceput

Fetelor stiti ceva daca avem voie sa bem ceai de soc???? Mie imi place foarte mult si stiu ca e bun si pentru hemoroizi dar nu stiu daca e voie sa bei in timpul sarcinii.

35+ Vlad Mihai

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

socul nu se afla pe lista de plante inetrzise in sarcina.eu am baut socata in timpul sarcinii,d-na doctor a zis ca e ok mai ales ca era suc natural.

38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Uite, nu l-am gasit nici eu in lista asta:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=637

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

am gasit pe lista aia de la rein,musetelul care cica trebuie limitat in sarcina. oare de ce? ca eu cand am fost racita am baut mult ceai de musetel.

38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Mersi Rein, am vazut, ma bucur ca nu e ca am descoperit ca este foarte bun si seara as bea o cana.

Uff maine sau vineri trebuie sa ma duc sa imi fac antitetanosul, atat am fugit de el dar se pare ca nu scap. Ma tot bate la cap medicul de familie sa il fac. Oare sa mai astept pana saptamana viitoare sa il intreb si pe ginecolog ca luni ma duc la control.....voi ce ziceti? Eu am auzit si poareri pro si contra despre acest vaccin.

35+ Vlad Mihai

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Lisa, uite o explicatie tot de pe net:
Musetelul este, in general, considerat sigur si nontoxic. Efectele secundare sunt rare. Nu folositi tinctura sau ulei esential de musetel pe timpul sarcinii. Musetelul poate creste efectele anticoagulante. Nu trebuie luat impreuna cu medicamente sedative sau alcool.
Cred ca nu are legatura cu ceaiul. Oricum tinctura contine alcool si e contraindicata din start.

Mergi la inceput

Bebelusi, eu am intrebat (tot in urma ideilor de pe forum) la prima sarcina daca trebuie sa-l fac. Ambele doctorite si de familie si gineco au ras de mine si au zis ca nu e cazul, ca nu nasc in camp, ci in spital, in secolul 21. Eu zic sa te informezi daca au avut ceva probleme in spital cu sterilizatul, cu infectiile,pt ca pana la urma si acest vaccin trece prin placenta si la bb si mai bine sa fii sigura daca e necesar. Parerea mea.

Mergi la inceput

Stiu ca la Brasov la clinica Eva unde sper sa nasc eu, chiar nu au fost evenimente de genul asta si stiu ca se mandreau cu faptul ca au depasit 1000 de nasteri fara nici o infectie (asta se intampla acum vreo 3 luni).

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput