Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (115)
Raspunsuri - Pagina 8
carmenada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa79 nu stiti nici una dintre voi ce inseamna lichid amniotic nivel 8??? 38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase! AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora |
Salutare fetelor,
Incep prin a-mi cere scuze ca dau buzna peste voi asa ....
Sunt o mamica de la odiseea, la care, voi, o sa dati voi stafeta, martie -aprilie, si va urmaresc cu multa atentie, pentru ca treceti prin emotiile pe care o sa le incercam si noi peste cateva saptamani.
Am intervenit doar pentru ca am gasit niste informatii pe care lisa sper sa le poata folosi:
http://en.wikipedia.org/wiki/Amniotic_Fluid_Index
http://www.gynob.com/biopamfl.htm
http://www.fetalanomalies.org/Fluid.html,
Va doresc la toate nasteri usoare si niste bebe sanatosi, norocosi si necolicosi.
Carmen 26+
lisa79 spune:
si eu ma asteptam sa fim mai active acum cand aproape toate stam acasa.se pare ca suntem tare lenese
38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
carmenada spune:
Lisa79, sper sa nivelul opt este echivalentru AFI 8 din link-ul de mai sus, ceea ce din cate am inteles eu este ok. In Romania nu am auzit sa se masoare, si din acest motiv m-am apucat sa caut, insa sper ca despre asta este vorba. Poate citesti tu cu atentie.
Carmen 26+
lisa79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carmenada
Salutare fetelor, Incep prin a-mi cere scuze ca dau buzna peste voi asa .... Sunt o mamica de la odiseea, la care, voi, o sa dati voi stafeta, martie -aprilie, si va urmaresc cu multa atentie, pentru ca treceti prin emotiile pe care o sa le incercam si noi peste cateva saptamani. Am intervenit doar pentru ca am gasit niste informatii pe care lisa sper sa le poata folosi: http://en.wikipedia.org/wiki/Amniotic_Fluid_Index http://www.gynob.com/biopamfl.htm http://www.fetalanomalies.org/Fluid.html, Va doresc la toate nasteri usoare si niste bebe sanatosi, norocosi si necolicosi. Carmen 26+ |
multumesc tare mult,sarcina usoara in continuare
lisa79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenada Lisa79, sper sa nivelul opt este echivalentru AFI 8 din link-ul de mai sus, ceea ce din cate am inteles eu este ok. In Romania nu am auzit sa se masoare, si din acest motiv m-am apucat sa caut, insa sper ca despre asta este vorba. Poate citesti tu cu atentie. Carmen 26+ |
asa am inteles si eu. aici se fac foarte multe controale. chiar ieri cand am fost la testul acesta,am fost asezata in camera de observatie unde erau 2 paturi. fata de langa tot romanca,acelas doctor ca si mine,avea lichidul 6 si nu au mai lasat-o sa mearga acasa. mie mi-au zis sa beau multe lichide ,dar ei sunt ingrijorati pentru contractiile pe care eu nu le simt si care sunt destul de dese.
am sa merg joi din nou!
iti multumesc tare mult pt linkuri,sunt tare folositoare!
Daiopri spune:
Si eu pe aici. Tot pe fuga sa nu ma "vada" careva:))
Ieri m-am cam speriat ca nasc, desi eu cred ca o sa fiu in gasca Miere, Iris mai degraba.
Cumva simteam altfel burta, mai jos si mai grea. Da apoi peste noapte am tot luat-o la coaste asa ca azi iar la sv. Si sper sa o tin asa pana la sf saptamanii ca nu mai e mult. Nu de alta da nu vreau sa mi se duca vestea ca cea care a nascut la birou:))
M-am mai stresat si ca nu am facut bagajul, nici al meu nici al motanului. Noroc cu prietena mea care mi-a amintit ca ar tb sa ii pregatesc si lui cate ceva ca daca e sa mearga la ea sa aibe ceva schimburi. Cred ca de aici de fapt m-am panicat ca nasc.
Nu mai zic ca motanul numai intr-o ciripeala o tine de cand vine fratele lui cum merge el la prietena, si ca ar tb bb sa vine pe 1 februarie ca e duminica si e bine asa:)) Sambata iar ne-am petrecut ca nu stiu cum se face ca acum cand sunt eu ca un balon numai petreceri apar, cat sa mor eu de necaz ca vine lumea slabuta si eleganta si eu balonul umblator care numai sta jos si papa:)))
Apoi duminica cica am baby shower organizat de nasa pisoiului. Trai nineaca. Mai ales ca de luni gata cu serviciul. Yupiii.
Atat despre noi.
In caz ca am sarit vreun licurici zic din nou bun venit. Si rabdare mamicilor care se lupta cu alaptatul.
Miere, tu rabdare din greu. Trebuie sa iasa el o data si o data:)) Si ai atacat si tatal si tot degeaba:)) Da macar cu kg cum mai stai?:)) Eu parca nu mai iau asa mult. Sunt tare curioasa ce mai afli maine. Sa speram ca nu iti mai intinde mult rabdarea.
Iris pupici si la tine si hang in there. Cum mai e Francesca?
Motanul meu pare tare doritor de frate, si tot ne tocane ce avem de facut cu bb, da sa vad cat dureaza dupa ce apare plangaretul sef.
Alinuk chiar ca ai povestit frumos. Ma faci si pe mine sa plang pe aici. Sa iti traiasca flacaii si voi sa va bucurati de orice moment cu ei.
Abia astept si eu sa il vad pe al meu.
Roxana tu pe cand? Ca nu apuc sa ma uit in lista.
Aalina, Dori ce mai zice de bb? Hai ca poate apuc si eu sa scriu mai mult daca sunt de capul meu acasa de sapt viitoare.
Lisa, cu curaj inainte:)
Anca, Crispoll? Voi in ce formula?
IrinaC tinem pumnii pt vineri atunci!
Maine am si eu la dr. Aia cu streptocucul B se verifica de pe "acolo" ca am uitat?
Si de acum cred ca ne vedem in fiecare sapt, da poate de nu prea multe ori:))
Hai Miere, Iris si Irina!!!
Aveti grija de voi si bbei.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
lisa79 spune:
pt strep B,se lucra numai sud,zona x si y.cu un betisor steril...e nedureros.
bafta maine la control.
crysyana spune:
spic de grau multumesc tare mult, esti o draguta
alinuk foarte impresionanta povestea ... pe mine cel putin m-am impresionat tare mult (am citit si pe cea anterioara)
sa-ti traiasca baietii si sa te bucuri de ei ...da ai mare dreptate toate in lumea asta se intampla cu un scop
35+ Andrei Valentin
iuliacris spune:
Servus fetelor,
pe-aici si eu, cam bleaga c-am dormit doar vreo 4 ore azinoapte.
Lisa, nu-ti face griji ca o sa fie bine. Destul de stresant ca nu-ti dai seama ca ai contractii, trebuie sa recunosc, da' te tin doctorii sub observatie, asa ca va fi OK.
Da, Daiopri, din cate stiu eu de "acolo" iti iau un sample cu un betisor.
POZE
Iulia 33+ Carla Maria
carmenada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lisa79
asa am inteles si eu. aici se fac foarte multe controale. chiar ieri cand am fost la testul acesta,am fost asezata in camera de observatie unde erau 2 paturi. fata de langa tot romanca,acelas doctor ca si mine,avea lichidul 6 si nu au mai lasat-o sa mearga acasa. mie mi-au zis sa beau multe lichide ,dar ei sunt ingrijorati pentru contractiile pe care eu nu le simt si care sunt destul de dese. am sa merg joi din nou! iti multumesc tare mult pt linkuri,sunt tare folositoare! 38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase! AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora |
Ma bucur mult ca ti-au folosit link-urile mele Ce nu inteleg eu este, de ce medicii sunt ingrijorati de contractile tale, ca doar esti in saptamana 38, nu? deci nu se pune problema de prematuritate la bebe?
Carmen 26+