Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (115)
Raspunsuri - Pagina 6
lisa79 spune:
Alinuk,foarte emotionanta povestea!
ma cam doare burta asa ca azi voi sta cuminte. si pe mine ma napdesc emotiile,astept sa o avd sa o strang in barte,am si stari negative in sensul ca imi bat capul daca nu voi simiti nimic pt fata(stiu ca e imposibil ,e o stare ,un sentiment nou pentru mine).
oricum,ma rog la DD sa imi dea forta si putere sa trec cu bine peste asta.
nu stiti nici una dintre voi ce inseamna lichid amniotic nivel 8???
miere,nu pot sa cred ca doctorul tau invata saracu de el romaneste numai sa te linisteasca. foaret frumos din partea lui!
crisspoliss,cum esti,ai contractii??? emotii??
38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
cami_antonia spune:
irina multa incredere si relaxare iti doresc .... nadejde in Dumnezeu si vei vedea ca totul va fi bine .... cum mai este sotul tau????
alinuk am f mult la povestea ta minunata .... esti super la scris ... si m-a bucurat alegerea ta directa si rapida ... super tare ... ca ai putut schimba spitalul pe ultima suta de metrii .... ai fost f curajoasa ....
aryia tu ce mai faci???? cum te mai simti?
carmen???? pe unde umblii???? cand mai mergi la doctor????
35+ANTONIA IOANA
AMR 5 SAPT
Camelia
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariya Alinuk,sa-ti traiasca comorile! poti sa-mi spui ce fel de anestezie ai facut?rahie sau epidurala?multumesc... Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 35+Mihai Adrian AMR 3 SAPTAMANI |
Ariya
am facut rahi, desi aveam peridurala la mine si asta mi-as fi dorit-o
Desi mi-au zis ca e mai ok asa..fara alte explicatii....tind sa cred ca nu era un ATI bun care sa faca peridurala
In afara de faptul ca la peri iti administrezi in continuare anestezicul prin cateter in loc de branula cum a fost la rahi... habar nu am care sunt avantaje/dezavantaje...!?
si faza cu cefaleea de dupa...la mine nu s-a confirmat - am facut op la 12 ziua si mi-am msicat capul....dar nu m-am ridicat din pat..
PS:
vroiam sa multumesc in mod expres Alinei1976 si Andre_ei pt mesajele si gandurile bune transmise pe tel in ziua aceea. Inca o data va multumesc din suflet!
Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
szmonic spune:
Just, si pe mine ma dureau sanii dupa alaptat dar m-am dat de la inceput cu crema Garmastan pe tot sanul! La inceput sunt mameloanele umflate si infundate,dar mie, acum dupa o saptamana de alaptat a inceput sa treaca durerea si sa se vindece sfarcurile de rani.
Eu a trebuit sa descopar ca nu am sfarcuri, deci fara sffarcurile alea din silicon sunt moarta, nu as putea alapta. Dar tot nu am renuntat! Nu renunta, hai, inca putin si alaptatul va deveni o placereeti sa alaptezi d
Asa, privind in urma am chiar impresia ca e mai greu sa invat cum sa alaptez decat sa nasc
dobreclaudia spune:
Cami antonia...o sa nasc cu dr. Cristurean...dar nu stiu inca cum si cred ca la spital, desi isi deschide zilele astea clinica privata
Fetele care au nascut...sa ne mai dea sfaturi legate de nastere, spital, primele zile ale copilului...ca noi suntem fara experienta !!!!!
37 frumoasa mea bebelina
clau
lisa79 spune:
pt fetele din State,am intrebat ieri ce anume se duce la spital ,mi s-a zis ca doar hainele de bb si slapi pt mama. in restul se da de acolo!
38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
alinuk spune:
apropos fetele
[purple]care vrea o peridurala???
in farm e aprx 110ron, o dau la juma de pret!!!!
[purple]
Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!
ariya spune:
Alinuk,multumesc!
Cami sunt binisor,numai ca sunt de doua zile in crize maxime pt ca nu stiu ce fel de anestezie sa fac...si cred ca o voi face pe cea pe care am facut-o si la ceilalti,adica rahie...angelo nu vrea,imi spune ca sa fac totala,ca de ce sa ma chinui iar ca datile trecute...numai ca si eu am fixa ca nu ma mai trezesc si,Slava Domnului ca am facut anestezii generale si n-am avut nimic...nu stiu ce sa fac!!!
numar zilele si de-abia astept sa nasc pt ca nu mai suport sa nu fac nimic si,cel mai tare mi-e dor de condus masina mea!!!
saptamana viitoare voi iesi din casa un pic pt o raita prin magazine cu sotzul,mama si,bineinteles,fi-mea care e ca timbrul cu mine...cand o ia ta-su de la scoala si vrea sa mai mearga pe undeva,asta mica incepe sa urle ca ,pe ea tre s-o aduca acasa,la mami ca sa nu stau singura...e incredibila!...
fi-miu e ocupat cu scoala si antrenamentele si,mai ales,cu numaratul zilelor pana la nasterea bebelui...
NATY ,amedeo a fost f gelos cand am ajuns acasa cu fetita si ,intr-o zi, s-a dus cu furculita la patutzul ei sa o intepe...deci am adoptat urmatorul comportament :tot timpul il tineam dupa mine,ii ceream parerea asupra hainutelor fetei,il puneam sa ma ajute la schimbat,cand o alaptam stateam unul langa altul pe canapea si ne uitam la desene animate,discutam,nu l-am lasat niciodata cu altcineva,nici macar 10 minute,iar cand dormea cea mica,ma jucam cu el...era f obositor,dar nu a mai avut nici un fal de manifestare de gelozie de atunci,a inteles ca mami e si a lui si a ei...nu e usor,repet,plus ca angelo muncea de dimineata pana noaptea atunci,trebuia sa si gatesc,nu aveam familia langa mine pe vremea aia ca eram in italia,deci nu a fost usor...insa,cu muuuuulta rabdare,am reusit sa razbat cu amandoi...ai grija sa nu o certati pe cea mare daca face prostii sau vrea sa stea mai mult langa cea mica pt ca ,atunci intelege fix ce nu trebuie - ca doar cea mica e importanta si ea,nu!tine-o langa tine si vorbeste mult cu ea - experienta m-a invatat!...te pup!
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 35+Mihai Adrian
AMR 3 SAPTAMANI
ariya spune:
Am uitat sa va spun ca,la alaptat,bebe nu tre sa aiba doar sfarcul in guritza ci si areola,asa iese mai bine laptele...dupa alaptat va puteti unge cu un pic de ulei de masline...o sa treaca ragadele,dar trebuie sa fiti atente cum suge bebe,pe bune,e important sa nu traga doar din sfarc ca innebuniti de durere...bafta!
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 35+Mihai Adrian
AMR 3 SAPTAMANI
Leditia spune:
Claudia,sa inteleg ca nasti la Judetean?Dr.Cristurean e ok,a fost de garda vreo 2 zile cat am fost eu in spital,el mi-a dat si pansamentul jos,a fost de treaba.Tot el a fost de garda si cand am plecat acasa si a vbit drita mea sa-mi faca repejor foaia de externare ca innebunesc in spitalul ala.(daca mai stateam cred ca intram intr-o depresie crunta zau)
Aaa am inteles ca s-a deschis o clinica particulara la noi si ca ar fi 250 ron/zi!Nu stiu amanunte,mi-a zis cineva,deci nu stiu exact ce si cum.
aryia,de ce nu faci epidurala?Eu cand aud de rahie,imi aduc aminte de durerile alea de cap groaznice,de coloana,etc..brrr.De fapt am inteles ca si tu le-ai experimentat,asa ca o epidurala ar fi mai indicata.
si eu am ramas cu trusa de epidurala,ca dr anestezist care a fost de garda atunci nu stia sa puna epidurale...:(
POZE CU NOI
de David Christian