batista bebelusului
de cand sau de la ce varsta o folosim?
fetita mea are o luna acum si am folosit batista bebelusuli de la 2 saptamani,nu in fiecare zi dar tot a doua sau a treia zi
oare am facut bine?
desi pe cutie scrie 0-6 ani
Raspunsuri
puisorul spune:
Eu am folosit-o prima data la 6 saptamani.Am citit aici pe forum ca e bine sa nu o folosesti mai des de trei ori pe zi. Eu o folosesc doar cand are vreo viroza cu mucisori.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent
ancadragoman spune:
eu o folosesc de la cateva zile si de cate ori este nevoie pe zi ,mi se pare important sa aiba nasucul curatat si sa respire bine.Au fost zile cand o foloseam si de 5-6 ori ca era mucioasa rau![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
kitzy spune:
Si eu am folosit-o de foarte deverme, dar nu des, doar cand avea mucisori, in rest isi curata ea nasucul prin stranut ![]()
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
szivarvany spune:
Am cumparat o cand Giulia avea cateva luni, am luat o de dinclolo, la noi nu se importa inca. O folosim inca, de cate ori e nevoie.
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
Qamar spune:
si noi o folosim insa numai in caz de muci seriosi![]()
si eu stiu ca nu se recomanda sa o folosesti foarte des/zi, pentru ca intri intr-un cerc vicios si ajungi sa stimulezi secretia de mucozitati, in loc sa le elimini...
"Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat."
Alinutzaa spune:
Si noi o folosim dar doar in caz de o viroza ceva, cand produce mucozitati in cantitati considerabile.
In rest, pentru curatarea zilnica a nasului, am folosit inca de la nastere si folosim si acum cu succes apa de mare sau ser fiziologic dupa care curat nasul cu o pompita clasica (eu am Chicco). Asta bineinteles in cazul in care nu il apuca stranutul si nu ii elimina singur.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
Lorikay spune:
[quote]citat din mesajul lui Noe
si noi o folosim insa numai in caz de muci seriosi![]()
si eu stiu ca nu se recomanda sa o folosesti foarte des/zi, pentru ca intri intr-un cerc vicios si ajungi sa stimulezi secretia de mucozitati, in loc sa le elimini...
Si noi facem la fel. Doar la raceli si atunci doar inainte de culcare ca sa poata dormi mai bine.
rodicaosoian spune:
va multumesc foarte mult de raspuns
imi faceam probleme ca poate ii fac rau de la aspirator,desi niciodata nu am folosit mai mult de o data pe zi
si vad ca o pot folosi chiar in fiecare zi.Fetita asta a mea ma omoara cu nasucul ei,are undeva in spatele nasului niste mucisori ca nu nu ii pot scoate nici macar cu aspiratorul,ii aud cum face si nu poate respira de la ei si am simnt neputincioasa,cand ma uit la ea in nasuc,pare curat.
si eu folosesc salina si apoi incerc cu pompita dar nu scot nimic
Ce sa mai fac?ca sa-i scot mucisor?
si am uitat sa va zic ca sant asa de lipiciosi ca numai nu se desprind
szivarvany spune:
Rodi, muuult ser fiziologic in ambele nari sa inmoaie "monstri"
dupa care aspirat. Eu repetam asta de 2 ori, puneam cate 2-3 ml ser in fiecare nara, dupa baita, si aspiram.
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
luminita2008 spune:
Noi am folosit-o la gemenei prima oara la 3 luni, cand au prins o raceala si au facut mucuti la greu. Pana atunci, ne rezolvam prin stranut, si spray cu apa de mare, care inmuia mucutii si incepeau sa curga pur si simplu singuri....
Dar batista am folosit-o destul de des, si de 4 ori pe zi, caci mucutii erau multi rau si se inecau. Dintre 2 rele, am ales-o pe cea mai mica.
Sanatate!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!
CLIP DE CLIP
CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal