Prietenie la plesneala - sex,bascalie&rock'n'roll
Raspunsuri - Pagina 17
misha71 spune:
pai va dau de acu'
si un
lu' Tantza ca-i minora ![]()
mai vreti sau chem salvarea deja?
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui umflatel gabriello,mi-ai ramas datoare cu un raspuns,da'vad ca-mi dai ignore....ia zi daca nu-i dai lui kay banii,mi-i dai mie? MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
Ti-am raspuns dar n-ai citit!
NU AM 6000 Euro sau dolari !Daca ii aveam eram mireasa iar !
Am spus CLAR ca daca Oana are nevoie, ne mobilizam toate si ii strangem.
Daca-ti spun ca mai am 50 lei in casa pana maine cand intra salariile ,nu ma crezi !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 pai va dau de acu' si un lu' Tantza ca-i minora mai vreti sau chem salvarea deja? ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
buey,da' mancare nu dai? io nu traiesc cu aer si samburi de mere ca voi !

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
rhoneea spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
lasa shuncile mele.Zi repede cu ce ma tratezi maine,ca e ziua ta ! Ha? aud? bey,mie sa nu-mi vii c-un piscot ca dimineata nu mai mananc acasa nici ciorba si nici friptura,clar? Poate ma tii flamnda ca ti rup! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
O sa-ti dea carnati

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

*Miracolul nostru*

babylina spune:
Neatza!
Aoleu cat am lipsit vad ca iesi cu scandal, si bataie.
S-a adunat lumea sa petrecem de revelionul?
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
Ti-am raspuns dar n-ai citit! NU AM 6000 Euro sau dolari !Daca ii aveam eram mireasa iar ! Am spus CLAR ca daca Oana are nevoie, de mobilizam toate si ii strangem. Daca-ti spun ca mai am 50 lei in casa pana maine cand intra salariile ,nu ma crezi ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
gabi,sper sa nu te fi suparat..din "tonul"tau asa mi s-a parut...a fost in spirit de gluma,ca doar nu-ti ceream tie personal atatia bani...sunt eu cu capul,am baut si juma de bere,dar totusi...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
misha71 spune:
rhoneea
chiar un cirnat mare o sa-i dau ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
Morgano spune:
Gabriella.... nu pui pe tine ca ESTI SOI PROST, d'aia te invidiez eu.
NU mananc dupa ora 15, de 4 zile si jur ca am o burta de Namibia cel putin. Iar pe cantar si prima gura de apa e tot acolo. Daca nu as fi la CM si cu sterilet Mirena de 8 luni as zice ca stau iar sa nasc... desi nu eram atata de imensa nici in ziua nasterii niciuneia dintre fete.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
gabriella1 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui rhoneea
O sa-ti dea carnati ![]() ![]() Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien age ![]() ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> ![]() *Miracolul nostru* ![]() |
nu !nu! nu !
io vreau juma ' de purcel, fro 2 saci cu paine, un tort ca ala cand am fo' io mireasa si 2 baxuri cola !Nika toata!
Doamne,ce foame mi s-a facut! revin satula !
Gabriela
gabriella1 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui umflatel
gabi,sper sa nu te fi suparat..din "tonul"tau asa mi s-a parut...a fost in spirit de gluma,ca doar nu-ti ceream tie personal atatia bani...sunt eu cu capul,am baut si juma de bere,dar totusi... ![]() ![]() ![]() MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
Nu m-am suparat,de ce sa ma supar?
Te-as ajuta,dar n-am! As ajuta toti oamenii bolnavi-copii,batrani. Am dat si io pe ici pe colo cat am putut ! Mai mult nu pot ! Nu am de unde! Io am salar de mizerie,Adi ce mai aduce bani acasa,dar ne trebuiesc multe !
Gabriela