Prietenie la plesneala - sex,bascalie&rock'n'roll

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

COANA MARE OFTICOASA SI CIUDOASA SI...GRASA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

mishule,n-o mai da cotita,ia zi maine cu ce ne trattezi,asa de ziua ta?

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1
Io dorm in pate,bre !

Unde dormi soro? In pate? De gisca sau de curcan?
Lasa-ma sa ghicesc: de curcan...cu epoleti...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

da' mey,numai Adutzu meu poarta epoleti,al tau poarta ciorapi de dama!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui umflatel

sarut mana,doar ce citisem...e medicul lui mihaita..care si-a deschis alta clinica....

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Ma gindeam sa citesti repede pina nu inchid subiectul pe motiv de reclama (care cam este )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Azi am rezistat kurei de slabire ...2mere,2organe din tochitura,1kil de ceai si cateva seminte ... acu' cand vine al meu, il mananc cu tot cu oo, la ce fuame mie

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

COANA MARE OFTICOASA SI CIUDOASA SI...GRASA

lasa shuncile mele.Zi repede cu ce ma tratezi maine,ca e ziua ta !
Ha? aud?
bey,mie sa nu-mi vii c-un piscot ca dimineata nu mai mananc acasa nici ciorba si nici friptura,clar?
Poate ma tii flamnda ca ti rup!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Azi am rezistat kurei de slabire ...2mere,2organe din tochitura,1kil de ceai si cateva seminte ... acu' cand vine al meu, il mananc cu tot cu oo, la ce fuame mie

inca mai traiesti la asemenea meniu?pai io muream de la primul mar! Moama ,azi am mancat de 5 ori si acum bag a 6-a oara!

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

acu' la stiri...cica unu' s-a scaldat in fantana unui mall...cand l-au intrebat politistii de ce face baie ,le-a replicat"scrie undeva scaldatul interzis"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

gabriello,mi-ai ramas datoare cu un raspuns,da'vad ca-mi dai ignore....ia zi daca nu-i dai lui kay banii,mi-i dai mie?

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Buey,ia explicati-mi voi mie,adunatura de distrabalati,cum naiba mancati juma' de sambure de mar pe zi,beti tone de ceai si sunteti grase?
Buey,ce reteta aveti voi,in pana mea?
Ca io mananc parca da foametea in 2 zile si nu pun un gram !

Gabriela

Mergi la inceput