Prietenie la plesneala - sex,bascalie&rock'n'roll
Raspunsuri - Pagina 15
gabriella1 spune:
Unde-i Tantza?Da' Cadana ?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriella1 Ia vezi acolo nu gasesti vreun copil de-al strazii? adu-l aici ca-l impart cu Coana closca ! |
Bey io nu impart kupilu cu nimeni, clar? si sa nu-mi faci odrasla "copilu' strazii" ca te'nvinetzesc, auzi?

kari ala e consortu' meu. Nu l-ai vazut pe Guestus? Mama Omida sa se marite cu ala

kokiy chiar ca seamana

umflatel dupa ce ca esti mahalagioaica, agramata si grasa, mai esti si alcoolica soro?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
Bey io nu impart kupilu cu nimeni, clar? si sa nu-mi faci odrasla "copilu' strazii" ca te'nvinetzesc, auzi? ![]() kari ala e consortu' meu. Nu l-ai vazut pe Guestus? Mama Omida sa se marite cu ala ![]() kokiy chiar ca seamana ![]() umflatel dupa ce ca esti mahalagioaica, agramata si grasa, mai esti si alcoolica soro? ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
mey,io cand ti-oi lichi una peste falci uiti ca tre' sa ma invinetesti!
Pai' ce,io ti l-am facut al strazii? Io dorm in pate,bre !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
mihaela77O spune:
Bey io nu impart kupilu cu nimeni, clar? si sa nu-mi faci odrasla "copilu' strazii" ca te'nvinetzesc, auzi? ![]() kari ala e consortu' meu. Nu l-ai vazut pe Guestus? Mama Omida sa se marite cu ala ![]() kokiy chiar ca seamana ![]() umflatel dupa ce ca esti mahalagioaica, agramata si grasa, mai esti si alcoolica soro? ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
m-ai prins...!

,bai am ras cu lacrimi..nimeni nu m-a mai complimentat in halul asta!MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
misha71 spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 Io dorm in pate,bre ! |
Unde dormi soro?
In pate?
De gisca sau de curcan?Lasa-ma sa ghicesc: de curcan...cu epoleti...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
| citat din mesajul lui umflatel m-ai prins...! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ,bai am ras cu lacrimi..nimeni nu m-a mai complimentat in halul asta! |
Cu placere

rhoneea spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui kariguld
mai, am ras cu lacrimi!!! ala n-o fii guestus? ca prea seamana..... ![]() Kari " "Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"! Bernard Shaw |
El e sigur! Cand era tanar
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

*Miracolul nostru*

misha71 spune:
umflatel uita-te AICI!
rhoneea 
gabriella1 spune:
Unde dormi soro? In pate? De gisca sau de curcan?Lasa-ma sa ghicesc: de curcan...cu epoleti... ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |

Gabriela
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui misha71 umflatel uita-te AICI! rhoneea ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
sarut mana,doar ce citisem...e medicul lui mihaita..care si-a deschis alta clinica....
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

da ma duc la vara, parol!
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)