Sa sune odataaaaaaaaaaaa telefonu!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Am bagat-o in club ca "proba eliminatorie"! Cine nu face ca ea, nu intra!
Doamne, mare e gradina Ta!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Am bagat-o in club ca "proba eliminatorie"! Cine nu face ca ea, nu intra!
Doamne, mare e gradina Ta!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Bai, da' la noi e club de nebune sau de actorie?

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

ti se pare cumva ca ASTA joaca teatru???? Io bag mina in foc ca e nebuna cu acte in regula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Am vazut si noi in seara asta faza, au dat-o si olandezii pe RTL4 la emisiunea RTL Boulevard si ne-am dus cu gindul la expresia "Mare ti-e gradina Doamne si....." continuarea sigur o stiti!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Eu va intreb daca mai jos de atat se poate merge ??? Facem un top?

http://video.aol.com/video-detail/fernando-de-la-caransebes-remix-cronica-carcotasilor/2229679313

Se pare ca exista spectatori pt asemenea emisiuni !

Sibylle

Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Uitati si o reclama faina

http://video.aol.com/video-detail/reclama-rom-ft-fernando-de-la-caransebes/1068505988/?icid=VIDURVENT05

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Eu va intreb daca mai jos de atat se poate merge ??? Facem un top?

http://video.aol.com/video-detail/fernando-de-la-caransebes-remix-cronica-carcotasilor/2229679313

Se pare ca exista spectatori pt asemenea emisiuni !

Sibylle

Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

asta danseaza sau face oua ? Vai de steaua lui! De unde l-or fi scos si pe asta?

Chiar ca "senzatii tari, romanesti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Si? A sunat telefonul ala pana la urma? Cred ca nu. N-a sunat nimeni de frica ei.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

va dati seama ce face asta cu partenerul ei...'Vreau sa am un orgasm acuuuuum!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Si unii sunt platiti sa faca astfel de crize?

Monica 29+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput