Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

olivia off sanatate si odihna placuta ...inteleg cum e am trecut si noi printr.o faza asemanatoare si stu cum e eu num-am putut opri din trevurat vreo 15 min groaznic ...numai bine draga mea
Delia_alx bine ai venit la scutece sa fiti sanatoase si voioase

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Nimik, ii trece de la sine in cateva minute.

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Fetelor, voi ce la dati bebeilor cand sughita?

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Elilov asa, ca uitasem ...face si balonase! Pupa mama pe el de puiut mic si scump, ca-mi vine sa-l pap tot cu gurita lui aia dulce cu tot, la ce frumos zambeste si ce dulce gangureste!
Mav asa si noi. Daca indraznesc sa-i mai dau tzatza dupa ce a mancat deja, pe motiv ca sughita, iese cu scandal rau de tot!. Iar David o lua fara probleme..fericit ca-i dau iar..

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

bertha si amalia si noi intram la balosi...si pe deasupra mai facem si balonase...vb aia face si bulbuci
mav 'dar se pune si pe urlaaaat.... ca-l jignesc cu tzatza..'

si de

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Mav..inseamna ca atunci cand deschide gura (plans, ras, cascat) i se stramba gurita in partea dreapta, buza de jos...E vizibil...Mie nu mi se pare deloc ca s-ar fi tras in doua luni.CA ma tot intreaba dr. de familie.Ar trebui sa se uite ea mai atent.Sa vedeti ce fac deseara cu ea.
Spuneti-mi si mie ca nu mai stiu exact de la Codrin regulile la vaccinare:
- supozitor algocalmin preventiv pentru febra,
- nu are voie sa manance 2 ore, doar lichide,
- sa nu faca baie in ziua vaccinului
- nu are voie tratament injectabil o luna
Astea sunt?

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

Mergi la inceput

Olivia te cred ca te-ai speriat! E greu cu astia mici, trecem uneori prin tot felul de spaime... Nu strici dispozitia la nimeni, asa ca hai aici cu noi sa-ti treaca sperietura!

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Offf azi sunt zombie

Aseara am vazut si eu ce inseamna sperietura ingrozitoare Dupa baita, cand sa incep masajul deodata am vazut ca se sufoca si nu mai poate trage aer deloc, am crezut ca-l pierdem l-am pus rapid pe mana cu fata in jos si l-am batut pe spate, a inceput sa planga si si-a revenit, cred ca i-a intrat vreo picatura de apa in gurita sau in nas. Doamne ce cumplit, mi s-au inmuiat picioarele tremuram toata si jumate de ora dupa aceea nu m-am putut orpi din plans, a plans si el saracutul ca s-a speriat. Nu va spun ca toata noaptea am stat si i-am ascultat respiratia iar cat am atipit, si atunci ierpureste am avut numai cosmaruri...va dati seama in ce hal sunt azi, nici nu mai intru ca va stric dispozitia. Sper sa-mi revin cat mai curand, deocamdata inca sunt speriata.

Va pup.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Lucrusoare bebe

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Oti, nici Rebeca nu s-ar trezi daca as dormi cu ea in pat, sunt convinsa....doar ca ea are camera ei, unde doarme singura de la 3 luni, si nu am de gand sa schimb asta acuma, nici gand!

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Lauramiron, mi s-a trezit Ana de dimineata la 4 cand sugea Elisa, dar in general nu se trezeste desi dormim toate trei in aceeasi camera, ba uneori iau bb in pat, dorm intre fete .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Lorellay cu vaccinul astea au fost regulile si la noi..doar ca faza cu mancatul dupa a picat de data asta, pentru ca nu i-a mai administrat antipolio sub forma de picaturi, ci injectabil. Deci l-am putut alapta chiar inainte de a pleca de la policlinica..ma rog, am incercat, ca urla si n-a vrut..

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Mav..inseamna ca atunci cand deschide gura (plans, ras, cascat) i se stramba gurita in partea dreapta, buza de jos...E vizibil...Mie nu mi se pare deloc ca s-ar fi tras in doua luni.CA ma tot intreaba dr. de familie.Ar trebui sa se uite ea mai atent.Sa vedeti ce fac deseara cu ea.
Spuneti-mi si mie ca nu mai stiu exact de la Codrin regulile la vaccinare:
- supozitor algocalmin preventiv pentru febra,
- nu are voie sa manance 2 ore, doar lichide,
- sa nu faca baie in ziua vaccinului
- nu are voie tratament injectabil o luna
Astea sunt?

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

brie am vazut si eu pozele cu fetita ce colacei frumosi are iti vine sa o papi
iza

si de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Lamaia e acida, dupa cum sunt citricele, iar ceea ce nu inteleg de ce unii pediatrii recomanda asta (o prietena ii dadea copilului 2 picaturi de lamaie ca asa ii spusese pediatra si asta mi-a spus si ea mie. In nici un caz lamaie...pe langa faptul ca sucul acela e acid, se poate constipa si poate avea arsuri si dureri de burtica. So...NO WAY!!!

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Multumesc pentru raspunsuri!

Olivia imi pare rau ca ai trecut printr-o astfel de experienta. Am patit-o si eu cu Stefanut. Sper sa nu mai ai parte de astfel de momente.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput