Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ihotu72 spune:

Puiul meu Alex s-a nascut cu 3350 g si 52 cm si are acum(am fost ieri la dr)6000 g si 57 cm.Dr a spus ca e o crestere ideala.

Geanina mami de Anca si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mai, a mea e cea mai mica din gasca? la o luna avea 3500g, nascuta la 3100, scazuta pana la 2850. mie mi se pare ok, pediatrei si asistentei de la asociatie la fel, da cand va aud cu kilu si in prima luna si cu "limita inferioara" ma intreb si eu ca omu daca numa a mea e asa mica.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

la noi fetele dorm impreuna in aceeasi camera. brianna pana acum se trezea noaptea si tzusht la noi in dormitor direct intre noi. de cand e si sora ei nu s-a mai intamplat asta.

fetelor am si eu doua nelamuriri:1. daca lamaie nu e voie ca e acid pt stomacel, de ce prima data se introduce sucul de fructe din mere si treptat apoi din portocale? eu am auzit ca decat suc de mere mai bine de grapfruit!!

2. daca dau lapte atunci cand bebele doarme in patut (inclinat la 30 grade) cica ar fi interzis ca poate ca lichidul sa se scurga in urechea interna!!

voi stiti ceva?

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.11.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Eu stiu doar de baie si de injectii. Eu nu i-am dat medicamente preventiv la nici un vaccin, iar treaba cu mancarea si lichidele acuma o aud prima data...

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Spuneti-mi si mie ca nu mai stiu exact de la Codrin regulile la vaccinare:
- supozitor algocalmin preventiv pentru febra,
- nu are voie sa manance 2 ore, doar lichide,
- sa nu faca baie in ziua vaccinului
- nu are voie tratament injectabil o luna
Astea sunt?

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Am uitat sa va spun ca ieri am fost la dr, masurat, cantarit, tot tacamul. Ne prezentam asa: 4700g (3200 la nastere, 3000 dupa scaderea fiziologica, 1 kg in prima luna, 700 g in a 2-a) si 57 cm (de la 50 la nastere). A zis dr ca-i ok, ca e la limita inferioara, dar e bine. N-am inteles de ce e la limita inferioara, eu as fi zis ca-i pe medie. Nu conteaza, eu sunt multumita.

Hai ca de azi-dimineata ma chinui sa incarc niste poze pe webshots si merge ca naiba. Am renuntat la multe poze pe care vroiam sa le pun. Puteti sa le vedeti, cu cercei si fara, aici

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Ce grasunica frumoasa avem ! O printesa cu cercei!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

La fel procedam si noi cu Rebeca, stie foarte bine ca stam cu ea doar pana adoarme, si stie ca noaptea cand se trezeste vine mami sau tati si la fel, sta cu ea pana adoarme.....oricum tot se trezeste
Ma tot incurajez ca mai creste si nu se va mai trezi, insa incep sa-mi pierd speranta...plus ca vine sta mica din urma si o luam de la capat

Citat:
citat din mesajul lui mav

eu ii spun lui sebi ca stau cu el pana adoarme si apoi plec sau daca doreste sa adoarma cu noi in pat, il avertizez ca dupa ce adoarme, il va duce ta-su la el in camera, asa nu se mai 'sperie' daca se trezeste singur sau in alta parte decat unde s-a culcat...
...de trezit peste noapte oricum se trezeste... de cele mai multe ori se culca tot la el in pat, dar se mai baga si intre noi... depinde de dispozitie.
chestia este ca noi il acceptam, nu vrem sa se simta respins....

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

bertha si mie tot poza cu tine imi place cel mai mult...vb aia are mama o fetita frumoasaaaa,, frumoasaaaa foc
brie eu nush nimic cu alea 30 de grade mi se pare total eronat...cand ii dai sa suga cu tine in pat culcata nu 30 de grade sunt....nu , nu cred ca e adev...vb aia au mai crescut oamneii copii cu bb-i culcati in pat la masa si nu au mai patit nimic...cat priveste sucurile habar nu am voi investiga, oricum mai e pana la diversificare

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Bertha tare frumusica e Ioana, o bombonica si ce frumos radeeeee.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Ginye, Amalia, Eli

Eli, ha, ha, exact asa-i cant, dar numai cand nu-i Darius, ma gandesc sa nu-i para si lui rau, poate i se pare stiu-eu-cum. Nu stii niciodata exact ce-i in capul lor.

Alra, ai vazut ca si eu m-am mirat ca mi-a zis ca-i la limita inferioara. E drept ca Darius avea 6 kg la varsta asta, da' fiecare cu ritmul lui...fata e bine, vioaie, cu buculite si pulpite, repet, io-s multumita. Bine ca nu ne-a recomandat lapte praf.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Bertha tare frumusica e Ioana, o bombonica si ce frumos radeeeee.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Daaaaaaa, ca o baba stirba

poze

Mergi la inceput