Mamici cu 2 pitici (4)
Raspunsuri - Pagina 11
monicabo spune:
Doniro, multumesc
M-am uitatpe pozele voastre, ce coplilasi frumosi ai!
Ce a crescut Victor, parca ieri il nascusei, si te intrebam eu cum e cu 2 la diferenta mica etc etc...
ACum suntem noi cum erati voi pe anul trecut
Pupici la toate fetele.
Ana, da, asa e cu ziua de nastere cnad pica in vacanta...na, na-i cum sa programezi concepera copilului... La noi, Andreea e nascuta in iulie, deci va fi vacanta de ziua ei, si de accea i-am pus nume de sfant care sa pice in timpul gradi/scolii.
Ana Maria, nascuta in noiembrie, are ziua de sfant in vacanta![]()
Ca idee, daca e vacanta la gradi, poate puteti organiza ceva acasa cu colegii lui...n-or pleca toti deodata in vacante. Nu ar merge asa?
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
valentina_22 spune:
Claudia, sanatate multa si insanatosire grabnica lui Stefanut! Sunt urate virozele astea!
multi,sa treceti repede si peste asta!
Antibioticul il dai cu Biotics? Eu asa il dau Alexandrei ca sa nu-i atace flora intestinala si dupa un tratamant cu antibiotic, incerc sa-i dau cat mai multe fructe si legume crude(e lesinata dupa morcovi, telina si ardei gras).Mai demult mi-a spus un pediatru ca antibioticele distrug vitaminele.
Ana, este o idee buna sa-i organizezi o mimi petrecere, impreuna cu colegii. Noi avem noroc, ziua de nastere a Alexandrei este in februarie si stiu cat de mult asteapta petrecerea de la gradinita. Totusi gaseste o modalitate sa-l faci sa inteleaga ca nu este ziua lui de nastere, ci este pentru implinirea celor 4 ani si jumatate, ca sa nu fie derutat atunci cand intr-adevar va fi ziua lui de nastere! Sau poti sa-i spui ca i-ai organizat petrecerea ca rasplata pentru ca este un copil cuminte si ascultator. Poate iti dau fetele , alte idei!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank"> Clipe de viata 2008
julax spune:
Amalia,am vazut pozele,dar mi-a placut in mod deosebit cea cu,,Aventurile lui habarnam,,(e una din cartile preferate ale sotului,din copilarie),cel mc era captrat in totaliatte si cel mare superdulce
Cami,sa inteleg ca se poate mai rau cu kk
Ana,cred si eu ca ai putea sa-i serbezi ziua de nastere dupa vacanta,motivand ca vroiai sa participe toti colegii la aniversare,si ca ,daca a picat in vacanta ,nu aveai cum sa o sarbatoresti atunci cu titi copiii,asa ca,intelegi tu.Scuze daca nu am fost foarte coerenta,dar a apucat-o o maraiala pe Ioana si ma bruiaza
Crengu,merci oricum
Plec sa pregatesc pranzul lui Alex.Revin mai tarziuIulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
rromanitza spune:
Salve mamici!
Uite si noi am trecut pe aici asa sa nu ne uitati...
Claudia, cred ca o sa iti lipseasca bolile copiilor atunci cand vor fi sanatosi!(glumesc) Dar la cate ai avut de tras in ultimul timp....
Acum Ca e mama ta acolo sper ca va fi mai bine, si sper ca va intelegeti cu ea altfel decat cu soacra....
Sanatate multa La Stefanel si pupici Luciei! 
Cami, la noi in Bucuresti este o mare problema: nu ninge!!! Si unde mai pui ca Dvd a primit de la mosul o saniuta de toata frumusetea, iar daca nu va ninge pana plecam noi in Thailanda va ramane biata de ea virgina!!! Au facut cei de la primarie o partie cu zapada artificiala dar la cat este de aglomerata mai bine stai acasa si t dai cu sania p covor.... Sanatate multa si sa stii ca si noi cunoastem dorul de tara asa ca toate celalalte care suntem plecate p aiurea! 
Pe la noi, una calda una rece...Bb are 4,150kg, si 56 cm...Dar aseara m-am cam speriat ca mi-a facut un kk mucilaginos...am sunat pediatra si mi-a dat Biotix Baby care regleaza mucoasa stomacelului...Poate am mancat eu ceva aiurea, ca lui ii dau doar san...ca de, acum nu ma iam rani ![]()
Dvd este mai bine dar am o retinere cand ma gandesc la polipii lui....sa il operez sau nu? La orl dr a spus ca ar fi bine sa il operez cand va merge la scoala dar cine stie peste ce dau in Thailanda peste ce virusi....

Gata va pup, ca iar ma incearca o durere de cap ciudata....parca ma doare si in spatele ochilor undeva.....
Dana, mami de
David-Cristian din 9.11.2004,
Lucas-Alexandru din 12.12.2008
sanziana27 spune:
Mai trec si eu cand am timp pe aici....
Ana maica mea e profesoara si intr-un timp copii isi tineau ziua la scoala (la sfarsitul fiecarei luni, cei nascuti in luna respectiva), ei, erau si copii cu data de nastere in vacanta si o tineau in ultima zi de scoala, inaintea fiecarei vacante...deci se cuplau ei cumva si nu ramaneau nesarbatoriti)
Iulia noi abia acum renuntam la pempers, dar si la noi ca la Cami Dragos s-a prins ca daca striga "kk-pisu oitza" sar ca la foc, asa ca....minciunica ma mai pacaleste, dar mai nou isi da si singur panatalonii jos si se aseaza, mai ales pe olita tip scaunel, dar....vrea sa duca singur continutul si...

Claudia multa sanatate copiilor si tie putere!
Toanyalex felicitari pt baietelul voinic!
Crengu tu ai si fata si baiat, dar eu va trebui sa ma port cu manusi....cu 2 nurori ![]()
Noi suntem bine, eu toata ziua cu iezii, vad ca se incalzeste si la noi, sa putem iesii, ca de hibernare m-am cam saturat. Sotul apare si el seara la final de editie, dar asta e....ce ne faceam daca nu era el cu finantele lunile astea, ca eu inca nu am primit banii pt CIC.
David doarme tot mai mult noptile, adica si-a scos si suptul de la 3-4, acum se trezeste doar pe la 6, suge si doarme pana pe la 8, daca nu l-ar trezi Dragos![]()
Dragos are zile si zile, ma refer la cumintenie
e gelos, nu-i lasa jucarii lui David, aseara eram singura cu ei si a inceput:
mac-mac dados, eul dados, migea dados adica toate jucariile care erau in patut la David sa i le dau....of, of...pana se insoara cred ca-i mai greu ![]()
va pup pe toate 

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David
crengu75 spune:
Stiu Sanziana ca voi avea parte si eu de o nora...candva.
Stiu si sper sa fie totul ....altfel.
eu am avut foarte multi prieteni inainte sa ma marit si eram in relatii foarte bune cu toate mamele. Nu stiu cum ar fi fost daca ma maritam cu altul , cu a carui mama ma intelegeam pe vremea prieteniei.
Dar cu soacra-mea e clara o chestie, de prima data mi-a fost antipatica si apoi , cu timpul mi-am dat seama ca nu o pot suporta deloc, oricat m-as stradui sa nu o bag in seama. Are un stil ....nu stiu cum sa zic....pare foarte buna, dedicata, dar face in asa fel incat sa ma calce pe nervi de fiecare data, ori e prea proasta ori e prea calculata, nici in ziua de azi nu am reusit sa-mi dau seama.
In alta ordine de idei, nici eu nu sunt prea maleabila, recunosc, dar ce sa fac daca nu sunt genul care tace si inghite si genul de nora gata sa stea la cafele si la barfe de cum se scoala , ca asta ar fi incantat-o cel mai mult pe ea.
Poate par o zgripturoaica pe aici, ca vad ca multe dintre voi au avut noroc cu soacre bune.
Nu am nimic cu biata femeie decat ca as vrea sa o vad , vorba lui Birlic, "manusi" daca ar fi caine.![]()
Si daca citeste pe aici cineva din orasul meu si o cunoaste, nu am nimic impotriva sa-i transmita ce crede nora-sa despre ea. Sic.
Crengu
de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
valentina_22 spune:
Crengu
iubita. Sa stii ca eu te inteleg perfect. Soacra-mea nu sare departe de a ta. Pe vremea cand eram prietena cu fiul ei toate erau bune si frumoase. Cand am ramas insarcinata, nu eram casatoriti si cand a aflat asta a vazut negru in fata ochilor. Alta in locul ei s-ar fi bucurat sa auda ca va avea un nepot de la singurul ei copil, barbat matur la 28 de ani, dar ea a luat foc imediat. Desi am fost fermi in hotararea nostra si am decis sa ne unim destinele cu sau fara voia ei, nu ne-a fost usor. M-a sunat fara stirea sotului ca sa ma convinga sa fac avort, a recurs la santaj emotional si cand a vazut ca nici asta nu are efect a trecut la amentintari. La starea civila au fost doar ai mei si cativa prieteni foarte apropiati.Pe Alexandra nu a vrut sa o vada decat cand a implinit 3 luni si am fost noi la ea sa o invitam la nunta si la botez. Acum se lauda la toata lumea,ce nepoti are ea si cum ne-a facut ea toata nunta
si ca a facut si a dres. Sincer cu riscul de a-mi atrage acuzele voastre, acesta femeie nu valoreaza in ochii mei nici cat o ceapa degerata, o tolerez doar pentru ca este mama sotului meu, desi imi pune si acum destule bete in roate daca a fost in stare sa-i spuna lui barbate-miu, de ce mai sta cu mine, ca nu am realizat nimic impreuna, eu fiind la acea vreme insarcinata cu Andrei in 7 luni.Singura mea vina a fost ca eram o fata simpla, fara vila doar cu o amarata de garsoniera in care stam si acum cu 2 copii, iar ea se lafaie in apartament!
Na, ca mi-am spus si eu oful la voi!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank"> Clipe de viata 2008
crengu75 spune:
Valentina stai linistita, ca de asta intram si noi pe aici, sa ne varsam ofurile.
Eu nu consider asta barfa, consider o modaliate de a ne descarca de niste stresuri, emotii, sentimente negative. Si din moment ce nu ne cunoastem mi se pare foarte usor sa "dau din casa" ca sa zic asa.
Una e sa povestesti cu prietenele din viata reala , care de multe ori stim noi cum e cu prietenele, si alta e cu prietenele de aici.
Desigur , stiu ca forumul este public si poate citi oricine.
Pentru mine e ca un loc unde ma mai descarc de ce imi prisoseste si de unde ma incarc cu ce am nevoie.![]()
oricum, sotul meu stie ce parere am despre ea, deci e cu acordul lui ca sa zic asa, care e total de acord cu mine, dar na.....sunt parintii lui si el trebuie sa-i suporte asa cum sunt. Dar nu si eu.
Crengu
de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
CamiM spune:
Buna dimineata!
Ana pai zic ca e o idee super..
si multumim ca te ocupi de listuta.
Cat priveste ziua .. off eu am fost copilul care nu putea duce niciodata bomboane la scoala ca ambele zile(nastere + nume picau in vacanta)- e greut dar pana la urma o sa prinda ideea, eu zic sa ii arati partea pozitiva: sta acasa de ziua lui, poate sa faca ce vrea , nu are lectii, ii faci party fain, etc.
Crengu imi pare tare rau ca ai neplaceri.Uite un
sa treaca macar o parte din suparare. Si iar zic multumesc DD ca suntem la "ceva" distanta de anumite parti ale familiei..![]()
Off Claudia imi pare tare rau pentru voi ca sunteti iar bolnaviori, multa sanatate si curaj mami

Valentina merci de info
asteptam putin atunci si sa ne trageti iar de manuta cand incepe votarea ca la cat de putin dorm in ultima vreme.. si neuronu' pe care-l mai posed incepe sa ma lase.![]()
Rromanitza atunci va tin pumnii sa apucati sa folositi saniuta..
si multa sanatate dulceilor. cand plecati in Thailanda? 
Sanziana m-ai distrat cu dusul olitei.. uite asta e unul din motivele pentru care am trecut noi repejor la toaleta..acum tragem apa de zor peste tot!! A!! si in fecare magazin in care intram trebuie musai sa mergem la buda..si ce e mai fain e ca d-soara mea comenteaza tare sa auda tot poporu' : Bravo Siasia( asta e ea) si apoi aplauda, dupa care aplauda si pe vecinele de stal pentru "performante" de mai aud uneori chicoteli.. si vad zambete complice cand iesim..![]()
Oana, Dany, Mada cum mai sunteti? Ce mai fac dulceii
nazdravani?
gata ca va zapacesc;
pentru toate si o zi super!
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
sanziana27 spune:
Fetelor nici eu nu consider barfa ci povestim fiecare prin ceea ce trecem, faze care ne raman intiparite in minte.
Eram in CIC cu Dragos si intr-o discutie ii spunem ca noi ne mai dorim un copil si probabil repede, la care ea "ce bine! atunci pe Dragos ni-l dati noua!' Am urat-o in clipa aia si i-am zis" Dvoastra v-ati fi dat unul din copii bunicilor?" "Stiti ca 2 frati crescuti separat nu mai sunt frati,...uneori crescuti impreuna nu se inteleg, dar asa...(asta aluzie directa la relatia dintre copii ei, 2 baieti care nu s-au inteles niciodata)A tacut si a inceput sa ma aprobe ca da.. nu se despart, ca ..., ca....dupa ce-i iesise porumbelul!
De Craciun, la un mic dejun, ei, la noi in vizita..."Daca il mai lasati pe Dragos la noi, ma gandesc sa-l duc cateva ore la gradinita din apropiere 
" Am simtit cum imi creste tensiunea 200...si i-am spus ca cel mai bine ar fi sa nu-si depaseasca atributiile de bunici, iar gradinita nu-i o chestie pe care o facem cateva ore, cand au bunicii chef. Tine de institutionalizarea copilului si decizia parintilor, in niciun caz nu bunicii decid cand, cum si in ce fel! Si am incheiat cu..."nu ma faceti sa spun lucruri pe care nu vreau sa le spun ...."
Ma duc sa schimb pempersoaiele iezilor si sper sa mai am timp azi sa vin la o cafeluta cu voi!
Pentru mine sunteti mana cereasca, daca n-ati fi voi eu cred ca de mult eram un caz din acela care vorbeste singura ![]()
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David