**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (310)**
Raspunsuri - Pagina 7
Bombonicaaaa spune:
La multi ani Dani ,sa cresti mare si sanatos , sa ai noroc in viata si tot binele din lume al tau sa fie !
Bianca sa-ti traiasca baiatul si sa aveti parte numai de bucurii din partea lui .
silvi_2005 spune:
Am terminat si eu cu cumparaturile pentru ziua piticului, i-am luat pentru gradi bomboanele de cadou, 2 tarte si suculete si o "champanie" de suc de mere si accesoriile necesare
a dat cu ochii de farfuriile de carton cu Cars si acum le vrea
l-am lamurit ca sunt pentru copii, sincer cred ca nu intelege inca faza cu ziua lui
. Am luat ceva lumanarele care acasa am vazut ca sunt din alea care se aprind din nou singure
o sa se distreze sigur cu ele.
Ana de France binenteles ca ma bucur ca am luat ceva ce stiu ca mananca, e important sa se distreze un pic acolo ca nu stiu zau cat inteleg ei inca din treaba asta, poate de la 4 ani o s ainteleaga mai multe.Spor la gym
de la noi.
Giova poate stii pe cineva la Bucuresti si comanzi sau poate gasesti ceva la firma de care ai zis. Pot sa iti confirm ca moelul care ti l-am zis eu, cel de la Ikea e 100% diferit de perna obisnuita de burete ca am avut si din aceea, asta revine cumva dupa ce o apesi si are alta textuta ac salteau de latex...e super bunapentru cine prefera asa ceva.
Am uitat sa va zic ca am scris in graba ca am fost miercuri si joi la Bruxelles cu Anda si George
si Mark
a fost super distractie pe pitici care au petrecut 2 zile impreuna, s-au inteles de minune cu mici discutii de la jucarii. Mark are o tona de jucarii si le-a impartit cu mare drag cu Alain care e de 3 ori mai prapadit ca el
a fost o super intalnire, abia asteptam sa ne revedem din nou. Ne-am simtit super bine, sunt niste oameni extraordinari in frunte cu micul Mark .
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Giova spune:

am fost in celalalt cap de oras la Realul de acolo. Cum Marco e racit, nu ne permitem sa mergem cu el in mall ca plange dupa spatiul de joaca.
Acum baietii sunt la chef. Initial s-a dus numai Clau, eu nu aveam chef sa cobor la vecinul de dedesubt, care e si angajatul lui Clau. marco cand a auzit ca se canta LMA a zis ca vrea si el cu tati. asa ca a venit tat-su si l-a luat cu el.
I-am luat vopsele de pictat cu degetele, asa ca s-a distrat putin pe tabla, a pictat in stilul lui...a amestecat toate culorile
.
Ana super ca-i place, bravo lui. marco azi mi-a plans ca vrea la gradi, nu mi-a venit sa cred cand l-am auzit.
Vorbeai de carcei...mi-ai amintit ce ma asteapta, am avut si cu Marco....tare naspa sunt. Oricum, Alex e un dulce, cum a sarit el sa te ajute
.
Silvia super ca ai gasit de toate pt. ziua lui Alain.
sigur gasesc perna dintr-aia, stiu de ce latex vorbesti, e folosit de oamenii care merg in spatiu, asa e si salteaua noastra. am vazut perna la un magazin acum, din latex dintr-ala, la 49 lei, nu mi s-a parut scumpa, doar ca e mica ca si dimensiune:50/30. am vazut ca asa e si cea de la Ikea, pai astea ce le am sunt mai mari, 75/50 cred, oricum o dimensiune asemanatoare.
Super ca ati fost la Bruxelles si v-ati intalnit cu Mark&CO. am vazut in filmulete cate jucarii are tizul si ce cuminte este.
Aseara i-am zis la marco sa vina sa vada bb si mi-am ridicat tricoul. a venit, mi-a pupat burtica si a zis ca nu e bb acolo, e burtica lui mami
. pe urma cand m-am pus in pat, mi-a facut masaj cu crema pe burta....valeu cum se arunca cu mainile in stratul de crema ce l-a pus pe piele....dar e asa dulce....musai sa mai repetam procedeul, mai ales cand va creste burtica si va simti cum misca bebe.
fug sa mananc ca sunt moarta de foame.
_
Gio
13+ si Marco(06.01.2006)
poze
Biancas spune:
Buna seara doamnelor.
Va multumim pt urarile transmise prin sms, mail PM si aici 
.
Noi am terminat distractia, a iesit super bine, copiii s-au distrat de minune pana pe la ora 22 am stat de la ora 17. Dani a picat rupt de oboseala, a cerut cacao cand a venit acasa, l-am spalat rapid la chiuveta ca a fost Spiderman iar acum doarme cu Sandra. S-a bucurat de cadouri dar cel mai mult s-a bucurat de bibicleta cumparata de nasa (prietena mea). A si facut ture pe acolo si e tare, tare incantat. In mare a primit jucarii, haine si bani. Prietenul lui denis i-a adus niste manusi de box cu sac asa ca de maine ne apucam de antrenamente
.
Tortul mi-a iesit mare si buunnnn
, l-am cantarit de curiozitate si a avut
: 4380 g.
http://www.dropshots.com/biancas2#date/2009-01-17/16:10:55
Giova nu au venit nasii, credeam ca se simt si vin pana la urma daca au simtit ca m-am suparat. sau poate ca nu au simtit
. S-au poate ca au simtit dar nu le pasa...altii sunt mai importanti ca ziua finului lor. Sunt foarte hotarata sa rup legatura cu ei definitiv. M-am gandit mult si chiar nu merita sa mai imi fac probleme si ganduri ca am eu destule. Si cum nu pot eu sa tac de felul meu si sa spun ce am de spus
am sa ii spun ca m-a deranjat ca e al doilea an in care nu vine la Ziua lui Dani si cu asta basta. Sanatate lui Marco sa va treaca repede. Si nu mai manca la ore dinastea ca tu o sa plangi dupa aia ca te-ai ingrasat
.
Silvi deci ai fost la shooping azi...foarte bine, se vor distra piticii luni cu tarta si sampanie 
Astery, cum e Razvan?
Irinatunza, frumoasa bucatarie aveti...cu apa si hota care face zgomot
. De acum ii dai Sabinei vasele sa le spele dupa ce mancati
. Unde se pune apa aia? Are ceva rezervor de cati l?
Ana de France,.,,eu stiam ca e calciul lipsa la carcei...poate nu stiu bine. Chiar am sa me interesez pt ca si eu am avut o perioada cand aveam si toata lumea imi spunea ca e de calciu. Am sa ma informez .
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
marchplayer spune:
LA MULTI ANI DANI!!! SA CRESTI MARE SI SA FII SANATOS!!! SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME SI SA FII FERICIT ALATURI DE FAMILIE SI CEI DRAGI TIE!
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
szaboali spune:
La multi ani spiridusilor:
DAVID ANDREI
MARCO
MATEI
ILINCA
DAVID
CLARA
Sa aveti parte de mult noroc si multa sanatate in viata.
Ali
de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)
www.dropshots.com/iarinutza2#" target="_blank">Comorile lu' mama
szaboali spune:
La multi ani Dani!!!
Un ginerica frumos la care ii trimite Iarina un mare
, sa ai parte de o viata minunata.
Ali
de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)
www.dropshots.com/iarinutza2#" target="_blank">Comorile lu' mama
Giova spune:
Neatza!!!
Noi am avut o noapte nasoala. la ora 12 avea 38 febra, nu a mai facut toata noaptea, in schimb s-a trezit plangand si tusind, mai mai ca se ineca de la tuse, sau ii venea sa verse.
S-a trezit la ora 11.30 cu 2 basici in partea interioara a buzelor.
Acum e tot pe duca, vrea iar la vecinul la care a fost aseara. daca s-ar obisnui mai mult cu ei, i-as mai lasa pe post de bone....ce vise am.....
Maine nu cred ca-l duc la gradi, mai degraba la dr. Mai bine il tin acasa sa se faca bine, la gradi sunt multi care tusesc.
Sambata avem si o petrecere, tot unde am facut noi si sper sa fie ok pana atunci.
Bianca lasa draga mea ca la cate kg am as putea sa bag non stop in mine. Iar am slabit la greu, ca si cu marco. sunt convinsa ca nu voi pune mult nici in sarcina asta, toata chestia e sa am grija dupa ce termin cu alaptatul....atunci s-a produs catastrofa la mine.
Bine ca v-ati distrat si s-a simtit bine dani la petrecere. super cadouri!!! si noua ne pare rau ca nu i-am luat bicicleta, musai sa cautam cu 2 roti si ajutatoare. Asta daca voi mai putea la primavara sa fug dupa el si sa-l invat sa se dea pe ea.
Imi pare rau ca nu au venit nasii, bine ca au recompensat ceilalti.
Eu nu le pot zice nimic, atata o duce capul...sau face pe proasta. Nasul se intelege super cu Clau, e si contabilul nostru. eu nu ma mai agit de mult, am vazut cum e si o las asa, n-are rost sa ma complic, doar ca ma asteptam sa fie altfel, doar e o pers. educata si cu multa carte.....cum se zice.
Ali ce mai faceti voi? asa scurt pe la noi?
duminica placuta tuturor.
_
Gio
13+ si Marco(06.01.2006)
poze
Giova spune:
DAVID de gabi!!! sa cresti mare si sanatos, numai bucurii sa aduci parintilor!!!
gabi ce mai faceti voi? ne-ai parasit cu totul, nu mai dai nici un semn de viata.
_
Gio
13+ si Marco(06.01.2006)
poze
cosmi1975 spune:
bianca bolnava ..la pat de ieri..
asadar ma scuzati
DANIIIIIIIIIIIII LA MULTI ANI SI MULT NOROC IN VIATA 

CLARA SA AI PARTE NUMAI DE BUCURI

MARK LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE
VA PUP