**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (310)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

LA MULTI ANI DANI SA TRAIESTI O SUTA SI UN AN, SI MAI MULT DACA SE POATE! SA FII SANATOS, NOROCOS SI BAFTOS LA FETE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata si de la mine la ...hehe acum 3 ani pe vremea asta eram deja in chinuri...pe la 10 mi-a pus medicul perfuzia si la 11.45 l-am nascut pe Dani. Mai e putin pana la ora aia...of of ce a trecut timpul si cum va mai trece pe langa noi....
Multumim frumos de urari

M-a trezit azi dimineata Dani la 7.20 cerand cacao, i-am facut l-am adus in pat cu noi si a baut-o. I-am spus ca azi e ziua lui si l-am pupat si imbratisat si mi-a spus ca azi nu e ziua lui ca ieri a fost . I-am spus ca ii mai fac un tort sa mergem la bile cu prietenii lui si mi-a spus ca ii fac pt Sandra tort? E ziua ei? . Are dreptate copilul ca nu poate avea doua zile de nastere dar mai greu cu explicatul ca ieri i-am tinut ziua cu colegii la gradi ca azi e inchisa gradi. Intrebari de genul " Da cine a inchis gradi? De ce? "...cam la dinastea am raspuns eu in dimineata asta.
Am fost la facultate si mi-a predat proiectul asa ca pana vineri nu mai am examene.
Sandra a vrut neaparat sa ii cumpere cadou din banii ei..nu stiu daca v-am mai spus...i-a cumparat un set de construit (casuta iese), un joc cu culori si forme si un set de carti cu Ben Ten si i l-a dat azi dimineata....a fost mare bucuria pe ei deja le-a desfacut pe toate.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

LA MULTI ANI DANI !!!!!SA CRESTI MARE SI SANATOS SA ADUCI BUCURII PARINTILOR!
Bianca sa va traiasca flacaul si sa il mai sarbatoriti o data !
Giova pai chiar ar trebui sa iti iei perna din aceea, Jean si-a luat de la Ikea din ceva material special de care e f incantat ca e elastica si se adapteaza greutatii, nu e ca cea e burete.Iti dau linkul si de aici ca o arata mai in detaliu, si apoi pe cel de la Bucuresti, unde sunt f prost prezentate dupa parerea mea, sa iti faci o idee, poate o comanzi de pe net de undeva. Daca al meu sot care e mofturos zice ca e cea mai buna pe care a dormit...o fi buna, nu stiu ce sa zic. Asta e ikea Belgia http://www.ikea.com/be/fr/catalog/products/10131595 si aici e la Bucuresti http://ikeaeu.ecweb.is/09/MRO/ e la pozitia 5 si e mult mai ieftina ca aici . Poate te ajuta ca idee, in sarcina si eu am avut asa ceva ca dormeam mereu pe o parte, acumnumai pe burta dorm si nu a putea cu perna ortopedica. si sa iti treaca cat mai repede.
Maraki sanatate multa sa te faci bine cat mai repede.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova la Ikea Romania o gasesti pe pagina 190 vad ca nu se deschide la ea automat, e cam stupid si catalogul ala trece ceva vreme pana gasesti ceva acolo

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna fetele!

Ia uitati ce gospodina am eu in casa , toata ziua ar spala vase.
http://s443.photobucket.com/albums/qq154/Iri_Sabi/?action=view¤t=DSCN1372.flv

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

LA MULTI ANI, DANI!
LA MULTI ANI si celorlalti sarbatoriti, carora nu am apucat sa le urez nimic. Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi, ca asta-i cel mai important.

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

LA MULTI ANI DANI!!! SA CRESTI MARE SI SA FI SANATOS!!!BIANCA SA-TI ADUCA FECIORUL NUMAI BUCURII!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dani baiat frumos si cuminte!!! Sa-ti dea DD tot binele din lume si tot ce-i mai frumos!!!

_
Gio13+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Abia acum am reusit sa intru si eu, am facut mancarica si am dormit cu piticul.
Zapada nu prea este....Marco tuseste si e racit, nu stiu de unde a luat si cand...probabil de la gradi. asta e, sper sa-l pun pe picioare pana luni, daca nu va sta cu mine acasa.

Silvia mersi de link, pacat ca am fost la ikea in Viena, dar sper sa gasesc aici la o fabrica italieneasca, de unde am luat si husa de pat. Si eu am saltea dintr-aia care se modeleaza sub greutatea noastra, a fost super scumpa, dar si-a meritat banii. sper sa fie si perna la fel...eu de mica dorm cu o mana sub perna, cu asta ortopedica nu prea am sanse, cred ca va fi dificila acomodarea.
Ana bafta fratelui tau in sesiune, of doamne...sa se poata concentra. Tinem legatura atunci,.
Maraki insanatosire grabnica, cum te-ai procopsit cu asa ceva?
ma bucur ca lui Angelos i-a iesit testul super bine.
Bianca distractie placuta diseara, sa se distreze piticii si sa primeasca cadouri frumoase.
Foarte frumos gestul Sandrei de a-i cumpara cadou din banii ei lui Dani.
Irinatunza super gagica ta. Mai dar voi aveti bucatarie adevarata? are apa....hota face zgomot, super!!!!
Miha, Cristina, Anasol .

o sambata frumoasa sa aveti.

_
Gio13+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Dani-La multi ani!

Irina- chiar ca gospodina...la asa bucatarie
Bianca-carceii sunt dati de lipsa de magneziu sima tratez de zor sa vedem insa cand se vor cumintii ca nu-i prima data cand patesc asa. Tot din cauza lipsei de mg am si insomniile. Distractie placuta azi!
Silvi- ei o sa se distreze, indiferent de praji
Giova ii place la gimnastica...pana acum intreba in fiecare seara si in fiecare dimineata:Mergem cu trenul?Mergem cu busul la piscina?(ii duce cu autocarul primariei ca e la ceva distanta)...acum s-a mai adaugat o intrebare la pomelnic:Mergem la gym? de obicei isi raspunde singur: Dupa dodo(somn).Sper sa te dezmortesti repede
Florinini -gasirati masina vorbitoare?Spor lainvatat? Ce cursuri faci acum?

Ana- Ma bucur ca ai vb cu noi. Nimeni nu ne paraseste sau poate doar fizic, in rest mama ta va fi mereu alaturi de tine si de fratele tau...Si voi amandoi sunteti puternici.Ii tinem pumnii la examene.

Ma duc sa mai strang pe aici ca maine vine o prietena la noi, iar baietii au plecat sa-si faca de cap prin magazine...am uitat sa va spun. cand am fost sapt trecuta la H&M am vazut niste bluze(vreo 3 modele) cu cars reduse... mai aveu decat de 1-2 ani si 7-8 ani; Cl: intre varstele astea se gasesc fanii...

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput