Escherichia coli (E. colli)

Escherichia coli (E. colli) | Autor: raluca30

Link direct la acest mesaj

As dori mai multe detalii despre E.colli de la persoane care au avut si au scapat de aceasta problema.Eu am avut aceasta problema acum doi ani si am scapat de ea cand am renuntat sa mai port chiloti tanga.Am o prietena care se lupta cu antibiotice si nu reuseste sa scape de E.colli,daca cineva stie alte tratamente sa le impartaseasca aici.Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pt ca si eu sunt posesoare ac brontozaur despre care am citit muuuulte multe mi-am salvat in calc un tratam f bun dat de dr Soare : http://forum.romedic.ro/prod/escherichia_coli,_sarcina_03562.html

Eu iau ciprofloxacin de 500 mg 2/zi (asta era primul pe lista de sensibile din antibiograma si ac mi l-a dat dr pe reteta). Dupa ac antibiotit mi s-a mai prescris 1 ovul de Gynofort (preventiv pt candida vaginala) De la mine putere iau Biotics sa nu-mi stric stomacelul sau sa fac candida si dupa ce termin antib o sa iau 10 zile Uro-Vaxom cum scrie dr Soare. Infectia la mine a fost gasita in urina 150000ufc (cica e o infectie usoara). Sper sa scap de ea repede si sa nu ma chinui luni la rand. Dupa 10 zile de la Uro-Vaxom voi repeta urocultura. Mai vreau sa iau ceva naturist , am citit ca fruntele de cranberry sunt f recomandate (merisor american) si stiu ca la FLP este un gel care are si extract de cranberry.
Succes prietenei tale!!

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

mersi miki pt raspuns,si ea a luat ciprofloxacilina si urinal , a fost bine dupa tratament dar a reaparut dupa o luna...belea cu E.colli asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Ma omorasi. Ei cat i-a iesit valoarea???

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

miki-am intrebat-o pe amica mea despre valori e.colli si mi-a zis ca i-au iesit duble decat e normal,asa i-a explicat dr.ei...nu e in Ro in acest moment(e in Bulgaria),cand se intoarce va cauta alt doctor in speranta un tratament mai bun...ea nu are acces la internet,nici nu se pricepe de fapt sa umble la un pc asa ca eu incerc sa-i spun la telefon ce informatii gasesc pe net...poate o ajuta cu ceva...am citit multe pe net ieri,am ajuns la concluzia ca poti lua de oriunde si oricand aceasta bacterie...probabil cea de a doua infectie a ei este un accident,nu neaparat o recidiva...zic si eu...sper sa scape de ea.Sanatate si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanillina spune:

Buna!
Scriu pentru prima data pe acest forum,dar am citit cu mare atentie pana acum ce se discuta aici.
Acum ma confrunt cu o problema si uite asa, din pacate, incep sa postez si eu ( as fi preferat un alt subiect).
Sunt insarcinata in 34 saptamani si m-am trezit cu o problema: E.coli(infectie urinara).
Cand am vazut rezultatul analizelor am incercat sa dau de doctorul ginecolog si pentru ca nu am reusit (este foarte ocupat) si avand drum la doctorul de familie, i-am aratat lui analizele.Mi-a fost prescris un tratament cu sumetrolim, urinex si nos-pa, pe care le-am luat timp de 8 zile.
Eu am stat cumva linistita ca e ok totul.Dar atunci cand m-am prezentat la ginecolog, mi-a zis ca sumetrolimul nu este recomandat in timpul sarcinii si ca trebuia sa iau zenat si ca exista riscul sa nu ma fi tratat pana la sfarsit.Desigur, mi-a zis si de celelalte riscuri(rupere de membrana si moartea bebelusului ).Si ca nu are cum sa vada daca mai e sau nu E.coli decat dupa 2 saptamani cand va trebui sa repet urocultura .Pana atunci am la ce sa ma gandesc si sa-mi reprosez, dar mai incerc aceasta sansa de a discuta cu voi. Poate e cineva care a trecut prin asta si poate sa-mi dea sfaturi sau idei.

Mergi la inceput