Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

jojo-miha, stiu cum e, si mie abia acum incepe sa imi treaca, si sint racita de la revelion. am avut muci exact ca aia mica, coptura, am consumat tone de servetele. sa vezi cind vomam ce placere, ca aplecam capul si mi se infunda nasul imediat si nu mai puteam respira si aveam senzatia ca ma sufoc. acum este pe trecute.

Vally, si eu sint de acord, si la odiseea trecuta erau trecute.

alinuta, la mine chiar pe bune, cind ma apuca starea aia trebe combatuta cu dulce. si sa crezi in pofte, ca sint...eu intr-o noapte nu puteam sa dorm, ma uitam la tv si mi-a venit brusc pofta de ..tortellini. am crezut ca mor. era duminica spre luni, bantuiam cu sotul pe net sa cautam reustaurante non-stop. nu am gasit si nu m-am simtit bine, aveam pulsul f mare si ma lua cu transpiratii si cu greu am inceput sa ma gindesc la cu totul altceva si sa ma conving sa am rabdare ca voi minca a doua zi! am linga mine la servici niste restaurante bune si am mincat, mi s-au parut de vis...
cu cealalta pofta,...sint pe invers
asta din cauza ca sint asa gretoasa, orice miros imi provoaca repulsie, chiar si mirosul de sapun sau de crema sau aftershave; pt mine este un chin sa fac si baie, mai ales cind ma spal pe cap, mirosul apa+sampon ma face sa vomit. si ma spal la fiecare a doua zi..

Patricia s10 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Patricia- chiar m-ai pus pe ganduri cu poftele de graviduta. Am sa-i arat mesajul tau sotului meu din doua motive: 1. sa stie cum sa reactioneze cand vreodata mi se face pofta de capsuni in timpul noptii..si 2. sa se considere fericit si binecuvantat cu asa sotie, care-l asteapta acasa, cuminte, gravida si...fierbinte.

Pup gravidutele...ma duc sa ma pregatesc de o seara conjugala

Alinutza 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

mie duminica seara in timp ce ma uitam la un film si unde a fost o scena cu pizza fierbinte si cu peperoni,adica cum imi place mie (si nu mai mancasem demult) am inceput sa plua in gura la propriu...dar nu am bagat in seama si m-am culcat;luni dimineata aveam herpesul...deci nu e de gluma cu poftele
eu poftesc in general la sarat,acru mai putin (doar la muraturi la saramura,dulce si mai putin...

vally 9+

Mergi la inceput

alinuta, sotul tau e un norocos
eu nu am sa ii arat mesajul tau sotului meupe mine ma vede mereu cu o moaca ingretosata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Uliiasi: mie dr.meu mi-a scris pe lista de analize ca triplul test se face intre 14-21 s,deci in 18 s e foarte bine.Si eu tot 18 s o sa am cand il voi face,pe 29 ianuarie.

Andreiutasg: si eu sunt la dr.Rotaru, Elias. Mai sunt si Ayda_m si parca si Elenada.

Nusy 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna din nou !

In legatura cu propunerea de a avea pe prima pagina numele doctorului si spitalului, eu sunt sub observatie la dna doctor Anca Gherasie si voi naste la CFR2. A, si DPN s-a schimbat, mai nou este 6 iulie, daca vreti s-o schimbati si pe asta, va rog...

In legatura cu...legaturile conjugale, eu experimentam niste dureri in uter cand ajungeam la....apogeu si mi-a zis dr ca alea sunt contractii si ar fi bine daca as putea sa raresc respectivele momente. Ma rog, eu personal ma gandeam sa nu renunt de tot, ci sa ma abtin sa ma ajung tot timpul la...stiti voi ce, e bine si asa, decat deloc. Pe mine m-au speriat putin durerile alea, ma gandeam la bebe care poate ca era cam zguduit saracul.
Scuze pentru detalii, mi-a fost greu sa-i explic si dnei doctor....dar mai bine ca i-am zis, ca de-acum o sa ma mai cumintesc...

Hug!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Patricia, puiutii mei prefera portocala. Nu mananc mai mult dulce decat de obicei, adica chiar putin, dar nici nu ma dau in vant dupa acrituri. A, si ciorba e preferata.
Legat de sex, noi inca nimic. Nu am chef, si m-am speriat cu sangerarile. Dr. a zis ok daca nu mai sangerez si obligatoriu cu prezervativ. Nu l-am folosit de 10 ani, oare mai stiu cum e?
Cica sperma contine nu stiu ce substante care produc contractii uterului.

cu

Mergi la inceput

eu sint la Dr. Hadid/Medicover/Filantropia

Moni, m-am jucat cu niste site-uri de baby gender predictions si am vaut ca fetele prefera portocale.

Asa stiam si eu, ca e bine cu prezervativ.
eu am facut inainte sa nasc cu vreo 3 zile ca stiam ca declanseaza nasterea si asa a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roco1617 spune:

Sunt la birou si am o pauza ma uit mereu la discutiile voastre .
Aici la Londra sistemul medical mi saparut straniu .Astazi am fost la doctorul de familie (GP)care mi-a confirmat sarcina 7+ si mi-a prescris acid folicpt urmatoarele 3 luni .Ce stiti despre acest medicament ?
Voua in Tara va prescris doctorul asa ceva ?
Sunt confuza putin .....
Dupa aceasta vizita la doctor mi-a dat o trimitere la moasa la un spital .
As vrea si eu sa stiu cind voi pute efectua o ecografie la cite saptamini ?
Sau ce alte teste trebuie sa fac ?

Multumesc ,
Roxana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

si mie imi plac fructele,mai ales portocalele

cam urata faza cu prezervativul naspa

vally 9+

Mergi la inceput