Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 4

elenada spune:
Moniland am facut un eco foarte scurt. Nu mi-a dat detalii despre dimensiuni asa ca nu sti cat de mari erau. dar cel care se juca era ca un gandacel intors cu picioarele in sus. asa se agita.
Luni o sa avem parte de detalii.
pupici la burtici
elena +11
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

vally spune:
am reusit sa ma programez si eu la Dr Iosup pt prima eco morfologica la 14s pe 17.02.09
triplu test nu as face nici eu; in primul rand nu am inca 30 ani si in al-2-lea rand nu am pe nimeni in familie cu sindromul Down...
legat de herpes: avand in vedere ca este la gura nu afecteaza bebeul,dar crema Aciclovir nu este recomandata mai ales in primul trimestru de sarcina asa ca mi-am luat plasturi transparenti Compeed;acum sper sa-mi treaca repede
"burticilor",ati vrea ca pe langa DN,UM si DPN sa apara si Dr si spitalul la care ne urmarim fiecare sarcina? nu va suparati pe mine,da
vally 9+

jojo_miha spune:
Am reaparut si noi,am zis ca turbez de durerea de cap,nu am fost atat de racita in viata mea.Ceea ce pot sa recomand si chiar face minuni pt tuse-siropul de patlagina.Nu doresc nimanuit sa treaca prin ce-am trecut eu.Azi respir si eu chiar daca incep sa ma infund iar.Sambata ma duc sa-l vad pe bebe si ma rog din toata inima sa fie bine.
Am vazut ca au aparut fete noi,bine ati venit !
Eu triplu test am facut la Teodora pt linistea mea si voi face si acum.
Pt constipatie si eu recomand iaurt din frigider,azi am baut un pahar ca ma aredea stomacul si in urmatoarea jumatate de ora eram la toaleta .Mai stiam de un pahar de apa calduta tot pe stomacul gol.
Diana eram curioasa ,nu ca as avea nevoie eu de medic si prietena mea e ok acum.
Fug in pat ca deja am obosit.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 10+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

alinutza78 spune:
elenada- ma bucur ca nu a fost nimic si ca bebeii sunt bine...ce sperietura trebuie sa fi tras...
Patricia- pai eu am pofta de dulce de aiurea...ca nu experimentez greturi...si sincer nici nu prea cred in poftele de sarcina...dar acum trisez la greu si il vrajesc pe barbata;miu ca tre' neaparat sa mananc ciucalata, ca cere bebelu'...si el crede saracu'
vally- si eu sunt de acord sa fie trecute in listuta medicul si clinica/spitalul..
auziti..si o intrebare mai indiscreta...dar nu ma pot abtine...voi cum stati cu pofta de
??? Adica e ok daca nu ai interdictie de la medic si te simti ok...sa te desfasori in voia cea buna? ca eu ma simt extrem de...dornica
(scuze ptr detalii)chiar daca la carti scrie ca in primul trimestru, gravidutei ii scade libidoul.
Alinutza 10+

vally spune:
Alinutza si noi avem chef de ,dar dr ne-a zis sa asteptam sa treca primul trimestru si dupa aia sa vezi...
pai incep eu????
Dr Dan Tutunaru - Spital Elias
vally 9+

jojo_miha spune:
Am uitat sa zic ca si eu am herpes la gura insa e de la boala insa il las in pace.
Alinutza78 daca sarcina e ok,fa-ti de cap,bebe e protejat bine.Eu nu stiam ca sunt gravida si tare ne-am mai facut de cap ,am ciclu neregulat insa acum cu mare grija si pana sa aflu ...si n-am mai patit nimic atunci.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 10+

alinutza78 spune:
vally- pot sa intreb de ce v-a sfatuit sa asteptati sa treaca primul trimestru?
Urmez eu:
Dr. Dincaref Luiza - Clinica Medlife (si am inteles ca e si medic la Municipal)
Alinutza 10+

roco1617 spune:
Buna la toata lumea ,
Ma numesc Roxana si sunt noua aici .
Sunteti toate niste dragute ........Am aflat de curind ca sunt insarcinata si voi fi o mamica de august .
Nu stiu cum sa accesez forumul vostru sa luam legatura .
Am 33 ani DN 16/01/1976 .
In prezent sunt la Londra si as vrea sa iau legatura cu o viitoare mamica de aici din Londra .
Este prima sarcina mult asteptata si as dori cit mai multe sfaturi de la voi .
Cu multumiri Roxana

jojo_miha spune:
DR.Torok -Spitalul Judetean C-ta
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 11+

vally spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinutza78 vally- pot sa intreb de ce v-a sfatuit sa asteptati sa treaca primul trimestru? ![]() Alinutza ![]() |
noi am obtinut sarcina prin Fiv si dr zice ca exista riscuri ridicate de pierdere a sarcinii

vally