Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 23
uliiasi spune:
Buna dimineata la zmeurici!
Nu intra omu o zi pe forum si deja tre sa stea o ora sa recupereze... ![]()
Ce-mi place ca ne-am adunat aici din toate partile lumii, e minunat, parca suntem asa de aproape totusi
.
Eu maine intru in 15 saptamani si bineinteles ca stau cu stress ca inca nu-l simt pe bebe, plus ca burtica spre dimineata cand sunt relaxata si intinsa in pat parca nici nu exista. Daca ma ridic in picioare si stau cu burta relaxata, se vede intr-adevar ca e umflata. Dar daca imi sug burta si-mi incordez abdomenu, din nou parca nu se vede nimic. Cele care sunt la a doua sarcina cred ca nu mai aveti paranoia din asta, cred ca stiti exact cum trebuie sa arate si cand, nu?
Eu ma duc la eco abia peste vreo 3 saptamani, a doua sapt din februarie...sa vad eu cum imi pastrez calmul pana atunci...
Acum ma relaxez, mi-am facut o cafeluta (sa aiba sotul de ce sa ma certe cand se trezeste, ca el nu ma lasa sa beau cafea, i-am explicat de o mie de ori ca am voie...dar na...grija excesiva) si-mi petrec timpul cu voi. 
Voi l-ati simtit pe bebe? Cam cand ar trebui sa se faca simtit? Am citit pe net ca in prima sarcina poti sa ajungi si pe la sapt 20 si sa nu-l simti....
Va pupacesc pe toate si va doresc o duminica minunata! Eu planuiesc sa lenevesc in voie...![]()
14+ 
micaalsa spune:
Poftiti la un nou capitol AICI
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI ![]()
www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
12+
elenada spune:
Muffi sa stii ca daca m-as lua dupa sani as inebuni. Nu au nici o treaba sunt moi uneori mai dor unori de loc. Ii mai apauca si se umfla si dor pe urma se desumfla si nu mai dor. deci e o nebunie cu ei.
Legat de tratament primul doctor la care am fos a zis sa continui pana in saptamana 12.
Pe urma doctorul la care merg acum mi-a mai scos niste pastilute pt ca acelea ajutau doar la implantare si mi-a zis ca nu mai erau necesare. acum iau utrogestan 100 mg 6 pe zi duphaston 10mg 2 pe zi, elevit o pastila, magneziu 200 mg o pastila acid folic 5 mg doua pe zi.Doctorul a zis ca progesteron voi mia lua mai ales ca am sangerari. Sunt curioasa maine ce o sa imi mai zica ca maine fac 12 saptamani.
Nu te mai stresa aiurea in legatura cu locul unde mergi. Bebelusul tau e sanatos si rezistent. De ce vrei tu sa il zapacesti cu stresul tau. Ce a fost a fost si s-a dus cu trecutul gata. Nu mai aduce trecutul in prezent. Acum e un nou bebe o noua sarcina si c siguranta nu va mai fi la fel.Asa ca potolestete si nu te mai stresa ca nu e bine.
Va pupam
elena
+11 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!