Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 17
Moniland spune:
Alina, ce ciudat ca pe mine ma pune sa le iau de la 12 saptamani
Ma mai interesez cum e cu dublu test si triplu test la gemenuti, dar majoritatea de la subiectul cu pricina au facut.
cu

muffinuta spune:
Buna fetelor..
Nu va pot scrie prea mult,sunt culcata,ma simt rau de tot..a inceput ieri noaptea asa ca o indigestie cumplita sau viroza nu stiu,dureri de stomac,s-a umflat burtica si ma durea,apoi crampe,senzatia de voma-inca nu am inceput dar nu pot pune nimic in gura..am si frisoane si am inceput stiti
sa merg des la toaleta..sunt epuizata.beau ceaiuri,stau in pat ca-s rupta..aveti vreo idee ce pot lua asa naturist?-pe aici nu avem mai nimic nu e ca in ro..sau sa merg la doctor?
va multumesc
la toata lumea..
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
muffinuta spune:
Sper sa nu ii faca rau lui bebe,atata m-am luptat sa am sarcina asta..sunt varza,nu am putere deloc,ma mai doare si tot corpul parca am raceala..
multumesc
Muffinuta
Samar spune:
Buna si bine v-am gasit!
Sunt de putin timp aici dar cunosc forumul de cand nici prind gand nu-mi trecea ca voi avea bebe acum (am 21 de ani). Ma bucur sa va cunosc si sa stau de vorba cu niste mame atat de minunate. Voi avea foarte mult de invat de la voi si va multumesc 
Eu sunt in 2 luni si voi fi mamica de o zmeurica sau un zmeuric pe 26 august(DPN)
.
Am vazut ca Alina a propus sa ghicim ce vom avea si sa vedem cine nimereste. Eu am citit o carte in care spunea ca 71% din mamici stiu ce vor avea. Eu zic ca va fi o fetita.
Iar apropo de stare, de vreo saptamana nu prea pot manca nimic ca trebuie sa vizitez buda , dar nu ar trebui sa ma plang ca am de unde sa slabesc
, singura problema ar fi ca nu prea pot dormi ca si atunci imi e greata... Daca stie cineva un ceai sau un remediu care nu face rau la bebe , va rog...
Samar
Moniland spune:
Ayda, of Doamne prin ce stres treci. 
Muffi, incearca sa mananci ceva, orice , paine prajita, biscuiti... si o sa te simti mai bine. Aveam perioade in care nu stiam ce am, un rau general si cum mancam ceva era bine. Poate si la tine e la fel, mai ales ca zici ca nu ai mancat nimic. De naturiste habar nu am. 
cu

PatriciaArdeleanu spune:
Bun venit fetelor noi, Muffinuta si MQQm!!
Muffinuta, tot ceva paracetamol daca e raceala si no spa eventual, e bun. Multa sanatate!
Alina, poate si eu am luat-o pe aratura sau poate ca imi doresc asa mult, dar si eu inclin sa cred ca este tot fetita. si noi ii spunem cel mai des bebelusa, fii'mea vrea sa o cheme Maria, si nu mai zic cite hainute am, care mai de care mai frumoase. Nume numai de fetita imi vin, la hainute ma uit numai la fetite...deci eu la proba de ghicit zic fetita.
Fetelor cu migrene, Panadol este f bun, l-am testat eu, si este tot paracetamol! mie de obicei nu imi ceda decit la algocalmin, dar acum mi-a priit f bine panadolul. eu nu v-as sfatui sa stati asa cu durerea de cap...
Ayda, nu te mai consuma atit, bb e bine acolo
cred ca este greu, ai incredere in doamne-doamne!
eu mai iau inca o luna acid folic dupa care mai vedem cum stam cu analizele. mie la prima sarcina vitaminele mi-au provocat varsaturi groaznice, tot ce mincam. stiu sigur ca au inceput de la ele, caci au inceput exact cind am luat si cum le-am intrerupt, gata. daca analizele vor fi bune, nu am sa iau nimic, poate doar magneziu si fier daca va fi nevoie.
La prima sarcina am avut pe la mijlocul perioadei carcei foarte puternici, si dupa magneB6 m-au lasat, dar m-am chinuit o perioada pina sa mi se recomande mg.
Patricia
s10 si Rebecca
05.02.2005
muffinuta spune:
Fetelor,
multumesc..sunt la pamant ,dar sunt ingrijorata pt sarcina nu pt mine..aici nu avem no spa..panadol,voi ati luat asa ceva fiind gravide?
Multumesc.
Muffinuta
alynakiss spune:
MONILAND UITE AICI CVA CARE POATE TEVA AJUTA
http://tusibebe.wordpress.com/category/analize-in-sarcina/
14+
PatriciaArdeleanu spune:
muffinuta, no spa (papaverina) este chiar indicat in sarcina daca te doare burta sau pentru:
"drotaverinum
Indicatii:
Spasme ale musculaturii netede in afectiuni cu origine biliara: colecistolitiaza, colangiolitiaza, colecistita, pericolecistita, colangita, papilita. Spasme ale musculaturii tractului urinar: nefrolitiaza, ureterolitiaza, pielita, cistita, tenesme vezicale" ; eu cred ca gasesti, poate nu sub denumirea de no-spa, cauta dupa ingredient.
eu am luat Panadol in sarcina, si no spa, si eferalgan si 2 algocalmine la migrena. am fost f racita si nu am luat decit eferalgan si m-am facut bine.
"Panadol capsules, tablets and soluble tablets contain the active ingredient paracetamol, which is a simple painkilling medicine used to relieve mild to moderate pain and fever"
Patricia
s10 si Rebecca
05.02.2005
elenada spune:
Ayda imi pare rau ca ti-a iesit asa un rezultat. eu zic totusi sa nu disperi. Au fost multe cazuri cand dublu test sau triplutest au iesit aiurea si bebeii au fost perfecti normali. Gresesc si astia testele astea.unei prietene i-a iesit asa nasol triplu test. Au fost inebuniti saracii. Au facut amniocenteza pana au venit rezultatele la amniocenteza au crezut saracii ca o iau razna si pana la urma rezultatul a fost ok si in prezent au o minuatie de fetita perfect sanatoasa. Multa sanatate ii doresc bebelusului tau.
Muffi imi pare rau ca te simti asa nasol. incearca sa papi niste paine prajita putina carnita slaba fiarta sau la gratar. Eu zic ca bebe nu e afectat. E mai puternic decat crezi tu. Sanatate multa draguta.
elena
+11 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!