Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 14
Galarina spune:
Ma abtin si eu la a recomanda vreun medic, am avut cu Rusa o nastere super insa mi se pare criminal sa astepti 3 ore sa intri la el pt un control. In ceea ce priveste conditiile din Spitalul Jud. C-ta, sa nu credeti acum ca sunt un vis. Suportabil...![]()
Cornelia, ati fost curajosi sa mergeti pana in Franta cu masina. Mie Stefan imi face capul tandari pana la Pitesti
Poate daca ar dormi tot drumul...![]()
O zi frumoasa in continuare!
alinutza78 spune:
Dienuta79- ma bucur ca esti bine si felicitari ptr zmeurica baietel
Mai fetelor, mai stiti ceva de Ralu? Nu a mai dat nici un semn de viata de luni..si nici fetele de la Aspirante nu stiu nimic de ea...Sper sa fie bine ea si bebelul..
Eu lenevesc in pat de cateva zile...aste e un atu al faptului ca sunt freelancer si lucrez in reprize...dar de luni plec in detasare la Braila ptr 2 saptamani...si cred ca o sa-mi scot toataaa leneveala de inceput de an![]()
Bai fetelor, ce ma fac eu cu pofta asta de dulce?? Acu' mi-e pofta de tort de ciocolata...acu mi-e pofta de clatite cu branza si stafide...acu' mi-e pofta de fondante..
...sper sa nu fi facut pofta la nimeni, ca nu mai am nimic...am mancat tot..
aaa..si cu sanii...pe mine nu m-au durut cateva zile bune...si aseara m-a trasnit o durere de sani...mergeam prin casa si mi-i tineam cu mana ca aveam impresia ca se rup...si cred ca vad sau poate am doar impresia ca secreta ceva alb...foarte putin..
cam asta e la mine...
pup zmeuricele
Alinutza
10+
monica2008 spune:
fetelor mie nu imi mai trebuie dulciuri deloc,desi inainte sa raman insarcinata eram disperata.astazi imi era pofta de salata verde cu rosii si ridichii am mancat un castron mare
monica mamica in devenire
+15
[rugaciune]doamne ajutane sa avem bebici sanatosi[rugaciune]
Dienuta79 spune:
Multumesc tuturor pentru urari 

intradevar trebuie sa stau 2 zile la pat,asta am si facut ,am lenevit 2 zile in pat,si ma bucur ca totul este ok nu am nici un fel de durere si nici o scurgere.
Dienuta 16+ 
Rallu spune:
Buna fetele, se pare ca am ramas datoare cu niste lamuriri.
Scuze daca v-am dat emotii.
Momentan sunt in spital, facand de zor injectii cu amestec litic (adica anti-spastic, anti-alea si alealalte, etc).
Azi mi s-a facut cerclajul: anestezie generala, reanimare, in final in salon dar cam ametita.
Momentan ne simtim bine amandoi: bebe are in jur de 16 sapt si 4 zile, vioi, BCF ritmice, mamica ametita dar fara dureri, sangerari, contractii.
Nu se stie inca cat voi mai sta aici si nici ce va fi dupa dar suntem optimisti.
Va tinem la curent cum evoluam.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
15+
Asa arat eu acum
Moniland spune:
Rallu, ma bucur ca ai dat un semn de viata si mai ales ca sunteti bine. Va asteptam acasa.
Am fost la eco. Puiutii sunt bine amandoi, cu manute si picioruse si nu ne-a zis sexul. Cica daca viitoare cand voi avea 16 saptamani. Oare voi rezista pana atunci? ![]()
cu

alinutza78 spune:
Ralu- ma bucur ca esti bine si sa-ti traiasca zmeurica...deja e mare
Moniland- felicitari ptr echo...pup bebeii
Alinutza
10+
CriPOD spune:
Mi-am facut si eu curaj in cele din urma sa va dau binete.
Nu era prea frumos din partea mea sa va citesc de-un trimestru si sa nu zic nimic in final. Eu simt ca va stiu pe multe, m-am bucurat cu voi, m-am necajit cu cele care au parasit subiectul, iar acum ca am trecut in zona un pic mai sigura am decis sa ies din tufis.
Nu stiu cat de activa o sa reusesc sa fiu pe subiect, dar va citesc cu interes si regularitate. Am sa incerc, mai ales ca de vreo saptamana nu mai am nici un bai, nici un alt deranj decat nasturii de la pantaloni. ![]()
Asadar, ma introduc la voi la 14+, baietel, DPN 15 iulie 2009.
Toate cele bune, mai vin.
Mom &
DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
...
adrianafedorca spune:
neata si de la noi
daca tot mai am timp inainte s aplec la servici am zis sa va citesc si poate sa si scriu putin sa nu raman in urma de tot
Rallu ma bucur ca sunteti bine, Va asteptam acasa cu bine, pana la urma ati aflat sexul ?
mQQm bine ai venit la zmeurici, sarcina usoara si bebe sanatos, sa ne dai datele sa te terecem in listuta 
Dienuta79 felicitari pentru baietel , la ce nume v-ati gandit?
Moniland ma bucur sa aud ca amnadoi zmeureii sunt bine, eu cred ca ai o pereche 
alinutza78 asa eram eu la prima sarcina cu dulciurile mancam ca sparta de tate, cate 5 kinder delice odata, m-am facut cat casa , acum mare minune daca pap o prajitura o data pe saptamaan e minune, nu mai suport dulciurile , au gust ciudat ....ce bine ar fi sa ramana asa toata viata ![]()
monica2008 sieu tot asa am pofta de salate, ieri de ex as fi mancat frunze de salata asa goale 
eu tot cu greturi nu asa intese ca la inceput dar tot sunt, nu mananc mare lucru dar orice mananc pun p emine am deja 5kg in plus...abia ma mai misc si ma doare si spatele...cu somnul iar stau bine in sensul ca as dormi non stop, dar daca ma trezesc noaptea s amerg la toaleta s-a zis cu somnul meu
am fugit la servici, sper in we sa pot intra mai des
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
15+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
anne-marry spune:
buna dimineata mamici de zmeurici. noi nu am mai intrat pt ca de la servici nu pot momentan ca nu ne merge netul, iar de acasa....ce sa zic...ce sa fac mai intai cand vin acasa ![]()
noi suntem bine, bebitza al nostru misca de zori in burtica. de doua zile cel putin, misca intruna.
joi avem si noi programare la medic, si la echo [sper sa ne lase bebe sa vedem ce este] si apoi la gineco.
acum tb sa va lasam ca plecam la servici.
sper sa mearga astazi netul sa intram si noi de acolo.
spor la ....discutii 
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
17
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA