Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna dimineata la zmeurici ,am intrat sa va spun ca ieri la amniocenteza,a decurs totul normal,fara anestezie,ma durut putin cand mi-a bagat acul si mi-a extras 2 seringi de lichid amniotic,in timp ce doctorul era atent sa nu lezeze pe bebe sau placenta.Dupa extragere mi-a facut echo abdominal,la masurat pe bebe din cap pana in picioare,mi-a zis ca totul e ok,ne-a dat vestea cea mare ,o sa fie baietel,era foarte activ nu reusea sa ii numere degetele de la maini.Rezultatul o sa-l primesc in 2 saptamani,dar acum sunt linistita,pentru ca ma asigurat ieri ca totul e ok.Acum trebuie sa ne gandim la nume de baietei.

Dienuta 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Dienuta79, ma bucur ca sunteti bine. Nu trebuie o perioada sa stai in pat, acum?

Galarina, am fost cu masina, in septembrie la Disneyland. A fost ... suportabil . Asta, avand in vedere ca iarna trecuta am fost cu trenul in Luxembourg si a fost dezastru . Bine ca de acolo am inchiriat tot masina si ne-am plimbat peste tot. Mie imi e frica de avion, adica in tinerete am zburat, dar am acum un fix ca nu ma urc cu toata familia in avion. Plus ca daca plecam cu masina, putem lua toata casa cu noi .

Jojo, m-am lamurit acum!

Si eu am stat in spitalul Constanta, la et. 7, in garsoniera si a fost super ok. Aer conditionat, televizor, frigider, camera pentru oaspeti, baie proprie.

Azi sunt pleostita. Ieri m-am plimbat la capitala si mi-a fost tare rau aseara. Inca nu mi-am revenit.

De acum o saptamana mi-a crescut f. mult burta. E adevarat ca sunt si balonata. Dar ma ingrozesc ce proportii iau. Zici ca sunt in 6 luni .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Mcrissa, imi pare foarte rau de ingerasul tau si sper din tot sufletul sa revii cat mai repede cu vestea ca esti din nou insarcinata. Daca vrei un strop de parere, ti-as zice sa mergi la un preot sa te sfatuiesti cu el, uneori la ei gasim solutii sau explicatii pe care noi nu le vedem. Mai este o rugaciune speciala, ca o dezlegare, care se face femeilor pentru pruncii pierduti. Mie mi-a facut-o preotul exact cu o luna inainte sa raman insarcinata (pentru ca abia atunci aflasem ca exista) pentru pruncul pierdut in urma cu 5 ani. Poate a avut si acea rugaciune un rost, pentru ca noi asteptam de un an sa raman insarcinata. Si poate ne-a mai ajutat ca ne-am zis Faca-se Voia Domnului, oricare ar fi ea, sa vina copilul cum si cand vrea Dumnezeu.
Poate si voi ati trecut deja prin astfel de experiente, nu vreau sa dau lectii, pentru ca toate suntem la fel de neputincioase in fata unor necazuri ca acesta, sa ne fereasca Dumnezeu pe toate de asemenea durere!

13+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Sa va traiasca bebelusii, gravidute!
Intru rar, dar va citesc des, nu-s chiar absenta cum par. M-am bucurat azi sa aflu de conditiile din spitalul din Constanta, ma gandesc ca poate nasc si eu acolo (acolo m-am nascut si eu si, in plus, acolo ar fi mama care sa mai puna cate o vorba buna pe la asistente si moase). E si vreun dr pe care il recomandati acolo?

Pana atunci, eu sunt programata la dr Florina Mihalache in Bucuresti. Mai e cineva la ea? O parere, un sfat? Oare imi da nr de mobil sa o sun daca apar probleme?

Cat despre simptomele sarcinii, voi aveti arsuri pe gat de la stomac? Eu am aproape in fiecare seara si nu stiu cum sa le mai potolesc. Cu lapte nu a mers, cu ceai de musetel, doar uneori, de dormit nu e usor pentru ca daca pun capul pe perna se acutizeaza arsurile.

Si imi cade parul ceva de speriat, cu pumnul. Nu ma vopsesc, incerc sa ma pieptan cat mai putin, dar tot cade. Oare avem voie sa ne dam cu ulei de ricin? Asta-vara, cand imi cadea parul, m-am dat de 3-4 ori cu ulei de ricin si mi-am revenit, dar acum mi-e teama sa nu-i fac rau lui bb.

Si inca o intrebare (daca intru rar, se strang ): voi ati inceput sa mergeti la cursuri pentru gravidute? Eu as vrea sa merg la clinica Pro Vita, la sediul din Ghencea, dar nu s-a strans inca un grupulet ca sa inceapa. Se fac 6 intalniri, a cate 20 ron sedinta, lunea sau miercurea de la 17-19. Mai vrea cineva?

13+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dienuta, sa-ti traiasac baietelul!!!!
noce, Sanda Ladosi e la Florina Mihalache

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Noce . Sa nu intelegi gresit: am spus ca am fost multumita de rezerva in care am stat (cred ca a fost modernizata in 2003, era nou-nouta cand am nascut-o pe Maria si avea un aer un pic invechit in 2005), nu am avut probleme, personalul si bun si rau, dar daca as avea de ales, sigur nu as pleca din Bucuresti, ca sa nasc in Constanta. Unele constantence nasc in Medgidia sau Cernavoda, doar ca sa nu ajunga in Spitalul C-ta. Si cu medicii e problematic. Mie imi e teama sa fac recomandari. Eu sunt la Lutescu, mi-a mers bine cu el, stie sa fie si dragut, dar nu e de 10. La mine, a tipat la a doua nastere si in mom. ala am zis ca nu mai vreau sa il vad la ochi. Mi-a trecut, dar incerc sa fiu obiectiva. Plus ca la cate povesti de groaza auzi despre medicii de aici...

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

Diana felicitari pt baietel
si eu abia abia astept sa/l vad pe bebe
aseara am dormit bustean.de ult nu ama mia dormit asa

monica mamica in devenire+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fetele ! Noce ai mare dreptate cu rugaciunea pe care o face preotul pentru pruncii avortati cu voie sau fara voie . Mersul la biserica , spovedania , un duhovnic pe care-l simtim alaturi de sufletul nostru ! Pe mine asta m-a ajutat enorm ! Rugaciunile ajuta enorm ! V-o spun din experienta : eu am pierdut o sarcina in martie anul trecut si dupa ce am mers la biserica am inceput sa ma simt mai bine si am si ramas insarcinata exact la 7 luni dupa ce l-am pierdut pe primul meu bebe . In legatura cu arsurile la stomac si eu am seata si nu stiu cu ce sa le calmez , mie mi-e pofta de ceapa , desi imi face tare rau , mananc si ma apuca arsurile ! Spuneti-mi mi mie cu ce le calmati ?12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Dienuta, ma bucur ca totul a decurs bine. ai grija si odihnste-te la pat 1-2 ile.

Mcrisa, iti doresc sa treci peste aceasta experienta dureroasa si sa vina alinarea mult asteptata cit mai curind. noi sintem alaturi de tine.

nici pe mine nu ma (mai)dor sanii, desi sarcina asta m-au durut f putin. sint putin mai mariti si tensionati dar nu cu mult, ceea ce pe mine ma bucura, caci stiu cum e sa te doara si insuportabil (si cum ai mei sint maricei, era un chin pe mine).

arsuri inca nu am, dar am gust salciu in gura si ma dispera si un nod permanent in git. De ieri vad ca imi este rau in drum spre servici,desi vomit acasa, rezist cu greu in troleu, noroc ca stau jos, si cind cobor ma apuca...pe unde apuc, pe strada (noroc ca intru imediat prin cismigiu in drum spre birou). dupa care ma apuca o durere de cap si o stare naspa...

eu nu am probleme cu statul pe scaun 8 ore, ma ridic cit pot de des dar nu ma doare nimic. noaptea adorm destul de tirziu dar dimineata ma trezesc destul de greu. cind ajung seara acasa nu mai am chef/putere de nimic...

Patricia s10 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Multumim frumos pt raspunsuri,la toata lumea .
Diana felicitari pt baiat!Sotul meu a ales si numele Andrei,se subantelege ca-si doreste baiat,pt mine chiar nu conteaza.
Cornelia da de ce a tipat la tine? eu nu m-as m-ai duce, mai ales ca nu ti-ai exprimat o parerea atat de buna.
Eu am iesit din casa si am cam umblat,apoi cu Teo pana la et.3 sunt rupta de oboseala,insa decat sa dorm o ora si apoi sa am ce da la rate prefer sa fac altceva.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 11+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Mergi la inceput